Josif Visarionovič Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 raniji albumi su prilicno dobri,secam se da se tadasnjoj devojci svidelo iako ovako nesto nije mogla da smisli. 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 ma de,meni se nije svideo.ko da ovo nije bend koji je snimio pesme let me taste your flesh,homeless necrophile,divine wine... Divine wine je bruka stvar zaista ali realno ovaj novi album je do jaja. 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Meni je ono,samo copy paste Quote
Arak Dai Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 DIVINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE WINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! :rockdevil: Quote
Narsil Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) Мени је на прво слушање нови албум звучао прилично очајно. И некако ми је делова споро.Али после пар слушања...па, албум је одличан. Баш ми је легао и ушао у уши. Edited September 3, 2009 by Narsil Quote
cotoha Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 postajemo apsolutna death metal dzamahirija.. Quote
cotoha Posted September 27, 2009 Report Posted September 27, 2009 hm - pa mi eto, umjesto da mislimo o death metalu i Satani, trosimo se na bahanalije poput pedera, nasilnika, ukidnja viza, obraza i to.. :}}} Rado bih isao na ovo ali me strah da ne obnovim godinu jer je grozan termin, i vjerovatno bih poslije mrzio taj AVULSED XD Quote
Talvi Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Veteran Spanish death metallers AVULSED will celebrate their 20th anniversary this year by re-recording 18 of the band's "best" songs for a CD entitled "Fleshcube". According to a press release, "Instead of just doing a compilation with the original recordings (that would be too easy and cheap), [AVULSED] decided to re-record all these songs with the current line-up, the current guitar sound (way heavier than before), their current drummer (who has empowered the playing of the songs) and in general, the usual modifications that each song suffers after being played for years and years. In resume, it'll be an album with only the best songs of the band. No fillers, just classics!! A special limited edition will be released, most probably a box containing a double CD, exclusive shirt, stickers, photos and other goodies, limited to the first ones to come, but it's still undecided how it'll be." Quote
Demon Seed Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Jesu kultne onako ko iz podruma gde se vrsi pominjana lobotomija, ali fino je i to. Bravo im ga. Ja ladno kasnim sa dva albuma ovog benda, taman cu nesto novo fino imati da slusam ovih dana, nadam se. Quote
Demon Seed Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Sad slusam, kakav je ovo bend, detence mu jebem, a ja jos nisam poslusao Nullo, bas cu sad da vidim kaki je! Quote
Demon Seed Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Ne mogu da prezalim sto sam propustio onaj koncert, u Osijeku ako se dobro secam, neki januar je bio..? -.- Quote
Demon Seed Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Pozivam sve koji nisu slusali ili su slusali ovaj bend sa pola mozga, da slusaju ovo, ovo je fenomenalan bend, a rekao bih podosta potcenjen! Pustio sad Stabwound Orgasm posle 100 godina, jede zivu decu, za dorucak, bez 'leba. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 18, 2012 Report Posted April 18, 2012 Nisam neki fan ovog benda, ali uživo ubijaju pa to nije normalno moraću ponovo da obrnem diskografiju Quote
Demon Seed Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Aj neko njih da dovede u dupe vas ljubim organizatorsko Quote
Demon Seed Posted July 29, 2013 Report Posted July 29, 2013 Aj neko njih da dovede u dupe vas ljubim organizatorsko Quote
[Nocturno] Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 http://www.mediaboom.org/395050-avulsed-ritual-zombi-2013.html Quote
Kumodraski Vo Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 To bre. Sto volim ovu vremensku razliku kod rusa Quote
Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) @Nocturno: Dovedi ih! Edited September 1, 2013 by Demon Seed Quote
[Nocturno] Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Ako bude neka povoljna ponuda zasto da ne. Ali ovaj bend je meni ispod proseka sto dokazuje i ovaj album. Quote
Recommended Posts