Angelystor Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Halloween je duga, i klasik je za sve minute i Keeper pesma takodje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ma ok ti dugi klasici.... :) Nego mislio sam na pesme s' zadnjih albuma....tipa The King For 1000 Years,Nothing To Say i sl. stvari koje su svirali na prosloj turneji!! To su sve super pesme...ali pre bi da cujem neku staru "smaracinu" !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nothing To Say nikada nisu svirali, a i ne verujem da bi bila nesto live, ali meni je na Rabbitu ta medj najboljim pesmama, krajnje extra King je dobra pesma, ali je Occasion Avenue pravi promashaj i nejasno mi sto su to svirali live.. Osim Okejzn, ne bih se bunio ni za jednu drugu "dugacku"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Jе л' имају видео-бим на турнеји? Ја бих ишао на ово једино ако бих знао да ћу видети бенд како свира I Want Out док у позадини иде онај спот. :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Таман да их Киске тужи за неовлашћено коришћење његовог лика и дела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Što se tiče dugih pesama, ja bih najviše voleo da čujem Mission Motherland. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Od danas mogucje naruchivanje karata i sa sledecjeg linka: http://www.legacy-promotion.net/karte.php?koncert=071117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Jе л' имају видео-бим на турнеји? Ја бих ишао на ово једино ако бих знао да ћу видети бенд како свира I Want Out док у позадини иде онај спот. :) :) :) daj bezi bre. ti bi doso na neki koncert jedino ako ce na video bimu u pozadini da prikazuju neku zvezdinu utakmicu :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 :) :) 'Oћемо КоК у Београду! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Ako se naruci preko oba sajta organizatora(za svaki slucaj,kao sto ja retardirana ucinih ),i stignu potvrde o primljenoj narudzbini,jel se moze povuci (ponistiti) jedna....? Edited July 13, 2007 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Da, nema nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Stopite firme u "Nostra Legacy" i napravite zajednički sajt da se izbjegnu problemi ove vrste! Edited July 13, 2007 by Vic Rattlehead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted July 13, 2007 Author Report Share Posted July 13, 2007 Ne bi moglo nostra legacy, gramaticki ne valja Sto, nisu to problemi, nema brige. Nego, pripremi se da ti Milan sa Ronaldom presudi za koji dan kad dodjem! Pro evolution, keva brateeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Najeb'o si kad dođeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joetankian Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) Hm,nesto mutite oko cene karata! Dakle, na sajtu Legacy-ja, u dijalogu za rezervaciju sa leve strane pise cena od 2000 din, ali nakon unosa podataka, kada treba potvrditi rezervaciju, pored broja karata stoji 2300 ?! Edited July 14, 2007 by joetankian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 To je samo greshka u bazi jer chita jedinstven algoritam za naruchivanje karata za svaki koncert...karta je 2000 svakako...necje biti 2300 ... bar ne tako brzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joetankian Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalia Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Verujem da je ispala; ja dok nemam karticu u rucici i to neposredno posto sam prosla pored lika koji ju je iscepao na certu, ne verujem vise nikome! Sta cete, traume posle par godina iscekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ne kapiram...shta je ispala?o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Tek sam sad poslao mail na [email protected] nadam se da nisam zakasnio za fan pit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ako dobijesh mail nazad - nisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ja sam dobio Mail nazad...Fuck Yeah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 I ja sam dobio mejl i čekam dalje instrukcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 I ja sam dobio....kartu !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Dobili smo... ...karte!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts