stivi1 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 aj nek neko javi ako ima kartu na prodaju 1800- 2000din , fali nam jedna karta, a love vise nemamo Imam ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Od 19 ulaz? Auh, moraćemo udarnički, u 16 najkasnije pred SKC. Moze li neko da uploaduje Kill it i Paint a new world? Imaš ovde: http://www.mp3real.ru/mp3/helloween/gambling_with_the_devil/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Od 19 ulaz? Auh, moraćemo udarnički, u 16 najkasnije pred SKC. Shta cesh tako rano? Ja sam na Kreator doshao negde oko 6 i mogao sam ladno u prvi red da stanem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 auu jbt, izvinite za dezinformaciju, meni se ucinilo da sam procitao negde da gamma ray svira manje, sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Shta cesh tako rano? Ja sam na Kreator doshao negde oko 6 i mogao sam ladno u prvi red da stanem. Zaista? Koliko je bilo ljudi? Uzgred, crusader84, hvala puno za link. Edited November 13, 2007 by Totamealand Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Pa bila je skoro puna sala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) ja stvarno ne kapiram zasto bi oni svirali pesme sa albuma koji jos nigde u svetu nije oficielno izasao... Land of the Free II has been announced and is scheduled for release on November 16, 2007 in Germany, November 19, 2007 in Europe, November 21, 2007 in Japan, and January 15, 2008 in the US. mada je album ok i bilo bi super da odsviraju 2-3 al ne vise --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Helloween will team up with Kai Hansen's current band Gamma Ray for the upcoming world tour, entitled Hellish Rock 2007/2008, that starts in early November of 2007. Helloween will be headlining and Gamma Ray are labeled to be the "very special guest" with some shows along fellow German "guest" Axxis. Edited November 13, 2007 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 zato sto svi rade tako, isti slucaj je bio sa kamelotom, ovo je turneja gde zapravo promovisu nov materijal, to je svrha turneje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Pa da...ja na Kamelotu sam prvi put chuo nove pesme...bolje da nisam, ali nema veze A i sta se bunite kad ste chuli vec oba nova albuma.. Novi GR nemam, tako da ne mogu da predvidjam stvari a sto se tice Helloweena: Kill It, As Long As I Fall, Can Do It i mozda Saints ili Paint A New World. U stavri sve pesme sa novog albuma su mi OK osim Bells i I.M.E. Nisu mi bas legle ni posle x slusanja... Eh da, sad mi pade na pamet da bih jako voleo da cujem March Of Time i da Kai peva!! Najezim se.... Ned'o bog da sviraju "Can Do It". A "March Of Time" ne bih voleo da chujem bez Kiskea..a ovako da je sviraju inache teshko. Ta pesma definitivno nije za LIVE niti za Derrisa.... Ti nemash ideju kako je ta pesma jaka live..e sad, nisu je svirali vec nekih 15 godina..to je druga pricha. Ama, Gamma Ray svira minimalno sat vremena, a vjerovatno i malo duze. Kakve sad skracene set liste. Usput, potvrdjeno je i zvanicno od strane Markusa da Kai na kraju redovne set liste izlazi na binu, i zajedno sviraju jos 2 pjesme!!! Inace, mozete procitati intervju sa Markusom sutra u Press-u, a sa Weikathom u Blicu prekosutra. Jos samo 4 dana!!! E samo da necu Press da kupim... ps. tipujem na Future World sigurno, a druga IWO ili neko ludilo sa WOJa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Press i Kurir, novine koje citaju vozaci GSP-a jer imaju vremena u pauzi izmedju dva polaska da procitaju cele novine koliko teksta i istine ima! Mislim da bi ljudi trebali ranije da se pustaju unutra, barem u hol jer za subotu najavljuju kisu i hladno vreme pa bas nemam zelju da se 2-3 sata smrzavam u parku ili ispred SKC-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 4! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 a profesore, jel moze 5 na kredit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
East Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Press i Kurir, novine koje citaju vozaci GSP-a jer imaju vremena u pauzi izmedju dva polaska da procitaju cele novine koliko teksta i istine ima! Mislim da bi ljudi trebali ranije da se pustaju unutra, barem u hol jer za subotu najavljuju kisu i hladno vreme pa bas nemam zelju da se 2-3 sata smrzavam u parku ili ispred SKC-a! Za pivo nikad nije ladno !!!!!!!!!!!!!!!!!! a sto se guzve tice to vece su jos dve svirke u skcu ... Edited November 13, 2007 by East Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 E da,uz pivo NIKAD nije ni hladno ni dosadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tidzana Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) polako i mene krece da hvata frka zbog subote i jos je tu i faktor iznenadjenja sto se pesama tice, jer nisam nabavila nove albume.... Edited November 13, 2007 by tidzana Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) joooojjj al ce da bidne......qq meni!!! :rockdevil: Edited November 13, 2007 by The Wicker Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Tek sam sada kupio kartu za 2400 Promasio sam poziv za rezervisanu kartu Bice jebacina u SKCu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ja jebeno jedva cekam! sada sam se bas extra nalozio! a zahvaljujuci LAZI nabavio sam kartu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ja bih Gammu mogao da slusam 3 sata,ne bi mi smetalo uopste ! JEDAN JE KAI!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 jel neko uzimao original GWTD ? kakva je ono fora sa slagalicom? rado bih isao 2 meseca na turneju sa Helloween i to za dvoje . uzgred kolko kosta novi album? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ja planiram da novi album kupim na koncertu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Odlucio sam se na hrabar potez, kupio sam Press i NEMA nikakvog intervjua ili bilo kakve informacije o koncertu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Срећа прати храбре, сада га купуј сваки дан Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustik Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ovo je off topic ali, primetan je napredak u Pressu, ima malo vise teksta i malo manje slika a i naslovi nisu EKSKLUZIVNO!!! i ta sranja, za razliku od Kurira, Gazete, Alo!, Pravde i ostalih tabloida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ovo je off topic ali, primetan je napredak u Pressu, ima malo vise teksta i malo manje slika a i naslovi nisu EKSKLUZIVNO!!! i ta sranja, za razliku od Kurira, Gazete, Alo!, Pravde i ostalih tabloida. Ајде, зајебао си се, купио си га, али још га и рекламирати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts