Kumodraski Vo Posted September 2, 2019 Report Posted September 2, 2019 Haha kul sto su izdvoliji detalj za tizer, nije opet ceo omot neki gubavac kako hramlje.. Quote
kuruz Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 https://philosophynow.org/issues/45/The_Last_Messiah Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 Do jaja je ovaj novi :D ozbiljno :D Tu je negde kvalitet u rangu sa Kriegs materijalom, mozda cak i bolje. Vidim da svi pricaju da je nastavak na prosli koji mi je ostavio los utisak jelte, pa cu videti i njega da obrnem opet.. Quote
kuruz Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 (edited) meni bolji od prošlog ko što rekoh na drugom mestu, prošli je jako pamtljiv i ima catchy rifove, ali mi to nije savršeno išlo uz tekstove ovde su muzika i reči perfektno uklopljeni, plus su ti tekstovi dublji nego na EIF, bar mi se tako čini posle prvog čitanja Edited September 3, 2019 by kuruz Quote
Kumodraski Vo Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 Podseca me na Sinmaru onu malo, ima tako neki tecniju kompoziciju a opet blago disonantno.. Quote
Сале Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 Добар је. И мени бољи од прошлог. Прошлог се и не сећам баш нешто. Окренуо сам га свега пар пута. Quote
Grobodan Posted September 3, 2019 Report Posted September 3, 2019 Ne znam kakve su ovo price o proslom, poprilicno perfektan album kao i WHTN. Nisam jos novi cuo. Quote
Angelystor Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Meni je "prošli" razlog što sam se navadio na bend, ako je ovaj novi bolji to je onda neka ozbiljna albumska monstrumčina. 1 Quote
Talvi Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 (edited) tek sam krenuo da slušam sinoć ali mi se čini da je identičan stilski kao prošli no mi iz nekog razloga bolje leže rifovi i melodije, slično kao kod kokija Edited September 4, 2019 by Talvi Quote
[Nocturno] Posted September 4, 2019 Report Posted September 4, 2019 Kod mene bas obrnuto - nista novo, Mgla standardna samo nema pesama koje te uhvate na prvu kao sto ima prosli album. Quote
Haos sam ja Posted September 9, 2019 Report Posted September 9, 2019 Posle par slušanja, reći ću samo: standardna kvaliteta. Quote
Chicken Little 420 Posted September 12, 2019 Report Posted September 12, 2019 SATNICA https://www.serbian-metal.org/vesti/24065/mgla-u-beogradu-satnica-koncerta/ Quote
Angelystor Posted September 13, 2019 Report Posted September 13, 2019 Malo me omeli Sermon i Kodex u prepuštanju Mgli više, ali super mi je album. Baš ništa novo, ali su sjajne pesme, i opet ima dry quality riffova, tako da sam uvek za tu vrstu repeticije. Quote
Miilos Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Dobar album, standardno, ali nikakvo ludilo. Kako su se proslavili ovoliko, pitaj boga. Mislim, boljih bendova ima koliko hoćeš, da ne nabrajam sad, a ne bi prodali 50 karata da sviraju u Beogradu na primer. Uboli su formulu, ne manjaju ništa, e sad da l' ne menjaju jer vide da prolazi ili sviraju to što vole, opet pitaj boga. Čini mi se ipak da je ovo drugo. Meni se sviđa, da mi se ne sviđa ne bih prešao 250km da ih gledam u sredu. Slušaću album s vremena na vreme, ali ne koliko neke druge albume. Quote
Grobodan Posted September 14, 2019 Report Posted September 14, 2019 Pa prilicno je lako, dobri su i to je to. Jes ih zahvatio neki hipsterski talas ali oni apsolutno nisu krivi. Quote
Kumodraski Vo Posted September 16, 2019 Report Posted September 16, 2019 Btw jel se slazemo da Groza i Mdlosci razvaljuju? Izgleda da ne sviraju nista sa Groze uzivo, moguce da su predugacke pesme. Ali jedna Groza I za kraj ne bi bilo lose.. Quote
kuruz Posted September 16, 2019 Report Posted September 16, 2019 Mdlosci keva, Groza najslabije izdanje benda, ali svejedno dobar album Quote
Сале Posted September 16, 2019 Report Posted September 16, 2019 6 hours ago, kuruz said: Groza najslabije izdanje benda Дал си реалан? Не знам како си дошо до ове констатације али албум кида и у истој је равни са вит хартс туардс нан. 1 Quote
Recommended Posts