Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od 19 ulaz, u 21 kreće svirka.

I ja sam radoznao majku mu, mora da doznam listu pre nego što krenem, a će krenem mnogo ranije nego što sam mislio, pre 2 minuta sam provalio da imam ispit sutra u 13h! Ja mislio to sledećeg vikenda! Beš budalu! :)

Posted
najjace je sto je onaj mucenik skupio 2400 :)

skupio mucenik, za ortaka, to mi je hvala sto sam dobar, a da bog postoji bio bih siguran da me je*e ko konja, kukam 2 dana, nalazim karte, pa me ispaljuju, a ja kupio 1. avgusta za sebe i jos se nerviram. daboda ne prodali nikad te proklete karte

Posted
E ljudovi, silom prilika imam kartu viska te sam rad da je dam nekom za samo tisucu i po. Ako nekom treba nek me cimne na PM

ko kupi moj ga lupi

Posted
jebiga...sta da se radi, nemoj da si na kraj srca :mrgreen:

ma dao bih ja za helloween i caleta i kevu,zao mi ortaka,lose mu je bilo kad sam mu doneo kartu od 2400din,pa me malo grize savest,jbg Srbija,nemaju ljudi

Posted

jebes lovu pazi ovo oooooooooo In the darkness,ooooooooooo we shall await

ooooooooooo Prepare for changes,ooooooooooooo to seal your fate, scream for me Serbia........

Posted

Hahahaha, ludaci...

Karata ce biti sigurno na blagajni SKCa po ceni od 2400din, i verovatno kod tapkarosa po ne znam kojoj ceni...

Masa njih upada i za sitne pare po sred koncerta, ako ne i za dz... "svako svakog zna"...i te fore...

Posted

ja vodim jos par ortaka koji se nadaju da ce uci na divljaka. mislim , moze to, ja sam cesto tako ulazio, ali za helloween i gamma ray ne bih reskirao tacno da je 5 soma karta

Posted

e do kurca!!! jedva sam skupio 2200 sad treba 2400......muda mala!!!!! sad necu da imam pare ni za leba a treba da visim do 6 ujutru po bg.

pizda materina!!!!!! :udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri:

govno smrdljivo :udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri:

Posted
e do kurca!!! jedva sam skupio 2200 sad treba 2400......muda mala!!!!! sad necu da imam pare ni za leba a treba da visim do 6 ujutru po bg.

pizda materina!!!!!! :udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri:

govno smrdljivo :udri::udri::udri::udri::udri::udri::udri:

pa sad je lik veceras napisao da prodaje za 1500din, jos jedan je ostavio cak i telefon, kupi od njih,jbg kad ja vec nisam mogao

Posted (edited)

Evo,covek postavio setlistu Helloweena:

Intro (WoJ/Crack the Riddle)

Halloween

Sole Survivor

March Of Time

Eagle Fly Free

As Long As I Fall

We Burn

The King For A 1000 Years

The Bells of the 7 Hells

Paint A New World

--

Medley

--

I Want Out

Future World

Ladno Halloween

Nema Tale...

Edited by Hanuman
Posted

ovo je poslednji post koji je izasao:

I quess it's ok to post this now

(don't know the right order and if its complete... only HALLOWEEN as opener )

Intro (WoJ/Crack the Riddle)

Halloween

Sole Survivor

March Of Time

Eagle Fly Free

As Long As I Fall

We Burn

The King For A 1000 Years

The Bells of the 7 Hells

Paint A New World

--

Medley

--

I Want Out

Future World

he he , u isto vreme.

nisam nesto zadovoljan tom listom,ali sta je tu je. mada mi je malo sumnjiva ta lista, postavio je neki lik iz Finske!?

Posted

AAAAAAAAAAAAAAAAA HALLOWEEEEEEEEEEEEEN!!!

Znachi NE postoji pesma koju bi radije da chujem od njih!!!!!

FAK!

Sve shto me je ikad zanimalo sem ove pesme sam vecj chuo uzivo!!!

Posted

za bis sam bio u pravu, a medley je mozda nesto slicno onome kad GR spoji Ride The Sky, I Want Out i Future World, mada procitah negde da je tu bio Smoke on the Water, a i ove druge dve su na bisu...jbm li ga, nije losa set lista...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...