Jump to content

2007.11.17. *SKC, Beograd* Helloween & Gamma Ray

Elderane

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma ok ti dugi klasici.... :) :)

Nego mislio sam na pesme s' zadnjih albuma....tipa The King For 1000 Years,Nothing To Say i sl. stvari koje su svirali na prosloj turneji!! To su sve super pesme...ali pre bi da cujem neku staru "smaracinu" !! :) :) :)

Nothing To Say nikada nisu svirali, a i ne verujem da bi bila nesto live, ali meni je na Rabbitu ta medj najboljim pesmama, krajnje extra :mrgreen: King je dobra pesma, ali je Occasion Avenue pravi promashaj i nejasno mi sto su to svirali live..

Osim Okejzn, ne bih se bunio ni za jednu drugu "dugacku"...

Jе л' имају видео-бим на турнеји? Ја бих ишао на ово једино ако бих знао да ћу видети бенд како свира I Want Out док у позадини иде онај спот. :) :) :) :) :) :)

Jе л' имају видео-бим на турнеји? Ја бих ишао на ово једино ако бих знао да ћу видети бенд како свира I Want Out док у позадини иде онај спот. :) :) :) :) :) :)

daj bezi bre. ti bi doso na neki koncert jedino ako ce na video bimu u pozadini da prikazuju neku zvezdinu utakmicu :) :) :) :)

Ako se naruci preko oba sajta organizatora(za svaki slucaj,kao sto ja retardirana ucinih :meshuggah: ),i stignu potvrde o primljenoj narudzbini,jel se moze povuci (ponistiti) jedna....? Edited by Crna_Dama

Hm,nesto mutite oko cene karata! :violent:

Dakle, na sajtu Legacy-ja, u dijalogu za rezervaciju sa leve strane pise cena od 2000 din,

ali nakon unosa podataka, kada treba potvrditi rezervaciju, pored broja karata stoji 2300 ?! :violent:

Edited by joetankian

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...