Divlji Tigar Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 E sad vise nko nece moci da ti bran da ides na koncerte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 A sta je bilo sa proslom temom? Kako se rezervisu karte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 I ovde nestadoše postovi tipa brucoškinje/manijaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 I ovde nestadoše postovi tipa brucoškinje/manijaci. I treba! Ako nemaju nista pametno da kazu vezano za temu, neka ne spamuju. Који факс? Jel meni upuceno pitanje? Filoloski. E sad vise nko nece moci da ti bran da ides na koncerte. A ostali postovi su tipa AAAAAAAAAAAAAAa ne verujem!!!! Dolazim 99% i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 I treba! Ako nemaju nista pametno da kazu vezano za temu, neka ne spamuju. A ostali postovi su tipa AAAAAAAAAAAAAAa ne verujem!!!! Dolazim 99% i slicno. brate merkanje dupeta brucoskinja...mislim sta je pametnije od toga jel tako radomire junacino moja brucoskinje kvlt :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 (edited) brucoskinje kvlt :rockdevil: :rockdevil: ma kvlt su ove male sto polaze u srednju....tolerisem i drugu godinu !! :) :) Nesto mi ne ide sa studentkinjama... :) Jbt...sve teme odose u qrac zbog one na black metalu i jebenog medveda !! edit: Nego...jos par meseci !! Edited July 9, 2007 by RaVeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 A ostali postovi su tipa AAAAAAAAAAAAAAa ne verujem!!!! Dolazim 99% i slicno. Kako si ti neupucen, ccc Prvih 5 strana svaki post MORA da pocne sa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ne verujem. DakleM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ne verujem!!! Ovo cekam preko 20 godina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p.s. Ovako treba da izgleda post - pa majku mu - ne dolaze Helloween & Gamma Ray svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ma kvlt su ove male sto polaze u srednju....tolerisem i drugu godinu !! :) :) Nesto mi ne ide sa studentkinjama... :) Jbt...sve teme odose u qrac zbog one na black metalu i jebenog medveda !! edit: Nego...jos par meseci !! a znaci tebi najbolje leze one maturantkinje iz osnovne Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 brate merkanje dupeta brucoskinja...mislim sta je pametnije od toga jel tako radomire junacino moja brucoskinje kvlt :rockdevil: :rockdevil: Taко је!!!! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 a znaci tebi najbolje leze one maturantkinje iz osnovne Naravno !! One su VRH !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 brate merkanje dupeta brucoskinja...mislim sta je pametnije od toga brucoskinje kvlt :rockdevil: :rockdevil: Nema nista bolje od toga! Ali za to imamo Martijevu jebacku temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Jebo vas ja, svi ti smajliji mi zakucase komp LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Najbolja tema na yumetalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 jbt...pre pocetka koncerta, voditi Kaia i celu kompaniju na brucoskinje i srednjoskolke !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Od kada ce i da li ce moci karte da se rezezrvisu preko sajta organizatora? Edited July 10, 2007 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Mocji cje da se rezervishu karte,bicjete o svemu obaveshteni...samo strpljenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ako ćemo biti obavešteni, onda OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 jbt...pre pocetka koncerta, voditi Kaia i celu kompaniju na brucoskinje i srednjoskolke !! taman posto je koncert u Hali mozemo da skoknemo do moje bivse srednje na jednu porciju prvakinja :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Није Каи, сад се зове Ангелистор. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 hahahah.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Nebitna imena, svejedno, poziv ne odbijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 vidim ja da ce nam biti zanimljivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Meni da bude loshe ne moze ni pod razno! U stvari moze..ako ne odem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ja cu se rastuziti ako radomir ne dodje...:smwc: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts