Josif Visarionovič Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Austrijski symphonic black metal.Imaju 2 albuma koji su genijalni. Domus Mundi 1999 with vilest worms to dwell 2001 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Obozavam ovaj bend, al ipak bi ga ubacio na Folk/Viking.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 ma daj bre,nema ovde ni govora o folku a kamoli viking uticajima. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 bash sam ih pre neki dan chula,jako dobro zvuche,ali bash ne chujem te neke folk i viking uticaje x/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Zašto onda neki misle da tamo pripadaju? Ja ih nisam čuo..o čemu pevaju uopšte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) http://www.myspace.com/hollenthonmusic evo ovde mozhesh chuti i nije bash da su chist blek,ali nisu bash ni viking/folk Edited June 30, 2007 by Slavic Fairy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 http://www.myspace.com/hollenthonmusic evo ovde mozhesh chuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swing 2002 gtl Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 imam taj domus mundi, nekad davno sam izrovila na kompjuteru i ucinili su mi se zanimljivi. podsjetili ste me na njih pa sam ih danas opet slusala. izmijesali su svasta nesto koliko sam primijetila, al pozitiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 Nema tu folka ni pod tackom razno.Gitare su malo mekse,ali sto se tice simfonije nema teorije.Vokal mi se malo ne svidja,ne uklapa se bas najbolje uz muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Austrijski symphonic black metal.Imaju 2 albuma koji su genijalni. Domus Mundi 1999 with vilest worms to dwell 2001 nemaju veze sa black-om oni, nit' im je to bila ikakva ideja. Nisu ni folk, muzika je prilično originalna. ''With vilest Worms to Dwell'' je fantastičan, uzeo sam ga još davno na originalu, i evo baš ga slušam. Inače oni vrlo malo koriste klavijature, uglavno ono što čujete su ili semplovi poznatih kompozitora tj. kompozicija (naravno, dobro aranžmanski i produkciski uklopljeni) ili violine. Jebi ga, šteta što bend više ne postoji, a muzika je tako dobra i originalna... (uzgred tekstovi su odlični, a i slike u knjižici su dovoljno bizarne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Meni je najjaca stvar Homage,kada lik krene na arapskom da peva pa se ubaci istocna tradicionalna muzika...Sav se najezim kad cujem to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 To je sa Domus Mundi albuma,koji je super,ali With vilest Worms to Dwell me ich nije privukao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Meni se vise svidja domus mundi a naleteo sam na gomilu komentara kako je ovaj drugi neuporedivo bolji.Po meni je bas suprotno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΑΟΣ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) GENIJALNI! Znachi jedan od najjachih bendova koje sam slushao... Stvarno neverovatno dobri i BASH po mom uqsu... Ne mogu retji da mi se jedan album vishe svidja od drugog, razlichiti su i oba mi se svidjaju maximalno! btw zashto ovo u black metal? O.o mada... gde bi ih stavili? Edited July 5, 2007 by ΧΑΟΣ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Meni je najjaca stvar Homage,kada lik krene na arapskom da peva pa se ubaci istocna tradicionalna muzika...Sav se najezim kad cujem to znači da ne nabavljam ovaj bend.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Tvoja stvar ali bend je genijalan.Ako ne volis te uticaje sta ondak da ti kazem.Nije raw do zla boga da bi imao zelju da ih nabavljas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ma on je Sin severne tame.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ja u stvari i ne volim nešto preterano raw bendove.. a oni su kao bend iz austrije mogli da ubace uticaje toliko boljih i bližih kultura a ne muslimana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Hahaha al me nasmeja sad Edit: Pa samo u toj pesmi su ubacili to,druge pesme su na svoj nacin genijalne.Preslusaj pa ces da vidis i sam,dzaba ti drvim ovako Edited July 5, 2007 by Kgb Terrier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ma on je Sin severne tame....ako ti nešto smeta možemo slobodno da se nađemo i popričamo..Hahaha al me nasmeja sadEdit:Pa samo u toj pesmi su ubacili to,druge pesme su na svoj nacin genijalne.Preslusaj pa ces da vidis i sam,dzaba ti drvim ovakoU redu je bre, samo sam rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 tako se resavaju stvari.pesnicama i posle na pivo.Tako bar ja radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ma samo sam kratkih živaca u poslednje vreme ali me brzo prođe haha.. ajd da ne lupam, nabaviću ih pa ću reći svoj komentar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Ne znam sta bre pricate o folk i viking uticajima? Bend je tako smesan... Slusao sam ovaj With vilest... Mislim vidi se da su se trudili al bre ukombinovali su sve od nekog goth prizvuka do sympho blacka... Al na mnogo gej i smesan nacin... P.S.Ja bih ovu temu sklonio sa black metala Edited July 5, 2007 by SHUB- NIGGURATH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 ne nego pocni da pises na emperor temi a ovakve pocni da zaobilazis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ne nego pocni da pises na emperor temi a ovakve pocni da zaobilazis Hollenthon nije black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts