Satyr Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 sranje, opet su je ukinuli... ovo je jedini način da vidite TO http://www.mediafire.com/?mztwnyn4vdm Quote
Grobodan Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 xaxaxaxa xaxaxa xaxa xaxaxaxaxa xaxaxax axaxaxa xaxaxa xax Profanatica worship Quote
JOVAN1488 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 JEST STAMBOLIJA JEBO BUBNjEVIMA MAJKU... IZGUBLjENE DUSE I BEZDAN... KAKVO TRANjE... SVAKI PUT KAD OVO SLUSAM SKORO ZAPLACEM... EVO SAD MI SUZA JEDNA PROLETI NIZ OBREZ... JOJ... SAMO MAROTH... Quote
Talvi Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 "Astron Black And The Thirty Tyrants" track listing: 01. Intro 02. Astron Black 03. Astronomica / Saturnian Moon 04. Astra Planeta / We Chose The Sun 05. Ambassador Of Mass 06. The Criterion 07. Asebeia 08. I-I 09. Archon Basileus 10. Proxima Centauri / Dead Bodies 11. The Thirty Tyrants 12. Epsilon Lyrae In other news, gle ko vec ima nesto novo: Swedish black metallers ARCKANUM will release their new album, "Sviga Læ", later in the year via Regain Records. Quote
Grobodan Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 (edited) Sećate se ove Princove pesme: CIMERKA MOJE BIVŠE Ah, cimerko moje bivše, kada bih s tobom provodio noći jutarnja erekcija trajala bi mi do ponoći i druge stimulanse ne bih tražio više Impotencija bi bila odneta k'o rukom i ne bi mi ga mogli spustiti ni kukom, spontano bi došlo do dizanja; a kad bi skinula svoje XXL gaćice, razmislio bih i o lizanju pice, iako sam zakleti protivnik lizanja Kad god bih odlazio kod devojke, ja bih išao zbog tebe, da gledam tvoje plave kose uvojke i zamišljam kako ti mesim k'o zrele lubenice krupne dojke Bila si tako lijepa, kao tog jutra dan kad sam iz kreveta svoje bivše izaš'o smoren i pospan Gled'o bih te kako u bade mantilu klatiš debelo meso levo-desno; ah, cimerko moje bivše, kako bih te od meraka kresn'o, pa makar od toga dobio kilu Kad bih se na tvome salu samo po' minuta ljuljao, prirodni lubrikant bi mi odmah pokuljao Hteo bih da te jebem u dupe; da, dobro si čula, ne u čmar, već - baš u dupe, jer čak ni moj dugački piton kad međ' masivne ti guzove uniđe čmaru ne bi mog'o ni da priđe Voleo bih s oproštenjem na stomak da ti se penjem Da šećući tvojim salom moj kurac odskija slalom; da šumu celulita prokrči moja kita; da pokulja tvoja vlaga ispod masnih naslaga; da se klate moja jaja prilikom svakog zaveslaja Sa devojkom odavno nisam više, al' mi osta želja pusta; ah, cimerko moje bivše, da te jebem i svršim ti u usta nije mi dobro Edited July 14, 2010 by Grobodan 1 Quote
Brynhildr Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Plakat k'o da je pravljen za neki power metal festival. Quote
Talvi Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 'lebe mekani kako sam zaboravio na ovu pesmu. Dajte jos ovakvih kultova ako se neko seca, srece vam. Quote
BLAGOJE Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 nemojte.ako moze i razbijac da se preskoci bio bih zahvalan. 2 Quote
iron will Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Plakat k'o da je pravljen za neki power metal festival. Па и јесте геј. Quote
Grobodan Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Malo prave sjebane tame za sve članove ovog foruma: http://www.youtube.com/watch?v=gl2EOlhwnIM&feature=PlayList&p=9D3907C55682AE1D&playnext_from=PL&playnext=1&index=24 1 Quote
F4R15 Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=axOP-aXOCks&feature=related Quote
Fapril ethereal Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 (edited) Do 2009. za projekt se znalo samo u Bosanskim underground BM krugovima, kada Jovan izdaje prvi službeni album “Ledena Pustoš”, s kojim i mnogi stranci saznaju za bend, pogotovo ljudi iz Slavenskih zemalja kao što su Rusija, Bjelorusija, Češka… koji se zanimaju za tu vrstu glazbe. No i oni iz Brazila, Španjolske, Meksika. Neki su za bend saznali samo zbog sličnosti u nazivu benda, jer su mislili da je to izdanje Norveškog mainstream BM benda 1349 no nakon što bi ga skinuli bi shvatili da su grdno pogriješili jer je glazba ovog benda šaka u lice tim pozerima. Edited July 21, 2010 by Fapril ethereal Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 (edited) Tu sam i ja umro, ali me mrzelo da kopiram Vožd je inače postao jako popularan, pre neki dan je neko na Arhivama pitao kako se zove onaj Srbin koji je izdao split sam sa sobom Edited July 21, 2010 by oʞɾoƃ Quote
Talvi Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Meni je najjace ovo za Wolfenhords (seca li se neko kultne teme?) : ...usavršio je svoje sviranje svih instrumenata pa je pokušao ostvariti svoju želju da snima Black Metal glazbu. :lol: Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Početkom 2005. godine The Nobll je inspiriran bendovima kao što su Aryan Terrorism, Burzum, Graveland i Absurd odlučio započeti skladati glazbu. :haha: BLACK METAL IST KRIEG Quote
Talvi Posted July 23, 2010 Report Posted July 23, 2010 Inace, Grob puno pozdravlja svu elitu sa ovog podforuma - on trenutno natapa guzicu u Drini pa vam svima salje svoju ljubav odande. Quote
Recommended Posts