Jump to content

Recommended Posts

Posted

NEmam pare za klimu kupio sam pedal board al bolje da sam kupio tri ventilatora(jedan da duva u dupe obavezno)i klimu.NA zicama neko blato na gitari znoj,trzalica klizi... mogu samo da zamisljam kako je bubnjarima?Vashe reshenje?

Hteo sam ja da sviram u zamrzivachu al onda bi bio mnogo cool!

• Upvote 1
  • 1 year later...
Posted

postoji mit da ako stavish 4 zamrznute flashe (ok kole) ispred ventilatora (obicbog, kineskog) da mogu da ohlade sobu...Ne verujem mnogo u to, al sam ipak stavio par komada u zamrzivach i chekam toplije vreme da oprobam teoriju :razz:

druga varijanta je mokak peshkir oko vrata...onako seljoberski :)

ugasi kompjuter dok svrirash...greje sobu bar 3-4 stepena...

ili...prodaj pedalu...dodaj hiljadu dve i kupi klimu :cool:

Posted
postoji mit da ako stavish 4 zamrznute flashe (ok kole) ispred ventilatora (obicbog, kineskog) da mogu da ohlade sobu...Ne verujem mnogo u to, al sam ipak stavio par komada u zamrzivach i chekam toplije vreme da oprobam teoriju :razz:

Mi smo imali te fore pre par godina, dok klime nisu pojeftinile. :D

Ili uzmes prskalicu za cvece i prskas vodu u vis a ventilator duva, i kao dobijes svezinu u sobi. :D

je mokak peshkir oko vrata...onako seljoberski :)

taj rad. :D

ili ako ne koristis pedalu,stavis noge u lavor i sviras,samo ne znam kako to moze da se odrazi na zdravlje :lol:

hahaha. To bi ti bila poslenja pesma koju si odsvirao. :)

Posted
probe napolju.kvlt.em jebes komsije,em ti nije vruce.jos gajba piva i VIDIMO SE.

kako majke ti da razvedem struju za svu opremu? :)

A i ubile bi me komsije. :)

Meni je lakše da pevam kad je vruće. Manje virusa, manje prehlada nego zimi.

A zar ti se ne susi grlo, kad je toplo i sparno napolju. (npr 38-40 stepeni)?

Posted

Brate zimi,odsviras jedan suffocation i zagrejes se leti samo rege mogu da sviram hahaha .A inache mokri peskir preko ventilatora=klima samo sto ne stize da ohladi sobu jer onaj u klimi izduvava 80 puta vishe vazduha :)

Posted

pojacalo bodes u spajz,bas pojacalo kod komsijke(pa posle na kafu),miksetu u produzni i stavis je na svoje pojacalo "kao" nema dje drugo (to da bi mogao da smanjis tu budalu,ko ce ga slusat te dreci) a bubnjara ko jebe.

a kad ti komsije dodju kazes: "ocete li da sviram ili da se DROGIRAM NA ULICU".

Posted

Vise volim da sviram po vrucini nego po hladnoci. Koliko god bilo vrelo, smrdljivo i znojavo, makar mogu da pokrecem prste kako treba. :)

Posted (edited)

to...ali je problem kod leta nedostatak vremena za sviranje...zbog kupanja, pecanja, izlazenja, blejanja...

zima je nekako vishe noliferski period :da:

Edited by Ranis
Posted (edited)

Noliferski? Meni je bas zima period za zivljenje, leto sucks!!!

Edit: Da ne skrecem sa teme, lakse je svirati zimi ;) Ne znoje ti se ruke itd...

Edited by Aces High
Posted (edited)

druga varijanta je mokak peshkir oko vrata...onako seljoberski :)

ugasi kompjuter dok svrirash...greje sobu bar 3-4 stepena...

ili...prodaj pedalu...dodaj hiljadu dve i kupi klimu :cool:

Tri pametno postavljena ventilatora resavaju stvar 100% sem ako ti soba nije na suncanoj strani, onda nista ne pomaze.

I ta fora sa vantilatorom i zaledjenom flashom vode radi donekle.

Probaj foru da u pauzi sviranja uzmesh fajtalicu za vesh i isprskash se. Slicno je kao mokar peskir ali brze hladi.

I naravno - obavezno budi bos i vezi kosu ili podigni nekom cicinom snalom na vr' glave. Glupo je zbog slemovanja :) ali tako se manje grejesh. Centar za toplotu je negde pozadi na vratu kod kose tako kad podignesh kosu (ako je imas) bice bolje.

Probaj samuraj look :)

like_a_samurai_MG_4797.jpg

http://www.digital-photo.com.au/gallery/d/...rai_MG_4797.jpg

Edited by Smorock
Posted

Na probi je zajebano. Mali prostor, 3 coveka, napravi se velika temperatura, muda mi se posteno oznoje (mada, to zene vole). Sviram u boksericama i patikama. Mada, vise mrzim zimu. Dok ja dodjem na probu, dok dovucem pola bubnja sa sobom, prodje me volja po hladnoci.

Kad sviram sam kuci i nije lose, podrum, nema vise od 15 stepeni leti, ni manje od 3-4 zimi.

Posted
Tri pametno postavljena ventilatora resavaju stvar 100% sem ako ti soba nije na suncanoj strani, onda nista ne pomaze.

I ta fora sa vantilatorom i zaledjenom flashom vode radi donekle.

Probaj foru da u pauzi sviranja uzmesh fajtalicu za vesh i isprskash se. Slicno je kao mokar peskir ali brze hladi.

I naravno - obavezno budi bos i vezi kosu ili podigni nekom cicinom snalom na vr' glave. Glupo je zbog slemovanja :) ali tako se manje grejesh. Centar za toplotu je negde pozadi na vratu kod kose tako kad podignesh kosu (ako je imas) bice bolje.

Probaj samuraj look :)

like_a_samurai_MG_4797.jpg

http://www.digital-photo.com.au/gallery/d/...rai_MG_4797.jpg

El to nesto na racun moje frizure?:P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...