Gojak III Golobradi Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ma grudi nisu toliko bitne koliko i pristupachnost njima More je par dana uzburkano, da ti neke rodjake nisu doshle na primorije?
~ ت ~ Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Divne li slučajnosti, "Pristupačnost Njima" je moje srednje ime. Puna ponosa zbog grudi do nosa moram istaći da mi u familiji, sem mene, niko nije privilegovan prednjim atributima. To što je more već par dana uzburkano govori samo o tome kolika je njihova silina.
Gojak III Golobradi Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 milk me! Sada sam zbog tebe popio litar mlijeka.
~ ت ~ Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Sada sam zbog tebe manja od maslačkovog zrna. Znam, maslačak nema zrno. "Još litar jeeedan, dobrog mlijeka dajte nama vi", tanananana...
Dead Man Walking Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Životni put jedne semenke maslačka brzu i laku zaradu. Polako je, njihajući tamo – amo svoje braonkasto telašce, počela da se spušta u pravcu voćnjaka na rubu livade. Da je imala šake protrljala bi ih. „Mislim da bi mi blaga hladovina odgovarala“. I tako u hladovini, konačno, na par santimetara iznad zemlje, lagano, kao kakav sveti čin Vatikanskog ceremonijala, rila je svoj put pravo ka zemlji jedan pristojan klasifikacioni primerak semenke maslačka. Taj, milionima godina, ponavljan proces, strahopoštovanje Ne postoje "santimetri"...uf kako mrzim kad neko to kazhe...
Gojak III Golobradi Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Mrzish? To je tvoj problem shto mrzish, mada si u pravu za komentar.
Dead Man Walking Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Da ja sam hater, mrzim sve! Ceo sveeet!!! Al sa gramatikom jebem keve...
Gojak III Golobradi Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 To je loshe. Ja ne bacam hejtove, ja volim cijeli svijet zato shto je dobar Uf, vruce. Kokopeli, kada idemo na Veliku? Odluchi vishe!
Yggdrasil Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 This one should be resurrected in the summertime... Gojače III, rođače iz Bara, tako ti Cetinja, Komana, Njegoša i biologije, smem li da predložim da na forumu nedostojnih studenata biologije postaviš svoju neuporedivu priču o mukama male semenke maslačka (Taraxacum officinale) da poraste, kako bi se muke studentićima prve godine olakšale u učenju botanike?
Recommended Posts