Zbrilion Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 OGLEDALO Ljudima je data svetlost Sunce da im obasja Put ali oni su je stavili u dzak radije su odabrali mrak... Ovde niko stvarno video nije dan i svi sanjamo morbidan san a iz rake onoga ko umre mlad se nece osecati smrad... Moj mozak je popio crva i ja necu da cepam drva ali ja nisam rodjen da vladam bojim se da sam rodjen da stradam... Ovo je banalna pesma kao kada iz cesme potece krv ali ja znam, ja znam, ja znam to je i moj i Vas Crv! Primitivac dodje na vlast kada ljudi izgube cast ko je tu sada kriv iskreno reci mi pa se pojedi ziv! Ko nas je oblikovao sve taj dobar vajar bio nije jer moja statua sada samo gorke suze lije... Moj komsija hoce jos vina i nema ni zenu ni sina ali ja njega ne kunem mozda cu i ja tako da trunem... Ljudi su prihvatilki Krst tek kada im je Bog pokazao srednji prst kazu da sto vise citas vise najebes - jer vise znas a ja nisam bio probirljiv bilo je - daj sta das! Za sve bubrege u loju patuljci lipsu u znoju ovo je postmoderni feudalizam ovo je cist cinizam! Ovo je avangardni strip ni moj ni Vas trip i ja necu, necu, necu jer ne znam da li sam taj tip... NEPRISTOJNA PONUDA bilo je 02:15 ujutro dao sam joj koverat sa pesmama i neke lepe sitnice a ona meni crtez poljubili smo se socno i njen autobus je odjezdio utopio se u neon metropole bez imalo kompromisa. ka zeleznickoj sam posao peske da bih prekratio vreme i ustedeo jebenih 75 dinara. ulice su bile puste i dve devojke koje su isle u istom pravcu kao i ja su se trudile da drze odstojanje od mene. ja sam za to vreme po ekranu mobilnog znakovima crtao dva puza kako se merkaju i stoje jedan naspram drugog. ovako sam ih nekako nacrtao: _@o''o@_ silazio sam niz tu nizbrdicu a onda, u odsjaju ulicne lampe videh njenu siluetu i pogledi su nam se nehotice susreli. koracala je sa upaljenom cigaretom crne helanke, dobre noge, visoke stikle pomalo oronulo lice i duga plava kosa. Nocna Dama, kurva, kamenjarka prostitutka, prodavacica ljubavi ili kako vec. obratila mi se komplimentom: rekla mi je da sam lep - valjda to svakome kaze i upitala me da li hocu da "radim posao". bio sam umoran i pomalo zbunjen i zamalo da je upitam o kakvom je poslu rec. ( mozda bi mi ponudila da pakujem dzakove cementa?! ) ljubazno sam joj odgovorio da sam do sada imao "pune ruke posla". ponovo me je kulturno upitala da li hocu da radim "neki lepi posao". ponovo sam joj odgovorio da sam do sada imao pune ruke "tog, lepog posla". odgovorila mi je: "Aaaa, dobro!" potom smo se razisli i ona i ja smo produzili svojim putem odlutali u svoj sopstveni mrak. VAMPIR U TUNELU Reci cu Vam zivot to je kao istiskivanje mitisera oko poveceg mladeza na nosu prstima koji su ulepljeni vaginalnim sokovima pri tom se ogledajuci u okrnjenom ogledalu polumracnog kupea smrdljivog putnickog voza u 03:47 uobrazilja da vagon krcka dok petao halucinantno kukurice zarazeni opusci skorele slajmare crvljive stake zardjale kvake lagana vejavica bede nedokucivost grafita u senci les cistacice u stanicnom WC-u pesnicka paranoja felacioni oglas prdez uneredjene skitnice tarantula u kondukterovom mozgu felericna sina prizma pakosti koje ti se nepobitno stavljaju u izgled gnoj u srcu tetanus misli Bog iz sprave nesanica u retrovizoru prikazanje Djavola na otrcanom grimiznom naslonu sedista naspram tebe dok nebo proplakuje krv. TVRDNJA Jutro. Era otrežnjenja. Isprekidani hropac naših bića koja doživljavaju katarzu ljubavi kroz riku sveopšteg bunila. Šumski drvoseča, dželat po zanimanju hrani svoje nedonošče. Momenat stupa na snagu proglasom: počinje igra šintera i prevejanog psa trka termita već uveliko traje kao i borba za prevlast u Tutankamonovoj grobnici pa i sve ostale nepodobštine... Stenogramski zapis sutona u Paklu uflekana kravata invalida intelektualca crna knjiga Žitija Svetih kesica bajate soda-bikarbone prsten preminule drugarice To neće biti Vaš amanet. POSTELJA Oči plodova te dišu dok diskretno snevaš plivajući celibatom mnogobožaca. Mi smo ogrnuti ćutanjem omadjijani strepnjom posuti vrelinom nakvašeni zorom mahnito obljubljujemo cvet... U lešniku zri biser ištrikanih misli. Tmina je zavet našega hleba.
blondie Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 tu prvu daj partibrejkersima da naprave muziku.
Zbrilion Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 tu prvu daj partibrejkersima da naprave muziku. Je l' to kompliment?
Minerva_SD Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Samo nauči osnovna pravila za rime ako već hoćeš da ih praviš i biće u redu!
Tomislav Sawyer Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 I manje oponasaj Milana Mladenovica. ali ja nisam rodjen da vladam bojim se da sam rodjen da stradam... Ovo je banalna pesma kao kada iz cesme potece krv ali ja znam, ja znam, ja znam to je i moj i Vas Crv! Toliko sam stigao da zapazim.
Queen_of_the_ryche Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 I meni je to upalo u oci...Mladenovic... Inace simpa je sve
Zbrilion Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 I manje oponasaj Milana Mladenovica. Toliko sam stigao da zapazim. Taj stih je omaz na sve njih. Namerno sam to napisao. Caletov blizi rodjak je lik koji u filmu "Decko koji obecava" na kraju Berceku daje audio-kasetu..."Pit je zeleo da imas ovo"...tako nekako. Bubnjar "Sarla", bese? Ivica. Pokoj mu dusi.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Meni se ovo dopada. Fakat, lep duh neki... Mozda malo manje nekih konfuznih tachaka, ali mi se dopadaju krajevi. Dechko koji obecava ! ... Pit
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 nije za brejkerse bash toliko, barem ne sada jerbo je cane postao religiozan, a ovde se pominje neko pokazivanje srednjeg prsta sa kojim se on ne bi slozio....
Salvation Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Svidelo mi se jedino ovo drugo - nepristojna ponuda. Banalna pricica ali drzi paznju. Ovo prvo mozes da prosledis nekim pankerima eventualno sem toga je preforsirano i naivno.
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 rima je zvanicno ukinuta....
WoS Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 (edited) rima je zvanicno ukinuta.... ... jos pocetkom 20. veka ... tj. odtad vise nije narocito obavezna... Edited July 20, 2007 by Words Of Steel
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 netacno, crnci su ukinuli ionako proste konstrukcije u engleskom jeziku ubacivanjem nakaradno izgovorenih i josh nakaradnije napisanih slengom izmenjenih reci....
Jefimija Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Fenomenalnoo!!! samo me neki delovi pomalo podsecaju na I`ve allways loved you od EKV-a...ali nista zato...tekstovi su zaista mnogo dobri
Recommended Posts