Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Odlucio sam se na hrabar potez, kupio sam Press i NEMA nikakvog intervjua ili bilo kakve informacije o koncertu!

Jebi ga, press intervju u petak. Nisu stigli da objave.

Posted
:veseli: smrdljivi press, dzabe sam cimao kevu da juri press po kraju, nego recite vi meni, oce l' bit' one guzve u skc-u?

Nece, bice prazno ;)

Jos 3 dana, jos samo 3 dana! Uh kako sam srecan, sad mi je sve lepo, i ova knjiga iz koje ucim i ovo hladno vreme, i Zvezda, i Velja Ilic... :) Odavno me nije hvatala ovakva euforija pred neki koncert!

Posted

Jebote! Videcu Kai Hansena i to na svega nekoliko metara od mene (tj pola metra ili metar)!! E choveche e znash ko je ovo ovde?? Pa to ti je Kai Hansen jebote! :muzicar:

Guest ILLUVATAR
Posted

da li ima neko mozda kartu na prodaju?

nema shansi da skupim 2400, jedino ako budem kao konj koga je ciga uchio da ne jede...

Posted
Jebote! Videcu Kai Hansena i to na svega nekoliko metara od mene (tj pola metra ili metar)!! E choveche e znash ko je ovo ovde?? Pa to ti je Kai Hansen jebote! :muzicar:

Uh, kad najveci nad najvecima bude krocio na binu... :rockdevil::pivopije:

Posted

Hahahha! To nisi mislio fizichki sigurno! Mislim Kai je visok 167 a ako neko na koncertu bude nizhi od njega onda ne znam shta! Hmmm...ne gine ideja da mi ubijemo tata Hansena! hahahahha :twisted:

Posted (edited)

OMG, it's really gonna happen! tek sad me sva euforija hvata.

Ljudi, džoint nisam omirisao skoro 6 meseci, ali ću za subotu morati da nabavim neki, nema mi druge :D na to veče prestajem sa apstinencijom

Edited by NightTrain
Posted
Ima neki after-party or somethin'?

Da se vidi i na ovoj strani...

naravno da ce biti guzve, i to ogromne sobzirom da ce biti dva certa u isto vreme... idiotski potez... + sto ce vreme biti uzasno

Šta još ima?

Ono 2. novembra bila ludnica, u maloj sali Devil's Slingshot, u velikoj Jura Stublić, u Living Roomu Point Blank...

Posted
Ma cimace te da te zajebavaju na broj.

upravo sam prodao kartu,nek zajebava ko oce,moja greska-sto da radim...nema ih valjda toliko zlih! sandmane,brate,ocemo li cuti na koncertu ,,abyss of avoid,, ili ,,rebellion,,ili eagle fly free,sto mislis kralju?Ja bas ocekujem dobar provod!

Posted

Dobar provod je zagarantovan. :da:

Za Eagle Fly Free sam siguran da ce svirati,a za Rebellion i Abyss nisam siguran.

No kako god bude bice dobro. :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...