METAL Man Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Da se uvede ovaj smajli!!! Podrzavam! Kao što rekoh, Iron Maiden je bio najbolji koncert, zato što su to Maideni, Helloween/Gamma Ray na drugom mestu, ali mi je jedino Blind Guardian izmamio suze. ... Maideni smaraju.
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Pa, i ja sam fan:) Saznaces kad i ostali, ima vremena. Pobogu, tek je ovj koncert prosao, polako sa bukiranjem slijedeceg nije tolika zurba. Al' će biti? (Molim te odgovori. :) Inače mi je srednje ime Smaračica. :) ) @ma KirK bre 84 :) Edited November 30, 2007 by furija
Elderane Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 Trebalo bi. Tako ti rece Apocalypsetb, a on je buker, pa mu ti vjeruj, posto najbolje zna
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Hvala, vidiš kako je lako pregovarat' sa Smaračicom. (A saću da Apocalypsetb-a smaram. ) Je l' ti, Apocalypsetb-e? :)
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Neeeeeeeeeeeeeee! :) Jao, pa ja nisam onaj snimak upload-ovala. Mislim da to više nikoga ne zanima.
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Ne ne, ozbiljno kažem. Ma ja sam to već napisala 10 puta ovdje, al' pošto napisah da je 114MB i da mi se zamantalo dok sam ga gledala nisam vidjela neku zainteresovanost da upload-ujem. Dakle, radi se o Future World i pola I Want Out, snimak se trese. :)
EnKi Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Uploaduj to i pozuri, zenska glavo, for Helloween's sake! Time is running out (of the oath) Da vidimo kako je koncert izgledao iz tvoje perspektive...
furija Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Hmmm, zdravo ljudi, tresući snimak "Future World" i pola "I Want Out". :) http://www.megaupload.com/?d=8PWR8QYV
Crna_Dama Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Mene onaj Sascha nervira izgledom i ponasanjem na bini. Nemoj tako ....ma,meni je on super....nervirao me Weikath.Pomislila sam da ce da nas gadja necim.
furija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Nemoj tako ....ma,meni je on super....nervirao me Weikath.Pomislila sam da ce da nas gadja necim. Ma ja sam se na Weikath-ov mrgudast izgled navikla dok sam gledala snimke, al' se uživo prepadoh. :) @EnKi 'Ajde pa javi i reci da je dobar. @Angrist. Hvala lijepa, znači nije tako loše. Al' najjače kako sam samo Kai-a ganjala tu. :)
EnKi Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ne da je dobar, no je super ! Fala mala !
:matija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 @furija musko sam aha primetio sam to za kai-a, pa dobro jbg
furija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 (edited) @furija musko sam aha primetio sam to za kai-a, pa dobro jbg Pa gdje sam ti se obratila kao ženskom rodu? :) A to sam i htjela, da ganjam Kai-a, zbog koga sam došla nego zbog njega, a i ko je car nego on. Edited December 1, 2007 by furija
:matija Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Pa gdje sam ti se obratila kao ženskom rodu? :) A to sam i htjela, da ganjam Kai-a, zbog koga sam došla nego zbog njega, a i ko je car nego on. da, zapravo, nisi, samo sam se ja istripovao, na brzinu procitah tvoj post jeste vala, pozitivan veoma
Cosmic Antagonist Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Weiki je isto car, samo ga vi mrzite iz pogresnih razloga...
Crna_Dama Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Weiki je isto car, samo ga vi mrzite iz pogresnih razloga... Ma,kakvi,jok,ja ga ne mrzim uopste,nego je mrgudast,sto kaze furija,i to me zivcira.....
Totamealand Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Nije Weikath mrgudast, baš naprotiv mislim da je vrlo veseo čovek, samo što to ne pokazuje na fasadi. Verujte mi da je iza mrgudaste face stvarno lik. Ne bi neko nadrndan mogao da napiše duhovite pesme poput onih na Keeperu 2.
_powerslave_ Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Nije Weikath mrgudast, baš naprotiv mislim da je vrlo veseo čovek, samo što to ne pokazuje na fasadi. Verujte mi da je iza mrgudaste face stvarno lik. Ne bi neko nadrndan mogao da napiše duhovite pesme poput onih na Keeperu 2. I sa ovim bih se slozio.
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 (edited) ma gde mrgudast, on se samo tako češlja Edited December 2, 2007 by Brainsaladsandar Guuuz
Recommended Posts