Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jbt....dodjoh s' "odmora" i jedva cekah da vidim ima li kakav mail od organizatora povodom karata....kad ono prc.....

ae ljudi....nesto se se ulenjili...ili cekate da prodje cynic !?!

Posted

Polako narode bre :))), svi cete dobiti karte, do novembra ima jos tri meseca :)), svi su jos na odmorima itd. Cekam da mi proradi komp gde su mi narudzbine pa da vas opet obavestimo itd. :))

Samo polako, ako do novembra ne dobijete karte onda treba da se brinete :)).

Posted

Ovako, za sve. I neki od nas su na odmorima. Neki bilki, neki jesu, neki ce biti :) Vi iz Beograda dobicete karte licno, to je bar jasno. Ostali ce biti obavjesteni. Strpite se jos koji dan.

Posted

Vratih se sinoc sa mora, i samo sam chekao da na stola vidim kartu koja stigla...no kurac :) samo neki disci...

ali dobro...radice patience...a i evo ga sad Cynic...

Posted (edited)

Kako sad prvo treba platiti pa onda uzeti kartu, zar ne ide to pouzecem? Mislim za ove narucene...

Edited by Zoll
Posted
Prvo treba platiti, pa onda uzeti karte. Ja se nadam da meni, koji sam iz BG, niko neće slati poštom kartu.

To... ni meni nije jasno...

Posted
Nadam se da će provod biti isti, ili makar bolji, nego na Mejdenima.

Gori biti nikako ne moze, a ni isti. Moze biti bolji i mora da bude bolji :);)

A ako i neko dehidrira sigurno ce se 20 puta brze probiti do sanka nego na Sajmu

Ova godina je super sto se tice koncerta.

(…)

Jos samo da vidim :Judas Priest" (… ) i bicu presrecan.

:pivopije::pivopije::pivopije:

I Heaven & Hell of kors ;)

Ja se nadam da meni, koji sam iz BG, niko neće slati poštom kartu.

Why not? Mislim ako si je rezervisao putem neta, naravno. Poenta bi trebalo da je u tome sto na vrijeme osiguras kartu, plus ti dodje na ‘izvolite’.

Posted
Da li ce svirati nesto sa Chameleona?

Да ли су икад ишта свирали са тог албума, осим на турнеји за њега? Me thinks not!

Posted

www.terranostra-promotions.com ili www.legacy-promotion.net

Tu ces naci formulare za narucivanje.

Fan pit karte jos nisu rasprodate.

Posted

eeee a ja uzeo danas al obicne karte....ne verujem mnogo u tu tehnologiju i elektroniku a i u komsije da nece da mi zagledaju u sanduce :)

Posted

A kad ću ja da dobijem kartu za fan pit? Naručio sam preko legacy-ja u prvih nekoliko minuta nakon što su počeli da primaju mejlove, dobio odgovor da je rezervacija uspešna i posle toga - ništa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...