EnKi Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 When you're drowning, when you're freezin', when you're feeling cold There's a light in the darkness as the elder always told. When the winter's coming closer and the autumn's passing by, Then the world will sink in slience and I think we all should try. Oh, I wanna live my life in a fairy tale Where the end is always good and never sad. Show me the way to another world Where the sun is always shining in the and And we fight back the tears, and we lose our fears, Let the world remain in silence for a while Sun in our minds in a world full of ice, Let silence remain for a little while. Somebody came and slammed the door, took the feelin' away from our hearts. And the horror took hold of a place in our hearts filled with love. What is left behind the ice, behind the make up and the lies Tell me what goes on inside our mindss, There is a hole in our sky, getting bigger, growing wide No more answer, but we hold the line - uh, yeah - See and hear what we have done to us all, we wanna be free more than anything, Do you hear what I say to you? We will make it through, the sun shall shine. Hear the words we say and see the light of day We never will be free until the sun is shining for us all Carry on, carry on and make our dreams come true And for a little while we stay together Carry on, carry on, may all our lovin' stay And for a little while we stay together, forever Together, forever. Malo utehe za sve koji se budu smrzavali
Sreta Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 jbg ja sam se nadao da ce biti pesme sa mejsty-a + man on the mission ili the saviour,ali i ove nisu nimalo lose, naprotiv toooooooo silence ce biti do jjjjjjjjjjjjj
WoI Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 najvise volim ove iz teranostre koji kazu da nisu oni kao tamo neki ljudi (pa se u zagradi misli na legacy ) pa da podizu cenu karte na sam dan koncerta, niti da ce to ikad raditi dobro sam sam kriv sto ne kupih ranije al jebga, rech je rech zar ne
rustik Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Je jos uvek ne verujem kako su dobre set liste, Helloween pogotovo! Trenutak kada sam video March of Time - Imam jos par sati pred polazak, tako da je vreme za poslednju rekapitulaciju!!
Sandman Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ah koje ishchekivanje. Setlista je strava,mada moglo je da upade i josh par stvari ili da neke sa medley-ja sviraju cele,ali ne mogu ni oni da sviraju 30 pesama tako da je ova lista i vishe nego dobra.
Guest ILLUVATAR Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 nece biti armagedon? eeeeeeeee......
Elderane Posted November 17, 2007 Author Report Posted November 17, 2007 (edited) najvise volim ove iz teranostre koji kazu da nisu oni kao tamo neki ljudi (pa se u zagradi misli na legacy ) pa da podizu cenu karte na sam dan koncerta, niti da ce to ikad raditi dobro sam sam kriv sto ne kupih ranije al jebga, rech je rech zar ne Stari, kad ti budes prebacio koncert finansijskog kapaciteta Hale Sportova u SKC, i suocis se sa ogromnim gubitkom, onda cu te pitati sta mislis o tome. Na vrijeme je najavljeno, nije bilo iznenada. Drugo, tu nije aludirano ni na koga, to je prosto standardna osobina svih agencija, koja nam se ni malo ne svidja. Ali, pretpostavljam da sve to ne treba tebe da zanima. Mi drugi nacin nismo imali da se ovaj koncert odrzi, pa ti vidi. Edited November 17, 2007 by Elderane
Moody Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Elderane choveche, ja putujem iz Mladenovca tako da necu stici tachno u sedam! Jel necu nista da propustim ako stignem oko sedam i petnaest- pola osam! Odgovori brzo hitno je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sreta Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 ako ne stignes do pola 8 propustices guzvu na ulazu !!! ne brini se niko ne pocinje ranije koncert
Moody Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ma sticiu do pola osam bre! Na Guardiane sam stigao u ptenaest do osam pa sam opet bio u prvom redu ispod Andrea!
:matija Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 cert pocinje u 21h opusteno ja krecem za sat u skc pa se vidimo!
PuPaK Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Lep provod svima veceras! :rockdevil :
vegeta Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 joooj kakva set lista uffff! kazete to je samo deo jel? a kad bi ubacili jos i armageddon bilo bi full! ili jos heading for tomorow! steta sto nema man on a mision i somwhere out of space! black hole bi bio extreman! malo je losiji izbor sa novog albuma al sta ces... ma ima dovoljno dobrih pesama ja sam zadovoljan:D
VoivodBG Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Video sam kamione sada kada sam pre nekih pola sata bio do skc-a,jedva su uglavili onu grdosiju.
Moody Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Mislim da ce set lista da se dosta razlikuje sto se tiche Helloweena, ipak oni su u Majdarskoj svirai 20 puta i vishe a kod nas nikad!
WoI Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Shisham se posle ovog koncerta ! Izvini Slobo a šta šišaš hahaha This a new begining! :rockdevil: :rockdevil:
Moody Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 A shto se shishas????? Stay metalhead! Ali ne celav kao ovaj!
Wise Owl Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Shisham se posle ovog koncerta ! Neces morati - jer cu ti licno obrijati glavudzu, ako mi opet otvoris nos u zanosu mlataranja istom :)
Recommended Posts