Jump to content

2007.11.17. *SKC, Beograd* Helloween & Gamma Ray

Elderane

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisu jos otisle sve karte, samo opusteno i bez panike. Najljubaznije vas molimo da budete strpljivi, jer kao sto znate, trenutno je najavljeno mnogo koncerata, a tek stizu nove najave. Velika je guzva, a i organizatori imaju dusu. Hvala na razumevanju.

Ali samo da znam u kom vremenskom periodu ce mi stici mail sa podatkom gde i kada da uplatim pare za kartu

Ma ja nesto kontam da pri ovoj opciji online narucivanja tebi dodje postar na vrata, uruci ti kartu, ti mu platis i to je to, bez dodatnog cimanja za narucioca i uplacivanja po salterima.

Doduse, logicno je da ti prije toga stigne mail koji ce te o tome obavijestiti

OD DANAS KARTE U PRODAJI NA SVIM MESTIMA EVENTIMA !

Sledece nedelje bi trebale da krenu i u Felixu, Bilet Servisu na trgu republike i ostalim prodajnim mestima.

CENA 2000 DIN !

Svi koji su narucili fan pit karte dobice instrukcije sta dalje, sve smo narudzbine primili nekima nismo odgovorili(u poslednjih 15dana oni koji su narucili ! ) . Sve je ok ! I samo strpljenje.

Vidimo se

Uh sad sam se obradovao kad sam video frubijev post, poslao sam mail 18-og i zapalio na letovanje stigao sinoc i proveravam mail, nema odgovora,gledao sam i u spam kad ono nista, i sad vidim da samo treba strpljenja.

Pao mi je kamen sa srca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...