Haos sam ja Posted May 15 Report Posted May 15 Tek sam skorije malo podrobnije preslušao Hauntologist album i baš mi se sviđa. Drugačiji malo fazon od Mgle, ode malo u post vode i nešto eksperimentisanja što ja obično pozdravljam s obzirom da nisu već neki prežvakani fazoni. Najviše mi muzika vuče na White Ward ili na odličan album iz prošle godine, takođe Poljaci - Cursebinder, album koji mi je završio bez dileme na godišnjoj listi za 2023. Quote
Angelystor Posted May 25 Report Posted May 25 Slažem se da ima album i dr. stvari, ali mene ipak malko smara kako se više sluša koliko podseća na Mglu, pogotovo prva polovina. Vokali isto 1/1 Mgla. Kad smo kod Mgle, kad će novi Quote
dimmu1 Posted July 10 Report Posted July 10 Rekao je Midzolaj Quote As for Mgła itself: - two releases considered for 2024, starting with a retrospective one. - no live activity until futher notice. Quote
Talvi Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago https://no-solace.bandcamp.com/album/torn-aether-live-recordings-2013-2022 Quote
dimmu1 Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago (edited) Sta se desilo sa AOE 6? 😆 Zvuci kao da je neko dodatno ubrzao snimak i na Jutjubu, a i na Bandcamp-u. Bukvalno je skoro 90 sekundi kraca nego studijska verzija, a sviraju celu pesmu sa svim deonicama. Mdlosci 2 takodje zbrzan, skroz rusi atmosferu i poentu pesme koja treba da vozi i melje. Sem toga bukvalno kao da je Midzolaj pitao mene sta da izda. Od svega sto su ikada svirali uzivo po jedna pesma, pristojan zvuk i sem ovog zbrzanja nema greske. Edited 7 hours ago by dimmu1 Quote
Recommended Posts