STARSHOOTER_SUPREME Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Ne znam za vas al meni ovo sto put bolje od mgle 1 Quote
Grobodan Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 Mene nijedan od prethodna dva full lengtha nije uhvatio kao demosi pa sam resio da ovom posvetim malo vise paznje sto se isplatilo, odlican album. Moram posebno da istaknem bubnjarski rad, mogu se samo cinele slusati ceo album i da se uziva, i tekstove koji su stvarno jaki bez trunki klisea kojima je ova scena sklona, potpuno originalno. 2 Quote
Miilos Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Gde da nađem prevode za poljske filmove, makar na engleskom jeziku? Otac jednog člana iz Mgle je Edward Zentara, poznat je glumac u Poljskoj, baš bi odgledao neki film sa njim. http://www.imdb.com/name/nm0954927/ Znam za podnapisi.net i rs.titlovi.com, gledao sam za par filmova, ali nema. Quote
Talvi Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 probaj ovde http://www.opensubtitles.org/en/search Quote
Miilos Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Našao sam za jedan, valjda će da odgovara. Hvala! Quote
Goxy Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 Mene nijedan od prethodna dva full lengtha nije uhvatio kao demosi pa sam resio da ovom posvetim malo vise paznje sto se isplatilo, odlican album. Moram posebno da istaknem bubnjarski rad, mogu se samo cinele slusati ceo album i da se uziva, i tekstove koji su stvarno jaki bez trunki klisea kojima je ova scena sklona, potpuno originalno. nisam obratio paznju na cinele dok nisam citao recenzije, u skoro svakoj to naglasavaju .zanimljivo je to. sto se tice starijih radova, kod mene se groza malo slabije kotira, sve ostalo je bm zlato. ovaj novi bm godine samo tako. Quote
Angelystor Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Vrlo dobar album, baš mi je falilo malo kvalitetnog black metala u životu, moraće i ostatak opusa da se proveri. Jedino što me smara kod albuma, a što realno i nema veze sa muzikom tako da nije strašno, je "imenovanje" pesama, vazda mi ovaj black metalerski fazon sa rimskom brojalicom nije bio jasan. Quote
Demon Seed Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 To je mnogo lepo kad slusas samo ceo neki mnogo dobar album, i boli te kurac kako se koja pesma zove, i posle 10 slusanja otvoris ipak da pogledas ime neke pesme, kad ono boleo i njih <3 Quote
Angelystor Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Ako su već nebitna imena pesama, budi mudo onda pa izbaci album kao jednu pesmu, tj. kao celinu. Quote
Talvi Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 ako su nebitna imena pesama ne znači da je nebitna i struktura muzike jbg, dva sveta Quote
Angelystor Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 Mislim da kontam na šta misliš, ali opet se ne dobija ništa time što ćeš samo brojeve da lupiš na delove te stukture. Quote
Talvi Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 pa zavisi, na primer ako planiraš da sviraš taj materijal uživo, a oni sviraju, od koristi je razdvojiti to sve Quote
Fapril ethereal Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 tek sad preslusavam ovaj zadnji album.. koje ludilo na cinelama,stvarno majstorski stil.. Quote
Angelystor Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 pa zavisi, na primer ako planiraš da sviraš taj materijal uživo, a oni sviraju, od koristi je razdvojiti to sve Pa i u tom slučaju, valjda manje konfuzije doprinosi konkretno ime, nego numeracija, pogotovo ako imaš više albuma gde to isto radiš. A kad smo kod live-a i pomenutih činela, ja bih stvarno voleo da čujem kako bi ono zvučalo u live okruženju. 1 Quote
kuruz Posted October 12, 2015 Report Posted October 12, 2015 ja sam gledao neke klipove, zvuče sjajno Quote
Demon Seed Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Album kida. Kakvo ježenje u II pesmi od 4:30 pa nadalje, kad menja rif, i svaki put kad to uradi, mož se ježiš opet bez problema Quote
kuruz Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 je l' da da je album godine? NETHER AGAIN Quote
kuruz Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 stop it posle mnogo slušanja, ipak mi je With Hearts bolji nije tako melodičan kao novi, a zvuk je moćniji i čistiji IV himna Quote
Kumodraski Vo Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Svake godine hajpujete neko smece, tako prosle Behemoth.. 1 1 Quote
kuruz Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 The Satanist je i meni šmrljav, ali ovo je nešto drugo Quote
HeLLsarma Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 Ja sam ih slusao uzivo, jebeno perfektno zvuce, da se najezis. Quote
kuruz Posted December 25, 2015 Report Posted December 25, 2015 mi došli do početka šatora, videli gužvu i otišli jebo nas pas, ne mogu da prežalim to al tad ih nisam slušao Quote
Recommended Posts