Queen_of_the_ryche Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Sta je natezanje? Moras biti konkretan...u sveme, pa i u komentarisanju...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 prijavljujem se da radim riffove za to i da idemo na beoviziju....za bolje i nije....
Queen_of_the_ryche Posted July 9, 2007 Author Report Posted July 9, 2007 (edited) ODLAZAK Pogrešna procena trena Loš uticaj noci Spoznaja dana tudjeg Glasovi govore Grešno... Dodir suvišan, Premalo reči, Težina noći, Svalila se turobno... U lice se ceri Kajanje jutra.... Daljina – preskupa, Želja povratka... Povučene prećutne reči Podvlačim sate Suviše nema da te zaustavim... Ma da, eurosong...Jesi na ovu mislio za Beoviziju... Edited July 9, 2007 by Queen_of_the_ryche
APOHAKC Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 valjda je ok, ali nema krvi i creva, zasto to?
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 (edited) recicu samo - skandinavistika.... zezam se, jebo te norveski jezik, to se ne zezam, moja teorija koja vezuje defekte odredjene vrste sa adresom prebivalista u zemunu se opet potvrdjuje.... Edited July 12, 2007 by Blacksunray Verb Delikvent
Queen_of_the_ryche Posted July 13, 2007 Author Report Posted July 13, 2007 (edited) To sto studiram skandinavistiku ne znaci da volim njihov metal- ako na to referiras (mislim krv, creva) sta vise, pojma nemam o njihovom metalu, mada znam da su ljudi na faxu zaludjeni sa tim...naravno ne svi...Sta fali Zemunu i ljudima koji tu zive? Pre neku nedelju je dosao jedan prijatelj, iz Norveske i rekao je, kao stranac, da je Zemun lepsi i cistiji od BG, a ljudi jako prijatni, prijatniji od onih sa druge strane mosta...pa ti vidi...A da, pusti sad Zemun i skandinavistiku, poenta su pesme i komentari...to je svrha "snage reci", zar ne? Edited July 13, 2007 by Queen_of_the_ryche
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 pa Taj da je odavde znao bi istinu, ovako lupa gluposti najobicnije, zemun je prepun sljama i sinonim dziberane i osim jedne ulice tu u centru izgleda ekstremno niskobudzetno, a shto su radikali tamo jaki pokazuje kakvi su ljudi u munze konzi.... rekoh ti da se zajebavam za skandinavistiku, al' norveski jezik mi deluje k'o krajnje cudna ideja....
Queen_of_the_ryche Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 (edited) Znas kako, meni recimo Beograd izgleda kao ekstremna dziberana...ali dobro... Norveski nije cudna ideja kad si bio u Norveskoj, a pritom volis jezike, a narocito germanske. Pored norveskog je znam i svedski, razumem danski i islandski, pa ti vidi...i sve to preko norveskog, moze se reci da smo mi, koji ucimo norveski, u prednosti u "interskandinavskoj" komunikaciji...Ali na stranu to. Mene, za razliku od nekih, nije privukao sever zbog muzike - a da tamo nos nisam promolila. Imas ljudi koji upisu skan. samo zbog muzike, a da nikada nisu ni culi jezik? To je vec ekstremno cudno... I da se ovaj ceo post ne bi pretvorio u prezentaciju mojih jezickih (ne)sposobnosti , najlepse bih molila da se komentarisu pesme...Dakle=? Edited July 14, 2007 by Queen_of_the_ryche
Queen_of_the_ryche Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 OBMANA Dok vetar raspliće ptice, Suvoparne oblike života, a preslica plete prazne sate, izujedana sudbina liže rane... Vreme, genijalna obmana oteže se, umorno ulicama. Uzdah istorije nad spomenicima, samo kašičica tuge pred gozbu. Zajedljiva je politika slobodnjaka u ropstvu, Usne vrebaju laž, a oči misao - daleku. Sposobnost čudjenja, iskonsko detinjstvo, nestaje u trenutku, život ničice pada, pred smrću...predaje se...
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) bilo kakav pokusaj kontraargumentacije na racun vadjenja zemuna je jako smesan, posto je zemun opste poznat po tome.... ne sumnjam u ispravnost motiva studiranja norveskog, opusti se, zajebavam se jerbo je grub i opskuran, al' dobro, pitanje ukusa.... Edited July 15, 2007 by Blacksunray Verb Delikvent
Queen_of_the_ryche Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Meni se svidja i ja ga volim...Mada ne znam u kojoj prilici si ti cuo norveski? Kad su germanski jezici bili milozvucni? Mada je meni norveski prilicno mek naspram drugih skandinavskih jezika
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 tvrdi su, u tome i jeste problem, norveski valjda Ima oNo 'o' sa dijagonalom, to mi je vrlo zanimljivo....
Queen_of_the_ryche Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 ovo "Ø" ? Da...Pa ono je bas meko...ako se tako nazvati moze...he,heMa volim norveski, i to ti je...nema argumenata da nije lep, kad je meni subjektivno lep...razumes?Mozda nekom nije, ali meni jeste i to je to!!! ELSKER NORSK!A inace...sta je zanimljivo u "Ø"?
Axeanosilas Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 sta je zanimljivo u "Ø"? Личи на прецртани датум у војником календару.
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 (edited) ovo "Ø" ? Da...Pa ono je bas meko...ako se tako nazvati moze...he,heMa volim norveski, i to ti je...nema argumenata da nije lep, kad je meni subjektivno lep...razumes?Mozda nekom nije, ali meni jeste i to je to!!! ELSKER NORSK!A inace...sta je zanimljivo u "Ø"? zanimljivo shto ga nigde nema, inace ja i rekoh gore, tvrd defakto, al' naravno, stvar ukusa.... mozes li da opises kako se izgovara.... Edited July 19, 2007 by Blacksunray Verb Delikvent
Queen_of_the_ryche Posted July 25, 2007 Author Report Posted July 25, 2007 (edited) Tesko da mogu to da objasnim recima...ako te bas interesuje potrazi na netu...Evo cisto da ti dam neku opstu sliku...otvoris usta za o a izvedes neartikulisano eu...otprilike... Edited July 25, 2007 by Queen_of_the_ryche
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 zanimljiv oral practise....
Recommended Posts