Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) Ne bi trebalo da su nesto skupi, ako nisu u poslednje vreme pustili muda... Jebes nove albume (mada meni je prosli dobar), uzmi lepo Eminence in Putrescence, Stabwound Orgasm i Yearning for the Grotesque, pa to izvrti. Ima ljudi koji se kunu u Gorespattered Suicide, mada se meni taj nikad nije dojmio nesto posebno, moz probas i njega ako te ne bude mrzelo. Edited September 1, 2013 by Demon Seed Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Bend uopste nije ispod proseka nego uvek imaju taj neki skrnavi zvuk nikad nisu posteno za fencyirli PRDakshn Quote
[Nocturno] Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Imam ja vise Avulsed albuma na originalima: Nullo (The Pleasure of Self-Mutilation) Seven Years of Decay (Compilation) Gorespattered Suicide Hoces da kupis? :D Quote
Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 (edited) Eto vidis da imas pogresne Mozda bih i hteo, neki bulk price Neam sad pare, ako ti ostanu mozda nekom drugom prilikom. Ja imam Eminence in Putrescence/Carnivoracity neko reizdanje na originalu, uzeo u Mordoru za 666 dinara pre jedno 7 godina, tako sam ih prvi put i cuo. Pola godine kasnije, naterao drugare da sviramo Sweet Lobotomy Ovo sto Nesa kaze za produkciju, Eminence je odlican, al' tamo je produkcija bas nekako suva, jebem li ga, a na Stabwound isto nije nesto, al' odgovara zvuku sto se mene tice. Od Stabwounda na ovamo im je ok produkcija... Edited September 1, 2013 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 ZOMPIRO! KROMPIROOOM! TO MIROO! Quote
Demon Seed Posted September 1, 2013 Report Posted September 1, 2013 Nisam skin'o Zombita jos... Quote
Goxy Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 ovi su prsli i sa ovim albumom kao i sa proslim.raniji su im imali vise kvaliteta. Quote
Demon Seed Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 to moderno sad, novi albumi ne valjaju Quote
Talvi Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 http://www.mediaboom.org/398134-avulsed-revenant-wars-ep-2013.html Quote
Demon Seed Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Volim kad bend odradi dobar gitarski intro za album, a ne da bude nesto random sa klavijaturama i slicno. Avulsed su to pokidali na Stabwound Orgasm, a na novom je malo Maidenovska melodija, al' ok je Meni novi zasad standardno do jaja... Slatko bih ih slusao uzivo... Quote
VuČk0 Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 http://www.mediaboom.org/436178-avulsed-altar-of-disembowelment-ep-2015.html Quote
Demon Seed Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Je l' moguće da dve godine nisam smarao da se dovede Avulsed... Dovedite Avulsed! 1 Quote
Kumodraski Vo Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 Dovedite me Putrid Pile bre reko covek da oce dodje.. Quote
Grobodan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Nuevo album https://yadi.sk/d/xL0qf1h1xvpfW 1 Quote
HUMAN Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Avulsed standardno dobar! >>>>>> DT Quote
Demon Seed Posted June 30, 2018 Report Posted June 30, 2018 UGH! Što mi je lego sad Eminence in Putrescence ka' naduvanom debilu šamar otrežnjenja. Sad ću uz to mnoge čučnjeve i gušterove skokove da odradim pa idem dalje na drogu :blek: Bump za temu, najbolji španski bend, stop usisivači Opet nisam dve godine smarao da se dovedu, ccc Propustih onaj neki Osijek i toe to, sad samo Sabatoni STENCH OF PUTRE FACTIOOOOn IS INVADING MY HOME! Quote
Recommended Posts