Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
prosečno... očekivano... ni bolje ni gore od toga...

zanimljivo :mrgreen:

Jbt ljudi kao da nisu slušali Live On 3 Continents, oni Brazilci objašnjavaju kako se to radi!

koncert je dobar, ali je publika zesce pojacana, to mi se jedino ne svidja

bilo samo u sluzbi da sinoc prisustvujemo ubjedljivo najboljem koncertu u Srbiji ove godine..

dobar koncert, ali ne i najbolji, recicu samo 14.03....

EDIT: video sam i ja Medu, hahahhaa

Edited by vladream
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK,cisto da jos jednom kazem da mi je ovaj koncert Helooween-a bio bolji (i to mnooogo bolji) od onda kad sam ih gledao pre valjda 2 godine u Bugarskoj :pivopije:

Posted
Znam ga od ranije ja, al svejedno, ide na zivce svima, sreca pa mene zaobilazi...

Na kraju ce biti Meda Hate Crew ispisano mnogima u potpisima ovde na forumu xD

Vidji mi potpis sada. :)

Posted
dobar koncert, ali ne i najbolji, recicu samo 14.03....

Meni licno je ovaj koncert bio bolji od Maiden-a i u tom smislu se slazem sa tim sto je apocalypsetb rekao :D

Posted

ma uzas bre taj meda mi pola koncerta sjebao... al sta cu... nego ljudi recite mi jel ga je jos neko udario u facu il sam ja jedini? posto sam cuo da je jos jedno 10 likova htelo da ga bije

Posted
nego ljudi recite mi jel ga je jos neko udario u facu il sam ja jedini? posto sam cuo da je jos jedno 10 likova htelo da ga bije

Skoro svi oko njega (koji su stajali) su hteli da ga sibaju...

Posted

btw

Jel neko primetio da čovek reče da će Kai sledeće godine opet da svira u Srbiji, dakle Kai, ne Gamma Ray... ;)

Ja mislim da su vas do sada svi provalili. :)

Posted
btw

Jel neko primetio da čovek reče da će Kai sledeće godine opet da svira u Srbiji, dakle Kai, ne Gamma Ray... ;)

Ja mislim da su vas do sada svi provalili. :)

mislim da su svi culi za to mnogo pre, ali ajd, da ne otkrivam ja, ako vec terra nostra to ne zeli :mrgreen:

Posted
Da budem iskren ne bih voleo da dodju na festival.

Pa da, ali mislim da bi to bila jedina šansa da ponovo nastupaju zajedno.

Posted

upravu ste, takodje bi vise voleo da je ensiferum u skcu nego na festu onom...

ps ja sam ha GRu juce bio u manowar majci koja je indeticna mom avataru xD

Posted

ozvucenje i nije bilo nesto...

najjace je bilo kad su na kraju svi izasli i svirali zajedno,svi srecni i nasmejani.....

Ali atmosfera je bila neuporedivo losija nego kad je bio HammerFall a i Guardian.......

provala veceri kad su svi poceli da pevaju "you are the kepper of the seven keys" i onda je njih 97% stalo da peva jer nisu znali kako dalje idu reci!!!

E da,ja sam bio medju tih 97% :ph34r:

Posted
provala veceri kad su svi poceli da pevaju "you are the kepper of the seven keys" i onda je njih 97% stalo da peva jer nisu znali kako dalje idu reci!!!

samo da te ispravim, nije bilo zbog toga, bar ne u tolikom broju, vec zbog cinjenice da ljudi nisu mogli da prebroje koliko se cheka do sledeceg stiha :pivopije:

Posted
Sada napokon kada se sve zavrsilo, posle 2 meseca pakla kroz koji smo prosli i mi vi, mozemo reci da je ovo bilo cudo. Vjerovartno je sve to, i otkazivanje pre dve godine i prebacivanje iz Hale Sportova, i menjanje promotera, bilo samo u sluzbi da sinoc prisustvujemo ubjedljivo najboljem koncertu u Srbiji ove godine. Reci benda, da cak je i ludi Weiketh pricao o tome, su da je ovo najspecificnija publika pred kojojm su svirali. Kombinacija ludog juznoamerickog duha, i ljudi koji znaju da zacute kad nije vreme za vristanje. Vi ne bi ste verovali kakav ste utisak na njih ostavili, sto svi oni koji malo duze prate ovaj bend znaju koliko je tesko. Za one koje interesuje kad ce opet doci, krajnje jednostavan odgovor, sledece godine, a gde i tacan datum cemo naknadno objaviti. To nismo mi trazili vec njihov menadzer, koji je rekao da je Srbija ne svojom krivicom ostala ostecena za punu produkciju, i da ce ovaj koncert uveriti sve one koji su se premisljali da sledeci put dodju trceci.

Posto vidim da ce uskoro Kai Hansen ovdje da dobije status superbozanstva, da vam olaksam i otkrijem malu tajnu, i Kai Hansen ce sledece godine ponovo biti u Srbiji!!!!

Za nasu firmu ovo je bilo vise od koncerta, ovo je bila nagradu za ovu godinu u kojoj smo krenuli od male sale Doma Omladine i prilicno brzo stigli do Bg Arene, a nadam se da ce ovo biti i odlicna najava za dogadjaje koji ce veoma brzo da postanu javni.

Za kraj kako Andi Deris rece: "See you next year on.......

To mi reci! KAI!!!

Posted
ozvucenje i nije bilo nesto...

najjace je bilo kad su na kraju svi izasli i svirali zajedno,svi srecni i nasmejani.....

Ali atmosfera je bila neuporedivo losija nego kad je bio HammerFall a i Guardian.......

Odakle izvuche taj podatak leba ti? ja bash video dosta ljudi, including me, da pevalo dalje...ta pesma mora da se zna.

Posted

Haha

23 User(s) are reading this topic (6 Guests and 3 Anonymous Users)

14 Members: LazaGNR, Vangel|s, enemy of god, vladream, Sandman, -powerslave-, Miroslav Radošević, Yog Sothoth, apocalypsetb, Killing Floor, Moody, vegeta, VladT, Zoll

:):rockdevil:

Uglavnom,ako ce da dodju i sledece godine u Srbiju idem obavezno :pivopije:

Posted
Razumem euforiju, ali komentar nije na mestu.

Ja sam mrtav ozbiljan...e sad powerslave me verovatno ne razumeo...ali stvarno nemam trenutno zelju nit da idem na therion, nit zp, nit..sta ima posle..kamelot...ne znam..sve mi nebitno..video sam cara... KAI

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...