Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SUTRA!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Kamion je do jaja, scenografija takodje ali kod nas me ne bi cudilo da dodju vozom iz Budimpeste, sa sve ljudima iz SU i NS koji idu vozom na cert... Slazem se sa Grobodanom, sutra mora biti kao na Gardijanima u oktobru prosle godine!!

Posted

zanima me vase misljenje, posto pomenuse da ce na kraju izaci Kai sa njima i svirati 2 pesme, posto je jedna svakako I want out, koja moze biti druga, nesto od starijih stvari, koje je on pevao, ili pak opet nesto sa Keepera?

Posted

JA bih vol'o da bude Judas, Metal Invaders, Victim of Fate ili Ride the Sky, odnosno neka sa WOJ-a, mada se ne bih bunio ni da opale bilo sta sa KOTSK I, Halloween na primer (ako nije u redovnoj listi)

Posted

Ja večeras idem sa devojkom na neku besplatnu promotivnu večeru, jer su izvukli moj broj telefona. Ako me ne vidite sutra na certu, znajte da su me otrovali. Ako izostanem iz nekog drugog razloga, svejedno ću se sam otrovati. To su Helloween i Gamma Ray, bre! :rockdevil:

Posted

mislim da ce biti victim of fate, mada ne bi mi smetala, nijedna druga pesma, iskreno...ima li sanse ako bude dobra publika da odsvira jos nesto s njima? :)

Posted

ako nije sa Keepera, moje misljenje je da ce da bude Victim of Fate ili Ride The Sky, ili bih to bar ja zeleo, a sto se tice Keepera, ne verujem da ce biti naslovna ili Halloween, pre nesto tipa Eagle Fly Free ili Dr Stein, mada, kad malo bolje razmislim, Future World mi se cini najrealnijom...

Posted

Brate nije fer ja ocu i Dr Stein i Eagle Fly Free i Heavy Metal(Is The Law) i Victim Of Fate i Ride The Sky i Future World.

Eto samo toliko. :mrgreen:

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Da se javim, dosta mi je private poruka stiglo od devojaka koje idu na gamma/hello, i koje hoce da se upoznam sa njima na koncertu.Nazalost, necu moci ici, jer moram na neku svadbu u Uzice...ali lepo se provedite i bez mene.

Nadam se da će helloween svirati dr.stein i murderer-a. Lepo se provedite i pišite kako je bilo.

Nemate pojma koliko mi je krivo, što ne mogu da budem na tom spektaklu.a znam da će biti gro sojki za pamprč...al jebi ga.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...