Black Diamond Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 (edited) neeeeeeeeeeeeeee dosta vise samo nemoj onu beti bup samo da jos iskopas umrecu Edited January 13, 2008 by Didica Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 neeeeeeeeeeeeeee dosta vise samo nemoj onu beti bup samo da jos iskopas umrecu Imas srece za sada Quote
Black Diamond Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 aaaaaaah dobro je gde si bre nasao ove horore, koji se jos cudak oblaci kao xander svaka ti cas Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Pa po netu to ti je izvor raznih bolestina Nego do koje sezone je dogurala serija,ja znam za 3,jel ce biti jos ili ce da je prekidaju? Quote
Black Diamond Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 3 ima i nema vise ne znam dal ce biti... Quote
Stillborn Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 josh uvek odluchuju da li ce biti IV sezona,ali daj boze... Quote
Jabba the Hutt Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 O boze... Strong Xandir, strong Xandir... Quote
ProgressiveR Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Odliča serija! Meni je neprevaziđena fora kad Xandir u jendoj epizodi skakuće i čuje se zvuk kao kad kupi novčiće .... kako sam se tad odvalio od smeha Quote
Jabba the Hutt Posted April 8, 2008 Author Report Posted April 8, 2008 Ma jos bolje kada mu Elmer davez dudla kurac Quote
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Author Report Posted April 24, 2008 Do jaja! Jer zna neko sta cje biti od 4og serijala? Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 genijalno je. dobio sam preksinoc neka 3 serijala, odgledao 1 ceo i odusevio se. totalno su nelinearne fore (za razliku od american dad-a na primer) istovremeno posedujuci konzistentnu pricu (za razliku od family guy-a na primer), jedino sto nisam uspeo da skontam na koga su parodija spanky ham i foxxy. ako uopste jesu parodija na postojece likove. Quote
Sinstrel Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 American Dad je zakon i ti to dobrao znas, pony! Ja jedan serijal DT gledam u proseku dva meseca, mrzi me da sednem i da ogledam sve. Dobra je serija, svidja mi se sto preteruju. South Park pored njih izgleda kao soft core. Quote
^Suicide_Pony^ Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 prvi serijal AD-a jeste, drugi i treci me nisu nesto odusevili. :/ slazem se za preterivanje, princeza i supermen su me najvise odusevili kao likovi. Quote
RNA Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 jedino sto nisam uspeo da skontam na koga su parodija spanky ham i foxxy. Јеси ли некад видео цртани Josie аnd The Pussycats? Група риба које свирају у неком бенду и решавају мистерије на фазон Скуби Дуа. Мислим чак да га је цртала иста екипа. Елем, рибе су наравно беле, само су имали једну црнкињу која је свирала даире. Quote
Sinstrel Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Evo pustaju seriju na bosanskom OBN. Quote
MissionVao Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Kad digose American Dad mislim da treba i ovo Stalno me odusevljavaju bizarnoscu i besmislom ali za razliku od recimo Fast Show-a (pao mi na pamet jer svako vece nalecem na to i menjam kanal) ima taman dovoljno smisla da se nasmejes Za sad mi je omiljena ona kad ostanu u kolima na parkingu Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 Koja je ovo bolestija haah Quote
VoivodBG Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 The Drawn Together Movie: The Movie! is an animated, comedy direct-to-DVD film written and produced by original writers and executive producers Dave Jeser and Matt Silverstein. The film will be the first Drawn Together release since the show's cancellation and the film itself deals with it. The original cast is set to return to voice the original characters of Drawn Together. The movie will feature the guest voice talent of Seth MacFarlane (Family Guy) as "I.S.R.A.E.L." (Intelligent Smart Robot Animation Eraser Lady), and Vernon Wells as the network head. http://rapidshare.com/files/379243765/tdtmtm2010-xvid-vision.part1.rar http://rapidshare.com/files/379243671/tdtmtm2010-xvid-vision.part2.rar http://rapidshare.com/files/379243472/tdtmtm2010-xvid-vision.part3.rar http://rapidshare.com/files/379243207/tdtmtm2010-xvid-vision.part4.rar Quote
23/16 Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Nisam ni znao da je ovo izaslo. Hvala. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 nisam nesto odusevljen, epizode su bile puno zabavnije. Quote
VoivodBG Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 baš sam pre gledanja filma odgledao konačno i treću sezonu, kakve su samo ideje proizašle iz iste, nisam mogao da verujem šta su sve smislili. Film je naspram cele serije jako repetitivan, kao da im je ponestalo ideja da se sa nečim novim sprdaju, a imali su dovoljno vremena da smisle razne fazone, nije da nisu. očekuju da ako se dvd filma bude dobro prodavao da ponovo ožive seriju. I ne sviđa mi se promena u animaciji, izgleda mnogo jeftinije naspram one iz serije... Quote
Recommended Posts