The Wicker Man Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 red je bio i ja da dadnem kratak kometar.....necu da smaram sa velikim izvestajem!!! prvenstveno sam samo dosao zbog Gamma Ray-a jel taj bend vishe i cenim i postujem jer ga vodi zna se ko!! Helloween je valjano odradio poslic, zvuk mi se u momentima chak i svideo ali bio je tokom koncerta jako mutan. posto mi nije prvi put da slusham neki 'cert u SKC-u mislim da je bilo problema sa zvukom generalno ali necemo da cepidlachimo! doshla su nam dva benda koja su glavni nosioci pravca koga sviraju - objasnili neke stvari, zahvalili nam se i obecali dolazak opet. meni dusha puna! kupila se maja za usponemu, sacekao se kasnije BOG LICHNO da mi se potpise na disc i da ga priupitam (ali ostao sam nem pred njim - samo sam mu rekao hvala i..... )....dobih trzu od Henja lichno, ma milina i ostace mi kao uspomena jedna jako lepa slika..... @furija - samo za tebe.......ahahahahahahaha!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Delic atmosfere Ma car. @furija - samo za tebe.......ahahahahahahaha!!!! Ahahahahahahaha, joj umrijeću!! :) :) Hvala hvala, evo spasila sam sliku, uspomena šta ćeš. :) Al' neko je mene od vas trojice baš upozorio na tu rupu. A najjači momenat kad si vadio tu nogu par sekundi, pa kao govoriš njemu "just momemt pls", a on "okaaaay", AAAAAAAA VRIŠTALA SAM!!! :) A ništa on, ni da pita jesi ok, nastavio pozirat uz smiješak. :) Ne znam jesi li vidio mene, što on više pozira i gleda kako vadiš nogu, ja se više odvaljivala, i kad sam ja ponavljala te vaše riječi (da ne pomisli da sam luda ) tek' se onda odvalio smijat, skont'o lik. :) A meni je bilo lijepo tih desetak minuta druženja. Koliko ste vi bili s njima prije nego sam ja uskočila, je li bilo šta interesantnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Koliko su kostali oni original diskovi na koncertu? Nekako mi promaklo da ih malo bolje pogledam, paznja mi je bila prvenstveno usmjerena na T-shirts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Evo linka za I Want Out: http://rapidshare.com/files/70998515/Hello..._2007_.3GP.html Sa mobilnog nije moglo bolje. Naročito na pesmi na kojoj se nije moglo očekivati da stojim sasvim mirno dok snimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Meni ne radi zvuk....:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Koliko su kostali oni original diskovi na koncertu? Nekako mi promaklo da ih malo bolje pogledam, paznja mi je bila prvenstveno usmjerena na T-shirts 1500 dinara, standardna cijena LE-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Samo se ti tjesi. Nisi ni svjestan sta si propustio. Majku mu, da vidis razocarenja kad smo vidjeli da te nema. Ali, kasnije smo shvatili da cemo te jos bolje zajebavati, pa je zal prestala:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 http://www.nadlanu.com/Site/Images,intLang...emID,56790.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratowar Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Koncert je bio odlican, ali zvuk za Helloween je razocarao (bili smo u sredini sale). Evo za sada tri snimka a usoro ce biti jos! Gamma Ray Heavy Metal Universe (treci red!) http://www.youtube.com/watch?v=nsclGW6JlnY Gamma Ray Rebellion in Dreamland http://www.youtube.com/watch?v=blYy3fG6bMQ Helloween Sole Survivor (sredina sale) http://www.youtube.com/watch?v=IP8bMqv601w Ako neko zeli prave (mnogo kvalitetnije snimke) stavicu ih na rapidshare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Lijepe slike djuk! @Stratovar Želim ja mnogo kvalitetnije snimke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Fenomenalno stvarno,najezio sam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Koliko su kostali oni original diskovi na koncertu? Nekako mi promaklo da ih malo bolje pogledam, paznja mi je bila prvenstveno usmjerena na T-shirts 1200 dinara sam platio Gambling with the devil. I isplatilo se i te kako. Jedna od mojih najpametnijih investicija ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) E jel onaj Weiki stalno onako namršten u fazonu "Šta je miševi? M'rš u pizdu materinu!" ili mu je to sad specijalan mood kad treba da deli binu sa Kaijem? Edited November 20, 2007 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Ma uvek je takav...uklopio bi se u neki blekic metal bend Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 1200 dinara sam platio Gambling with the devil. I isplatilo se i te kako. Jedna od mojih najpametnijih investicija ove godine. Jesi siguran da nije 1500? Jbt. ja samo vadila pare, veze nemam koliko sam dala. :) E jel onaj Weiki stalno onako namršten u fazonu "Šta je miševi? M'rš u pizdu materinu!" ili mu je to sad specijalan mood kad treba da deli binu sa Kaijem? Koliko sam ja shvatila i po slikama i snimcima i bilo čemu uvijek je takav. A Kai zakon, k'o da mu je ofinger u ustima, ne prestaje da se smješka. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 uh shto su dobri ovi klipovi, bash mi se vratila ona atmosfera u glavi skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAKTUSCAR Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 @Stratowar Dobri su snimci zaista, stavi ih molim te na RapidShare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Da da, te mnogo kvalitetnije stavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Moram reci da je Weiki legenda. On samo ima tu facu. Svi ljudi su totalno opusteni i kul, verujte. Sto se tice odnosa izmedju Hansena i Weikatha, pomenucu samo jednu situaciju: Kai je imao samo 1 intervju da odradi, koji je zapocet standardno i planiran da traje nekih 10-15min. Medjutim, 10ak minuta kasnije Weiki je snimio situaciju i svidela mu se diskusija, da ne pominjem sto su doticni novinari bili toliko profesionalni i ceo intervju su radili na nemackom, pa je sa cigarom i jelenchetom seo za Kaiev sto. Intervju je otisao u neodredjenom pravcu, menadzer i ja smo se slatko nasmejali i pustili ljude da pricaju. Mislim da su zavrsili nakon vise od 45min... Dakle, one ratne price ne piju vodu. Videcete to uskoro;) Edited November 20, 2007 by BeTeLgEuSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Dajte bre ljudi neki kvalitetniji snimak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 http://rapidshare.com/files/71083450/Gamma...Srbija.zip.html Ceo koncet na audio formatu.zvuk varira, ali je itekako slusljivo.Nema samo prva pesma od G.R. 84mb velicina Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Dajte bre ljudi neki kvalitetniji snimak... bice dvd rip samo da prebacim sa dvdja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 http://rapidshare.com/files/71083450/Gamma...Srbija.zip.html Ceo koncet na audio formatu.zvuk varira, ali je itekako slusljivo.Nema samo prva pesma od G.R. 84mb velicina Skida se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Moram reci da je Weiki legenda. On samo ima tu facu. Svi ljudi su totalno opusteni i kul, verujte. Sto se tice odnosa izmedju Hansena i Weikatha, pomenucu samo jednu situaciju: Kai je imao samo 1 intervju da odradi, koji je zapocet standardno i planiran da traje nekih 10-15min. Medjutim, 10ak minuta kasnije Weiki je snimio situaciju i svidela mu se diskusija, da ne pominjem sto su doticni novinari bili toliko profesionalni i ceo intervju su radili na nemackom, pa je sa cigarom i jelenchetom seo za Kaiev sto. Intervju je otisao u neodredjenom pravcu, menadzer i ja smo se slatko nasmejali i pustili ljude da pricaju. Mislim da su zavrsili nakon vise od 45min... Dakle, one ratne price ne piju vodu. Videcete to uskoro;) Jedva čekam!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightTrain Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Me, too Znači ne verujem koliko su likovi ispali normalni i opušteni. A osećam da će ona bitch Rihanna odmah posle koncerta da uleti u neka blindirana kola, zajedno sa 10 telohranitelja. Mada, nju bi skoro svako ko je dohvati, opalio, a GR i HW se baš i ne mogu pohvaliti time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts