FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Pitaj fanove gde im je nestao duh borbe za prve redove... nemoj nas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ajde da prvo malo vristim, k'o sto je i red aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa da priupitam jel to znaci da treba da narucimo na nevidjeno, po sistemu - jebo cenu, ocu ja u ogradjen prostor Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Pa vi ste to smislili, bagra ce to po difoltu da uzima, sto pre da obezbedi bilo kakav vid upada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Nije bas na nevidjeno. Znas otprilike koliko moze biti karta, neces sigurno omasiti u vise od 200-500 dinara, ako i toliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ma dobro, sad se mozemo raspravljati bezumno oko ovoga, ja vam josh jednom chestitam na ovome, svaka chast, i da ne izostavimo; Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Косати Ћелавац Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 зајебите тај ограђени простор...нису ово бојз бенд пеперси ...стварно није фора, ја 'оћу напред али нисам ту до 20. августа, тј нема 'леба од наручивања... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 pravi ljudi su u gomili pichke su u ogradjenom prostoru :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Da vam ja svima skratim muke posto ovi samo mudruju. Cijena karte ce biti 2000 dinara.Vase rezervacije ce morati da se realizuju do 10 avgusta, odnosno morace te da platite to sto ste narucili. Do tada vec bi trebale i da se otvore i sluzbene kancelarije, gdje bi ste mogli da preuimate karte za teritoriju Beograda.Rezervacije ce krenuti do kraja radnog dana, samo dok izvrsimo update site-ova.Da vam ja svima skratim muke posto ovi samo mudruju. Cijena karte ce biti 2000 dinara.Vase rezervacije ce morati da se realizuju do 10 avgusta, odnosno moracete do tada da platite to sto ste narucili. Do tada vec bi trebale i da se otvore i sluzbene kancelarije, gdje bi ste mogli da preuimate karte za teritoriju Beograda.Rezervacije ce krenuti do kraja radnog dana, samo dok izvrsimo update site-ova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 A šta ako više od 500 ljudi rezerviše karte? Drugo, kako se obavlja plaćanje i kako se dostavljaju karte? A ko se šalju poštom, ne vredi, jer imam zajebanu adresu, koju poštari najčešće promaše, tako da mi većina pošiljki ne stigne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Oni koji budu u prvih 500 dobijaju karte ispred ostali ce dobiti obicne karte, u vasoj rezervaciji ce te biti obavjesteni koju ste kartu rezervisali. Za teritoriju beograda mi karte licno dostavljamo, dok za unutrasnjost ide putem poste. Uskoro otvaramo i nas office u Beogradu gdje ce te takodje moci da preuzimate karte. Edited July 2, 2007 by apocalypsetb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Косати Ћелавац Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 (edited) а, шта ако ја хоћу или могу да платим тек 10тог августа, а наручим карту данас, а притом нисам из БГа? онда вам кажем да карта блеји код вас у офису до 10тог па се онда појавим или шта? Edited July 2, 2007 by ЕМ-СИ Стојан Link to comment Share on other sites More sharing options...
М Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 pravi ljudi su u gomili pichke su u ogradjenom prostoru :rockdevil: :rockdevil: That's what i'm talking about Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypsetb Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ti do 10 moras da platis, i mi ti do tada cuvamo kartu. Ako ne platis do tada rezervacija ti se ponistava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 A kada tacno pocinje rezervacija karata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Sve je vec receno, samo sto neki od vas ne citaju sto se pise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 A ništa u vezi naručivanja za ove izvan Srbije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Čekajte - kako to rezervacija počela 30. 6, kad se na sajtovima organizatora čak ni koncert ne pominje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Čekajte - kako to rezervacija počela 30. 6, kad se na sajtovima organizatora čak ni koncert ne pominje? ali je zato poemenuto ovde na yumetalu gde je najveci broj interesenata za sam dogadjaj, i neuporedivo vise posetilaca nego na sajtovima organizatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 koji emo koncert XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 Svi iz BiH mogu naruciti te karte opusteno, kao i ovi iz Srbije, kao i za Tool. Na sajtovima nema najava koncerta, bice uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 koji emo koncert XD Емо ти тата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Emo voli R.E.M. kad ce ta rezervacija, pa da se upisem na faxa miran :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Значи, редован си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Jashta, josh sutra da se vidi dal' sam sf il budzet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Svi iz BiH mogu naruciti te karte opusteno, kao i ovi iz Srbije, kao i za Tool. Na sajtovima nema najava koncerta, bice uskoro. E odlično, lijepa stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts