Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Tek sam skorije malo podrobnije preslušao Hauntologist album i baš mi se sviđa. Drugačiji malo fazon od Mgle, ode malo u post vode i nešto eksperimentisanja što ja obično pozdravljam s obzirom da nisu već neki prežvakani fazoni.

Najviše mi muzika vuče na White Ward ili na odličan album iz prošle godine, takođe Poljaci - Cursebinder, album koji mi je završio bez dileme na godišnjoj listi za 2023.

• 2 weeks later...
Posted

Slažem se da ima album i dr. stvari, ali mene ipak malko smara kako se više sluša koliko podseća na Mglu, pogotovo prva polovina. Vokali isto 1/1 Mgla.

Kad smo kod Mgle, kad će novi

• 1 month later...
Posted

Rekao je Midzolaj

As for Mgła itself:
- two releases considered for 2024, starting with a retrospective one.
- no live activity until futher notice.

• 4 months later...
Posted (edited)

Sta se desilo sa AOE 6? 😆
Zvuci kao da je neko dodatno ubrzao snimak i na Jutjubu, a i na Bandcamp-u. Bukvalno je skoro 90 sekundi kraca nego studijska verzija, a sviraju celu pesmu sa svim deonicama.
Mdlosci 2 takodje zbrzan, skroz rusi atmosferu i poentu pesme koja treba da vozi i melje.
Sem toga bukvalno kao da je Midzolaj pitao mene sta da izda. Od svega sto su ikada svirali uzivo po jedna pesma, pristojan zvuk i sem ovog zbrzanja nema greske.

Edited by dimmu1
Posted

Глупост највећа. Не знам ко ће да плати за ове песме кад звуче скоро идентично ко и студијски. Пре ћу пустити албум него ове лајв снимке.

• Downvote 1
Posted
2 hours ago, Сале said:

Глупост највећа. Не знам ко ће да плати за ове песме кад звуче скоро идентично ко и студијски. Пре ћу пустити албум него ове лајв снимке.

Brate mili, jesi ti uopste pustio celo ovo izdanje? 😆
Nigde veze nema komentar sa izdanjem. Jeste zvuk jasniji nego da slusas neki krzljav Jutjub video, a to je valjda i poenta oficijalnog Live izdanja.