Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

А, пази курца, све слепљено, па нисам видео. Извињавам се.

Posted (edited)

Ovako nešto se ne propušta, ja idem 100%

Nadam se da će provod biti isti, ili makar bolji, nego na Mejdenima.

Edited by Bojan
Posted

Ovako :

JA sam rezervisao kartu na sajtu Legacy Promotiona za FanPit.

Uredno sam popunio registraciju i poslao je na ona dva maila koja su tamo navedea. Do sada mi nije stigao nikakav odgovor na moj mail ! Zasto ?

Posted

Nisu jos otisle sve karte, samo opusteno i bez panike. Najljubaznije vas molimo da budete strpljivi, jer kao sto znate, trenutno je najavljeno mnogo koncerata, a tek stizu nove najave. Velika je guzva, a i organizatori imaju dusu. Hvala na razumevanju.

Posted

Ma ok je , kao shto vidish iz mojih postova i previshe sam opusten. Ali samo da znam u kom vremenskom periodu ce mi stici mail sa podatkom gde i kada da uplatim pare za kartu. Ipak , treba imati spremljene pare.

Posted
Ali samo da znam u kom vremenskom periodu ce mi stici mail sa podatkom gde i kada da uplatim pare za kartu

Ma ja nesto kontam da pri ovoj opciji online narucivanja tebi dodje postar na vrata, uruci ti kartu, ti mu platis i to je to, bez dodatnog cimanja za narucioca i uplacivanja po salterima.

Doduse, logicno je da ti prije toga stigne mail koji ce te o tome obavijestiti

Posted
Velika je guzva, a i organizatori imaju dusu. Hvala na razumevanju.

A ja mislio da ste vi u fazonu, nema spavanje, jela i tako to.. zivite od muzike. :)

Posted

OD DANAS KARTE U PRODAJI NA SVIM MESTIMA EVENTIMA !

Sledece nedelje bi trebale da krenu i u Felixu, Bilet Servisu na trgu republike i ostalim prodajnim mestima.

CENA 2000 DIN !

Svi koji su narucili fan pit karte dobice instrukcije sta dalje, sve smo narudzbine primili nekima nismo odgovorili(u poslednjih 15dana oni koji su narucili ! ) . Sve je ok ! I samo strpljenje.

Vidimo se

Posted

Uh sad sam se obradovao kad sam video frubijev post, poslao sam mail 18-og i zapalio na letovanje stigao sinoc i proveravam mail, nema odgovora,gledao sam i u spam kad ono nista, i sad vidim da samo treba strpljenja.

Pao mi je kamen sa srca

Posted

i kako sad da znam dal da narucujem i razmisljam dal to vi ne odgovarate il nema karata il da trcim u beograd ...

Posted

Не вреди ти да сад трчиш у Београд, јер обичних карата сигурно неће нестати.

Posted

Nikako da stifgnem da ovo napisem.

Ova godina je super sto se tice koncerta.

Gledao sam "Iron Maiden", "Divlje Jagode:, uskoro cu gledati "Helloween" i "Gamma Ray".

Jos samo da vidim :Judas Priest" i "Pokolgép" i bicu presrecan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...