Jump to content

2007.11.17. *SKC, Beograd* Helloween & Gamma Ray

Elderane

Recommended Posts

Necje biti nikakve ispale,svi koji su dobili mail dobicje karte,dok koncerta je josh chitava 3 meseca!?!?!?!

Dakle,svi kojima je stigao mail sa obaveshtenjem DOBICJE KARTE...

Ja se izvinjavam, ali moram i i ja da pitam,

Ja nisam dobio mail sa obaveštenjem, da li to znači da neću dobiti kartu?

Mail sam vam poslao, 18. jula

hvala

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ја сам се малопре враћао из Земуна 18-ицом и иза возача, иза плексигласа, виси плакат за овај концерт.

Dobices, opusteno! Ekipa bila na odmorima, vec sutra ce vecina koji su narucili biti kontaktirani sta i kako dalje.

Uzgred, ja jos nisam vidio te autobuske plakate(osim na kompu), majku mu...

Kako izgleda?

Рекох већ на Gamma Ray теми, изгледају ми боље од оних немачких. Логои су бољи, нема шугаве позадине, баш фино. Хоћеш заједно са мном у похару аутобуса? :)

Ono u autobusima NISU zvanicni plakati. To sam ja nesto nesrecno sklepao, samo da se ima nesto dok od menadzmenta stigne pravi artwork. Logoi su lepsi, jer sam ih svojerucno crtao satima:) A cisto informativno, u znak mog postovanja prema kolegi Elderanu i njegovoj nemerljivoj ljubavi prema ovom bendu, a i astronomiji, pozadina je povrsina Venere, snimljena u specificnim uslovima.

A cisto informativno, u znak mog postovanja prema kolegi Elderanu i njegovoj nemerljivoj ljubavi prema ovom bendu, a i astronomiji, pozadina je povrsina Venere, snimljena u specificnim uslovima.

Бре, неке ствари треба да остану недоречене, зашто уништаваш мистику?

Логои су до јаја, само још фали да им придружим својеручно Space Eater лого. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...