Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

a jel pomenuo neko negde jl se bar naslucuje ukupno trajanje ovog desavanja?

Vidimo se tamo u jbnom skcu,lele lele pa jos je novembar,svi natrontani odecom,a tamo sam svaki put kad je bilo iole popunjeno zavrsio mokar i poluugusen... okej da nije trebala poluprazna hala al imam neki osecaj da ovde ima da stojimo jedni drugima na glavama... Mada stoji i to da je atmosfera u svakom sl. mnogo prisnija...prva sutka i bice i mrtvih :evotigana: borba za zivotni prostor

E i da ,ne znam sto al meni bio bio mnogo veliki trip da cujem uzivo Nothing to say :)))))

Edited by East
Posted
Vidimo se tamo u jbnom skcu,lele lele pa jos je novembar,svi natrontani odecom,a tamo sam svaki put kad je bilo iole popunjeno zavrsio mokar i poluugusen... okej da nije trebala poluprazna hala al imam neki osecaj da ovde ima da stojimo jedni drugima na glavama... Mada stoji i to da je atmosfera u svakom sl. mnogo prisnija...prva sutka i bice i mrtvih :evotigana: borba za zivotni prostor

Ne daj Bože! Niko ne ide na koncert da dobije batine, jebeš ti takav koncert.

Posted

tako to ide u zivotu ...malo dajes, malo primis .... :) u svakom slucaju skc nije narocito dobar prostor ni za jedno ni za drugo ,pogotovo kad je pun :))))) Nekako kad cujem ta dva pojma zajedno Helloween -Skc imam napad osecaja skucenosti ...Ma pusti ,vidis da bodem,nije mi dobro ...

Posted
Ja zahtevam The Tale That Wasn't Right!

Recite im to kad dodju :D

Potpisujem peticiju... :rockdevil:

Dal' bi nadjačali za Bard's Song kad je bilo? :mrgreen:

- U SKCu bar ima garderoba, 50 kinti i ne razmišljaš šta ćeš sa jaknom i čudima.

- Mislim da neće ni biti mesta za šutke, jedino da neki izlete u hodnik pa se vrnu! :)

Jelte organizatori, a gde će oni da se potrpaju kad budu trebali da opiče nešto zajedno? :lol:

Posted
Kako ce ih na Therion stati 14 u pojedinim momentima?

To sam ja već dao konstruktivan predlog da se članovi hora npr potrpaju gore sa strane na balkone! :lol:

Posted

E smoriste sa ovim sta sviraju/ja ocu ovo/ja ocu ono...

Najlepse kod ove svirke mi je sto ce exxxtra teshko da se sazna setlista, jer je ovo drugi gig na turneji, a veche pre sviraju u Peshti, tako da ce biti mala shansa da se zna lista pred koncert, which adds more beauty to it... And adds more to your homework, doesn't it?

Na Live on 3 Continents nisu tako izveli tu pesmu i šteta je što je tako.

Meni bash ide na K* ta produzena verzija "Power"a...verovatno zato sto mi je to least fav pesma sa TOTOa...

Posted

Ako ste vec prebacili koncert u SKC (sto mi se ni malo ne dopada) nemojte da prodate vise od 1000 karata, jer kao sto neko rece SKC zimi nije najpozeljnije mesto za koncerte, a stvarno ne bih da ponovo dehidriram kao na CC-u! Jos jednom pokazujemo koliko smno iracionalna zemlja u svakom pogledu... Kao H/GR ne mogu da skupe bar 2500 ljudi...

Posted

nisam bash odushevljen ovim prebacivanje...al dobro!

realna slika.

e da kad je ulaz u SKC...chisto da se zna. kapiram da ce da biude isti kao i za Halu al rekoa ajd da pitam. Ko pita ne skita.....

Posted
Potpisujem peticiju... :rockdevil:

Dal' bi nadjačali za Bard's Song kad je bilo? :mrgreen:

Nazalost nisam bio tada,ali mogu da zamislim kako je bilo

A mogu da zamislim kako bi bilo uz Tale takodje :rockdevil:

Posted

Veceras na Eurosportu gledam The Strongest Man takmicenje iz Bugarske i na kraju uz proglasenje pobednika gazi Metal Invaders!!! :rockdevil::rockdevil: Totalno sam odlepio, jedva cekam koncert!! p.s. Ervin Katona je bio treci, ako nekoga zanima...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...