Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajde da prvo malo vristim, k'o sto je i red aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa da priupitam jel to znaci da treba da narucimo na nevidjeno, po sistemu - jebo cenu, ocu ja u ogradjen prostor ;)

Posted

Pa vi ste to smislili, bagra ce to po difoltu da uzima, sto pre da obezbedi bilo kakav vid upada...

Posted

Nije bas na nevidjeno. Znas otprilike koliko moze biti karta, neces sigurno omasiti u vise od 200-500 dinara, ako i toliko...

Posted

Ma dobro, sad se mozemo raspravljati bezumno oko ovoga, ja vam josh jednom chestitam na ovome, svaka chast, i da ne izostavimo;

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Posted

Da vam ja svima skratim muke posto ovi samo mudruju. Cijena karte ce biti 2000 dinara.Vase rezervacije ce morati da se realizuju do 10 avgusta, odnosno morace te da platite to sto ste narucili. Do tada vec bi trebale i da se otvore i sluzbene kancelarije, gdje bi ste mogli da preuimate karte za teritoriju Beograda.Rezervacije ce krenuti do kraja radnog dana, samo dok izvrsimo update site-ova.Da vam ja svima skratim muke posto ovi samo mudruju. Cijena karte ce biti 2000 dinara.Vase rezervacije ce morati da se realizuju do 10 avgusta, odnosno moracete do tada da platite to sto ste narucili. Do tada vec bi trebale i da se otvore i sluzbene kancelarije, gdje bi ste mogli da preuimate karte za teritoriju Beograda.Rezervacije ce krenuti do kraja radnog dana, samo dok izvrsimo update site-ova.

Posted

A šta ako više od 500 ljudi rezerviše karte? Drugo, kako se obavlja plaćanje i kako se dostavljaju karte? A ko se šalju poštom, ne vredi, jer imam zajebanu adresu, koju poštari najčešće promaše, tako da mi većina pošiljki ne stigne.

Posted (edited)

Oni koji budu u prvih 500 dobijaju karte ispred ostali ce dobiti obicne karte, u vasoj rezervaciji ce te biti obavjesteni koju ste kartu rezervisali. Za teritoriju beograda mi karte licno dostavljamo, dok za unutrasnjost ide putem poste. Uskoro otvaramo i nas office u Beogradu gdje ce te takodje moci da preuzimate karte.

Edited by apocalypsetb
Posted (edited)

а, шта ако ја хоћу или могу да платим тек 10тог августа, а наручим карту данас, а притом нисам из БГа? онда вам кажем да карта блеји код вас у офису до 10тог па се онда појавим или шта?

Edited by ЕМ-СИ Стојан
Posted
pravi ljudi su u gomili pichke su u ogradjenom prostoru :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

That's what i'm talking about :rockdevil:

Posted
Čekajte - kako to rezervacija počela 30. 6, kad se na sajtovima organizatora čak ni koncert ne pominje?

ali je zato poemenuto ovde na yumetalu gde je najveci broj interesenata za sam dogadjaj, i neuporedivo vise posetilaca nego na sajtovima organizatora.

Posted

Svi iz BiH mogu naruciti te karte opusteno, kao i ovi iz Srbije, kao i za Tool. Na sajtovima nema najava koncerta, bice uskoro.

Posted
Svi iz BiH mogu naruciti te karte opusteno, kao i ovi iz Srbije, kao i za Tool. Na sajtovima nema najava koncerta, bice uskoro.

E odlično, lijepa stvar. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...