Liquid Diamond Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 @ Liquid Bolji izraz je "kritichka svest", a ne "kritichki stav". Srbiji je cilj da udje u NATO, toliko o osudi zlochina. Kad bi potrpali mafiju i ubice u zatvor, ne bi imao ko da vodi drzavu... tj. imao bi, ali "narod nije kompetentan da upravlja drzavom i svojim zivotom..." Zapleniti imovinu nashim lopovima svetskog kalibra, ne u neoliberalnom kapitalizmu sigurno. Rushi se osnov istog, a to ti nece dozvoliti. Kulturni shok, kakav? Kritički stav logično proizilazi iz kritičke svesti. Jedini put Srbije je Evropska unija. Što se tiče neoliberalnog kapitalizma, ok nije savršen ali od tog sistema svet ne poznaje drugi sistem koji bolje funkcioniše! Itekako u ovoj Srbiji ima ljudi koji su sposobni da vode državu, ali ne žele da se laktaju sa maloumnim kretenima pa se drže po strani ili se aktivno bore da nešto promene ali je seljadije i dalje više. Kakav kulturni šok? Pa jak i odlučan!Bez kompromisa! Quote
gavrosaurus Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 ... и њега су пуно пута однели до таксија. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 (edited) Htela sam da odgovorim svashta... al' nema vajde... Ne mogu ja sama, forumskim putem, protiv b92 mashinerije + ovo je tema o dokumentarcu. S toga cu se sloziti sa gavrosaurusom... ... i njega su puno puta odneli do taksija. :ph34r: Edited June 23, 2007 by Nezna en-a-dva-es-o-4 Quote
Axeanosilas Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Мораћу да се сложим са братом Гавром и нео-партизанком (уз обавезну исправку). ... и њега су много пута однели до таксија. Quote
SAMSA Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 (edited) @Nežne blabala . ..Htela sam da odgovorim svashta... al' nema vajde... Ne mogu ja sama, forumskim putem, protiv b92 mashinerije + ovo je tema o dokumentarcu. S toga cu se sloziti sa gavrosaurusom... ... i njega su puno puta odneli do taksija. ...Reče fensipozer anarhista. Mamina deca bi da se igrajuu buntovništva. Ti ćeš da mi doneseš bolji svet bre... reče jedan pametan dečak i savršeno se može primeniti na vašu fensi revolucionarnu ekipu. Pozzz Edited June 23, 2007 by SAMSA Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 ... koliko je neprijatna situacija kada te otkriju na forumu koji broji vishe od 6000 chlanova. Quote
Axeanosilas Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 "Један судија Фалконе је био убивен са тону динамита", а како је почело на овој теми чини ми се да ће Самса "сломити девијацију носа" овим лажним револуционарима... :) Quote
gavrosaurus Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Била је тако лепа увек се сећам ње Била је тако лепа кад ју је однео дан Дивна је она била када сам остао сам И више се нисмо срели јер ју је однео дан Quote
blondie Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Svako svoje! Mi trebamo osuditi zločine koje su počinili oni koji su se "borili" na našoj strani, da bi nas "odbranili". Mater im... Zločina je bilo na svim stranama, ali mi se trebamo suočiti sa sopstvenom prošlošću da nam se prošlost ne bi ponovila. jel tako mislis od djetinjstva, ili to otkako si krenula na fakultet? inace, jel moze negdje da se pogleda/skine ovaj film? Quote
Zagrivuk Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Ja ne mogu sa shvatim da neko radi dokumentarac "vidimo se u citulji" i ti pristanes da govoris :) :) Znaci mnogo glupi ljudi :) :) Quote
Axeanosilas Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Еееее, господа бизМисмени нису знали да ће назив бити такав. Требало је да се зове другачије, али су га променили јер је гомила "глумаца" убиВена током снимања и монтаже. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 (edited) troje ih je ubijeno za vreme snimanja dokumentarca... da li je to do dokumentarca ili necheg drugog :) tj. trojica, jebem mu misha. Edited June 23, 2007 by Nezna en-a-dva-es-o-4 Quote
necropol Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Причај у своје име, мани се тих генерализација - "моја генерација". Моја генерација је на такве као што је "твоја генерација" гледала као на обичан смрдљиви наркомански олош док је на дроље гледала као на спонзорушки олош. Нема ту неке разлике, олош је олош. Лепак и артани, иди обеси се одмах. Јеси радио бронзу? Је ли "господин вајар" био херој блокова, па и твој? ПРИЗНАЈ! Ne govorim u svoje ime posto nisam nikad bio clan "duvackog bronzanog orkestra". Medjutim, ja ljude koji nisu mogli da podnesu realnost zivota u toj deceniji ne osudjujem, imam potpuno razumevanje za njih. Vecima "smrdljivog narkomanskog olosa" tog doba sada je vec stasala i radi nesto korisno u zivotu. Sta mislis, koliko ima mladih profesora, ekonomista, pravnika etc. koji i dalje puse travu i bar jednom nedeljno se odvale od alkohola? Ja ih poznajem gomilu, tj. poznajem (i druzim se sa) mnogo vise takvih likova nego ucaurenih konzervi kojima je glavni cilj u zivotu da ispune ocekivanja svojih (licemernih) roditelja... Back on topic, dokle god postoji to nekriticko sagledavanje sveta, po kojem smo "mi" good guys, dokle god se svako sranje koje se desava "nama" ili negira ili opravdava, nece biti progresa ka necemu pozitivnom u ovom drustvu, snimanje nastavka ovog (odlicnog) filma moze da traje. Quote
Dark Sonja Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Је ли "господин вајар" био херој блокова, па и твој? ПРИЗНАЈ! naravno... opste je poznato da ja volim takve produhovljene face... Quote
tovar Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 gledajte da se suzdrzavate od dnevne politike, da ne bih zakljucavao temu sa prigodnim citatima. Quote
Killing Floor Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ko ovo nije gledao moze biti UBIVEN.Mislim sta reci genialan dokumentarac, evo sada se bas cepam na foru sto je Grof izvalio "On meni kaze nesto ja ga nabodem" Quote
Hatebreeder Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Била је тако лепа увек се сећам ње Била је тако лепа кад ју је однео дан Дивна је она била када сам остао сам И више се нисмо срели јер ју је однео дан e Dragane,Dragane... laka ti zemlja... Quote
Acid Rain Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 JEdan Pirke je morao biti ubiven samo ako se uz njega ubije jos petoro ljudi! Znaci, kenjajte koliko hocete, ali ovaj nesretni nazovi film je iznedrio toliko kultnih recenica i fora, i mislim da je ispunio svoj zadatak! Quote
Anоnymous Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) Autenticni heroj... Pogrešno si spell-ovao "autistični". Edited June 25, 2007 by Jason_Voorhees Quote
Tatyannahhh Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 ma...mi se smejemo a sto je najgore, oni su bili mrtvi ozbiljni. nisu ni zasluzili nista bolje..sljam Quote
Jellybelly Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Film je na svoj nacin kult. Prica o kriminalu iz usta samih krminalaca. Moja tetka je isla sa Kneletom u skolu btw. Quote
blondie Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 uh, odgledah sve.. fala jutubu.. glavudza mi se sad raspada od svega.. mislim, nije da se ove stvari ne znaju, ali ovako kad cujes direktno iz usta krimosa, ovo je strahota.. jel bijase Igor Spasov onaj sto je radio Crnu Hroniku? inace, kad tacno je sniman ovaj dokumentarac? Quote
Recommended Posts