Totamealand Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ja hoću posebno ove stvari: Where the rain grows Halloween Occacion avenue Bilo šta sa Pink Bubbles go ape Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 e ja hocu victim of fate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 ja hocu Heavy Metal (is the law) al da peva Deris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 To je vrlo moguce, svirali su u Zadru prije 3-4 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Konachno sam uzeo kartu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 e da bre, uzeo sam i ja prekjuce, nisam javio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanuman Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Ja zahtevam The Tale That Wasn't Right! Recite im to kad dodju Edited November 1, 2007 by Hanuman Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) a jel pomenuo neko negde jl se bar naslucuje ukupno trajanje ovog desavanja? Vidimo se tamo u jbnom skcu,lele lele pa jos je novembar,svi natrontani odecom,a tamo sam svaki put kad je bilo iole popunjeno zavrsio mokar i poluugusen... okej da nije trebala poluprazna hala al imam neki osecaj da ovde ima da stojimo jedni drugima na glavama... Mada stoji i to da je atmosfera u svakom sl. mnogo prisnija...prva sutka i bice i mrtvih borba za zivotni prostor E i da ,ne znam sto al meni bio bio mnogo veliki trip da cujem uzivo Nothing to say )))) Edited November 1, 2007 by East Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Da da pa tu obavezno da sviraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Vidimo se tamo u jbnom skcu,lele lele pa jos je novembar,svi natrontani odecom,a tamo sam svaki put kad je bilo iole popunjeno zavrsio mokar i poluugusen... okej da nije trebala poluprazna hala al imam neki osecaj da ovde ima da stojimo jedni drugima na glavama... Mada stoji i to da je atmosfera u svakom sl. mnogo prisnija...prva sutka i bice i mrtvih borba za zivotni prostor Ne daj Bože! Niko ne ide na koncert da dobije batine, jebeš ti takav koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 tako to ide u zivotu ...malo dajes, malo primis .... u svakom slucaju skc nije narocito dobar prostor ni za jedno ni za drugo ,pogotovo kad je pun )))) Nekako kad cujem ta dva pojma zajedno Helloween -Skc imam napad osecaja skucenosti ...Ma pusti ,vidis da bodem,nije mi dobro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 e jel ima neko neku set listu gamma raya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 e i mene zanima, jel novi album, ili hitovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ja zahtevam The Tale That Wasn't Right! Recite im to kad dodju Potpisujem peticiju... Dal' bi nadjačali za Bard's Song kad je bilo? Vidimo se tamo u jbnom skcu,lele lele pa jos je novembar,svi natrontani odecom,a tamo sam svaki put kad je bilo iole popunjeno zavrsio mokar i poluugusen... okej da nije trebala poluprazna hala al imam neki osecaj da ovde ima da stojimo jedni drugima na glavama... Mada stoji i to da je atmosfera u svakom sl. mnogo prisnija...prva sutka i bice i mrtvih borba za zivotni prostor - U SKCu bar ima garderoba, 50 kinti i ne razmišljaš šta ćeš sa jaknom i čudima. - Mislim da neće ni biti mesta za šutke, jedino da neki izlete u hodnik pa se vrnu! Jelte organizatori, a gde će oni da se potrpaju kad budu trebali da opiče nešto zajedno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted November 1, 2007 Author Report Share Posted November 1, 2007 Njihov problem. Ama, ljudi, nije ih milijardu, nego 5 po bendu. Kako ce ih na Therion stati 14 u pojedinim momentima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Jel koncert pochinje u 20 h kao shto je trebalo da bude u Hali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Kako ce ih na Therion stati 14 u pojedinim momentima? To sam ja već dao konstruktivan predlog da se članovi hora npr potrpaju gore sa strane na balkone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 E smoriste sa ovim sta sviraju/ja ocu ovo/ja ocu ono... Najlepse kod ove svirke mi je sto ce exxxtra teshko da se sazna setlista, jer je ovo drugi gig na turneji, a veche pre sviraju u Peshti, tako da ce biti mala shansa da se zna lista pred koncert, which adds more beauty to it... And adds more to your homework, doesn't it? Na Live on 3 Continents nisu tako izveli tu pesmu i šteta je što je tako. Meni bash ide na K* ta produzena verzija "Power"a...verovatno zato sto mi je to least fav pesma sa TOTOa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ako ste vec prebacili koncert u SKC (sto mi se ni malo ne dopada) nemojte da prodate vise od 1000 karata, jer kao sto neko rece SKC zimi nije najpozeljnije mesto za koncerte, a stvarno ne bih da ponovo dehidriram kao na CC-u! Jos jednom pokazujemo koliko smno iracionalna zemlja u svakom pogledu... Kao H/GR ne mogu da skupe bar 2500 ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leather Warlord Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Evo sad slusam Power sa albuma High Live, al bi bilo dobro da je ovako i kod nas izvedu i da publika peva onaj deo ooooooooooooo.... Taj dio je zvek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 nisam bash odushevljen ovim prebacivanje...al dobro! realna slika. e da kad je ulaz u SKC...chisto da se zna. kapiram da ce da biude isti kao i za Halu al rekoa ajd da pitam. Ko pita ne skita..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanuman Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Potpisujem peticiju... Dal' bi nadjačali za Bard's Song kad je bilo? Nazalost nisam bio tada,ali mogu da zamislim kako je bilo A mogu da zamislim kako bi bilo uz Tale takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Veceras na Eurosportu gledam The Strongest Man takmicenje iz Bugarske i na kraju uz proglasenje pobednika gazi Metal Invaders!!! Totalno sam odlepio, jedva cekam koncert!! p.s. Ervin Katona je bio treci, ako nekoga zanima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Nashe gore list :rockdevil: :rockdevil: Jel on beshe bio prvi prosle godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Hahah, to takmichenje bilo josh letos, gledao sam to il zadnji il predzadnji dan mora sa drushtvom Bio i Headless Cross od Sabbatha u pozadini!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts