Angelystor Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Da, NECE, to svi znaju, objavio Kai na konferenciji ps. nauchi bar spelling malo majku mu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 E sorry ja bash pomislio da je to Henjo uradio, lichi mi na taj njegov keyboard stil! Sve u svemu pesma otkida! Sad na certu ce da sviraju: 1.Rising Agian 2.To Mother Earth 3.Gardens Of Sinners 4.Blood Religion 5.Fight 6.New World Order 7.Into The Storm 8.From The Ashes 9.Send Me A Sing 10.Rebllion In Dremalnd 11.Land Of The Free 12.Somwhere Out In Space 13.Valley Of The Kinsgs Evo UBEDJEN sam da ce otprilike biti ovakva set lista ako ne i ista! Ovo je klimava lista, bar po bootlezima koje imam i kako se liste kreću. Ne znam odakle si ovo skinuo, ali Walley Of The kIngs...pre bi svirali Man On A Mission. I Send Me A Sign...s druge strane, to su svirali, ali menjana je sa ''Short As Hell'' na nekim svirkama... No, kakva god lista bila, bitno da kidaju. A stvari sa Ralfom, ne sviraju već duže vreme. Zadnji put je bilo za potrebe live albuma i tokom te turneje iz 2001/02.godine. A i kad bi svirali, verovatno bi to bila samo Tribute To The Past, ili Heal Me (ali opet nju bas,bas duuugo nisu svirali). Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Da, NECE, to svi znaju, objavio Kai na konferenciji ps. nauchi bar spelling malo majku mu... kakovoj konferenciji, gde, shta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) ON@Ma bre izmislio chovek listu, can't you see... And for your information, sviraju oni "Ralf era" stvari. Ove godine npr. "Silence" bila skoro redovna, povremeno "Dream Healer" pichili...a i Valley je nalazila mesto na listi... kakovoj konferenciji, gde, shta??? Ne mogu da ti kazem, tajna. Edited November 5, 2007 by Miroslav Radošević Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 (edited) ok - kapiram te!!! joooojjj kako ce da padne gazenje u SKC-uuuu!! QQ meni...JEDVA CHEKAM!!! Edited November 5, 2007 by The Wicker Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ON@Ma bre izmislio chovek listu, can't you see... And for your information, sviraju oni "Ralf era" stvari. Ove godine npr. "Silence" bila skoro redovna, povremeno "Dream Healer" pichili...a i Valley je nalazila mesto na listi... Ne mogu da ti kazem, tajna. Sobzirom da bend ima oko sat vremena svirku, ne verujem da ce bas ici toliko ''daleko''. Ona gore lista i nije toliko nerealna. Gamma Ray u svakom slučaju sa novih-aktuelnih izdanja uvek odpraši po 4-6 pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kada ima sat vremena playtime, bash i ne opaljuje po 4-6 novih Nisu to radili ni za Majestic ni za NWO. A i kad se sve uporedi, mislim da se skoro sa sigurnoshcu moze reci da je Majestic njihov najslabije svirani album uzivo, nazalost IMHO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 a u tri qrtza, bitno je da dolaze. sto se mene tice neka odsviraju bilo šta.bitno je da dolaze. videcemo ih sad,i ko zna kad opet.ja kad bih se pitao ovako bi izgledala gamma lista: 1. One With The World 2. To Mother Earth 3. Man On A Mission 4. Revalation 5. Future Madhouse 6. Land Of The Free 7. Heal Me 8. Real World 9. No Stranger 10. Heaven Can Wait 11. Armageddon 12. New World Order Ali...kad bi to bilo pffff...)))) VIDIMO SE 17-og. :pivopije: :pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Gamma Ray ce svirati duze od 1h. Ovo je double headline koncert, a ne predgrupa+grupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Gamma Ray ce svirati duze od 1h. Ovo je double headline koncert, a ne predgrupa+grupa... nije. ni jedno ni drugo. i gamma roka 1h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 nije. ni jedno ni drugo. i gamma roka 1h. haha, ti se ubedjujes sa jednim od organizatora, pa valjda on zna malo bolje od nas ostalih Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Druze, nemoj pogresno da me shvatis, ali obzirom da smo mi organizatori cenim da znamo malo bolje, i da te informacije dobijamo iz prve ruke? Dakle Gamma Ray ce svirati VISE od 60min. EDIT: tek sad videh da je covek iznad mene rekao isto sto i ja... Edited November 6, 2007 by BeTeLgEuSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 A shto niko ne pominje Heaven Or Hell ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jel ima neko predstavu kako ce otprilike izgledati set lista? sta ce svirati? znam da ce sigurno svirati neke stvari sa the land of the free II posto moraju da promovisu novi album... hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Druze, nemoj pogresno da me shvatis, ali obzirom da smo mi organizatori cenim da znamo malo bolje, i da te informacije dobijamo iz prve ruke? Dakle Gamma Ray ce svirati VISE od 60min. EDIT: tek sad videh da je covek iznad mene rekao isto sto i ja... E,ma ok.nema frke. Ja sam bio pričao sa Elederaneom, pa mi je on pomenuo to u fazonu da će svirati sat vremena, i da je turneja više kao turneja pomirenja ta dva tabora nego double headline. Tako sam ja razumeo. Svejdeno,ekstra.)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Jeste listu sam izmislio! Ok daj bozhe da bude Man On A Mission!!! I voleo bih iz dna dushe da chujem Heal Me! Mada sam na listu stavio ono shto je najochiglednije. Vidim mnogi se ne slazu za Valley! Ja kazem sto manje Powerplant/Somwhere Out In A Space to bolje! Ali nije sad na nama da ulazimo u detalje. Mada ona lista sa One With The World kao prvom pesmom je ne realna! Gde je Rebellion In Dreamland? Revelation?? Daj bozheeeee! Ja bih se ubio kad bi je svirai! Heaven Can Wait i te bash stare sigurno nece svirati. Real World je extra pesma ali nije od onih koje obichno sviraju. Mada nije nemoguce da je od sviraju ali vishe mislim da ce sa novog albuma biti samo: To Mother Earth, Into The Storm, From The Ashes.... Takodje se nadam da odsviraju Heaven Or Hell! Voleo bih i Empress i Follow Me i Dethrone Tyranny..... I dosta sa tim ''voleo bih''! Sta bude bice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) pa jel ima neko set listu sa nekog skorasnjeg koncerta? takva ce sigurno biti... jel ima sanse da sviraju Heaven Can Wait? Edited November 6, 2007 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 iz 2005e Welcome / Gardens Of The Sinner Heaven Can Wait My Temple Fight Blood Religion Heavy Metal Universe Dan Zimmerman Drum Solo Beyond The Black Hole New World Order The Silence Rebelion In Dreamland Valley Of The Kings Somewhere Out In Space Rebelion In Dreamland Send Me A Sign I Want Out ++++ iz 2006e.. 1. Intro 2. Gardens Of The Sinners 3. New World Order 4. Fight 5. Blood Religion 6. Armageddon 7. The Silence 8. Heavy Metal Universe 9. I Want Out 10. Rebellion In Dreamland 11. Land Of The Free 12. Valley of the Kings - encore 13. Somewhere Out In Space - encore 14. Send Me A Sign - encore +++ iz 2007e.. Welcome Gardens of the sinner New world order Man on a mission Fight Blood religion Heavy metal universe Fairytale (Acoustic) The silence Ride the sky / Future world / I want out Rebellion in a dreamland Land of the free Valley of the kings Somewhere out in space Send me a sign 01. Welcome 02. Gardens of the Sinner 03. New World Order 04. Man on a Mission 05. Fight 06. Blood Religion 07. Heavy Metal Universe 08. The Silence 09. Ride the Sky/Future World/I Want Out 10. Rebellion in Dreamland/Land of the Free -------------------------- 11. Valley of the Kings 12. Somewhere Out in Space --------------------------- 13. Send Me a Sign Welcome Gardens Of The Sinner Heaven Can Wait My Temple Fight Blood Religion One With The World Heavy Metal Universe Beyond The Black Hole New World Order The Silence Rebellion In Dreamland Land Of The Free Valley Of The Kings Somewhere Out In Space I Want Out i tako...menjaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 sve dok ima somewhere out in space dobro je :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 sve dok ima somewhere out in space dobro je :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Meni nije baš najjasnije šta je tačno uloga benda Gamma Ray na koncertu. Hoće li oni, kao, biti predgrupa ili... Zaista ne razumem, može li neko da mi objasni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pa kao co-headlining turneja, s tim sto Helloween svira duze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 a ko svira prvi i kolko ko svira? jel imate neku set listu za helloween? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Chekaj bre kako to na set listi Gamma Raya pishu Ride The Sky,Future World,I Want Out i josh neke,jel ce to oni svirati neke Helloweenove pesme ili shta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts