FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Da , postoji ko-ordinacija, niko nece dobiti dve karte, tj. kartu viska (nasom greskom) .
Elderane Posted August 28, 2007 Author Report Posted August 28, 2007 Prince of darkness, postoji koordinacija, naravno, kao sto ti je i Frubi rekao... Sve je u redu, culi smo se, dobices kartu, naravno!
Lord Iffy Boatrace Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 I've got the ticket! Da li neko zna mozda sta ce od prilike svirati Gamma Ray?A pozeljno je znati i za Helloween !
Crna_Dama Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Meni stigao e-mail,potvrda je u redu, i karte ce biti mi isporucene najverovatnije posle TOOL-a....
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Pa u cemu je problem ?! Mozda ti karta stigne i pre ... napisali smo najverovatnije posle tool-a jer ima mnogo porucenih karata pa kako se kome zalomi ...
_powerslave_ Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ja cak ni mail nisam dobio a kamoli kartu.
Elderane Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 Ja opet kazem, svima, koji su nestripljivi da dobiju kartu, samo se javite na pp, i bice vam poslana taj dan ili sutra, i to je to. Lakse nama, posto se trenutno salju nasumicno, nema nekog odredjenog redoslijeda... Moze vas zapasti bilo kada.
Angelystor Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Juche krecem na Banju, ulazim u lift, a u liftu poshtar, i sta ima za mene...karta euforija mi je juche dostigla najvece mere...ko ce da doceka bre..2 meseca jos...argh....
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Dobih kartu i stvarno jebo vas eventim em sto su im ruzne karte em su sve iste:( Ali JEDINSTVENA KARTA:P
Angelystor Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Jesu ruzne, ali do sada na svakoj svirci na kojoj bejoh a da mi bila ta karta mi bilo uberextra : ) Tako da, ako nista, mozda bude talicna haha...ali da je ruzna, ruzna je.
The Wicker Man Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 I ja dobih to chuveno parche papira! A sad za dizajn koga briga - bitno je da nama bude EXTRA tamo u novembru i da se unicima prica kako nam je bilo.....
apocalypsetb Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Dobih kartu i stvarno jebo vas eventim em sto su im ruzne karte em su sve iste:( Ali JEDINSTVENA KARTA:P Sve ste u pravu ali nazalost iz nekih potpuno drugih razloga karte moraju da budu takve.
Zoll Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 I ja sam dobiJo kartu danas, sad sam miran... cekam cert da izginem !
Crna_Dama Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Pa u cemu je problem ?! Pa,nema problema.
Dark hunter Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Evo i ja danas dobih kartu jeeeeeeeeee
tidzana Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 ko vam kriv kad ste porucivali karte, sad cekajte...ja sam moju odavno nabavila :mrgreen: bas sam se nadala da ce biti one prave karte, i ubih se da ih pronadjem...kad ono njak, jer mi rekose da ima samo eventimovih...uostalom, nije to ni tako vazno
Johny Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 KARTE STIZU U NIS (CD SOUND MUSIC SHOP) UBRZO POSLE 05.09. POZ
rustik Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Sad kad sam skupio pare za Marduk, mogu da pocnem stednju za Helloween, imam nekih 10E u steku za crne dane, a i cekam da kurs poraste pa da ih zamenim! Nadam se da ce za 3 nedelje biti jos karata
Sandman Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 A koliko su beshe karte za Helloween?
LazaGNR Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Posto bas nisam bas u toku...pitanje za organizatore:jel' ima jos uvek tih karata za onaj ogradjeni deo napred (kako da li ga nazovem vec)?Tj. ako danas/sutra uzmem tu (gadnu ) eventimovu kartu jel' upadam medju onih "prvih 500 srecnika"?
Vule iz Kule Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 (edited) Posto bas nisam bas u toku...pitanje za organizatore:jel' ima jos uvek tih karata za onaj ogradjeni deo napred (kako da li ga nazovem vec)? Nazovi ga fan-pit Tj. ako danas/sutra uzmem tu (gadnu ) eventimovu kartu jel' upadam medju onih "prvih 500 srecnika"? Za ovaj koncert samo te gadne eventimove karte i postoje. A za fan-pit ako hoćeš da naručiš kartu idi na sajt jednog od organizatora i popuni tamošnje formulare. @Sandman, rustik i jos poneki: ...i Gamma Ray bre! Edited September 5, 2007 by Vule iz Kule
Recommended Posts