Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja danas okrenuh brojeve skoro svih koji su narucili, a nisu dobili kartu.

Mnogi se ni ne javljaju :)

Posalji podatke na pp, ja cu odmah poslati narucene karte.

Posted
Vidim Starbreakera kako vlazi gacice vec, hehe

Ja cu kitu sa dial upom da skinem...

Mani, 2 puta sam ih promenio do sada!!!

AAAAAAAAAAa...SAAD TEK NE MOGU DA DOCEKAM KOCNERT!!!!

Posted
hehe, vas dvojica sad umirete od srece, kako je to lepo...

I ja sam ove godine imao taj osecaj.

Hehe, znam na sta mislis...

kako ce ovo da padne na originalu ka' kec na Spaniju u basketu :rockdevil:

Posted

Shto 2? :)

Inache, ak' nisi slushao onaj 'vju shto okachih na Helloween temu, album ce da ima neki puzzle u sebi, i koga reshi, shaljesh ga na neku njihovu adresu, i onda ak'te izvuku vode te sa sobom na njihov koncert na nekom drugom kontinentu! All paid i ti fazoni.. To ce da bude inache fazon na svakom kontinentu..

Posted (edited)

Cenim i ja...

...inace ne radi se o puzzleu, nego o greb-greb sreckici :D

A najgore od svega : ja planiram da palim u Sofiju na Amorphis, Edguy, Agathodiamon i jos neku bagru 3.Novembra, tako da je veoma verovatno da cu izviseti i za jedan i za drugi original na 'certu...al znate kako, original mogu da kupim bilo kada, Amorphis i Edguy, cenim, necu imati prilike da vidim u skorije vreme, pogotovo ne zajedno...

Edited by StarbreakeR
Posted
Cenim i ja...

...inace ne radi se o puzzleu, nego o greb-greb sreckici :D

A najgore od svega : ja planiram da palim u Sofiju na Amorphis, Edguy, Agathodiamon i jos neku bagru 3.Novembra, tako da je veoma verovatno da cu izviseti i za jedan i za drugi original na 'certu...al znate kako, original mogu da kupim bilo kada, Amorphis i Edguy, cenim, necu imati prilike da vidim u skorije vreme, pogotovo ne zajedno...

To beshe onaj Nuclear Blast festival? Pa lepo... Ja cu se ipak drzati koncerata u nashoj domovini, ima ih dovoljno as it is. Do kraja godine svakih mesec dana po jedan, meni super...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...