Inuria Malkava Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mwahahaha! > Besmrtan je!!! Samo za Varga (i ovaj ce porasti u lepog, jedrog crnca, po tvom ukusu) Quote
APOHAKC Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Nema nista lose u punk deonicama u Black Metalu, u neku ruku to je i normalano, pa pogledajte samo Darkthrone, oh yeah, Punk is not dead Quote
Novaliis Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Mwahahaha! > Besmrtan je!!! Samo za Varga (i ovaj ce porasti u lepog, jedrog crnca, po tvom ukusu) Egipćanko, ne vidim ti sLike.. Quote
Inuria Malkava Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ili sa For All Tid - Hungerkogens Sorgsvarte Ferd Over Steppene (valjda ga napisa' kak' dolikuje), ne samo sto je pank, vec je i nazzi! A evo sta ide na moj wallpaper: Quote
Dead Man Walking Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Malkava neshto si zabagovala... Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Nestala Sova u Abath varijanti Cvlt ne sme biti zaboravljen!!! SLAVA!!! Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Za to nikakva trema nije opravdanje Nego... Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Koliko je smesno, toliko je i tuzno Kad sam vec tuzna... Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 UUUUUUUUUUU Imas li i religion? Htedoh da okacim, al' mislim da bi me razapeli Stari cvlt proklete & jebene istine Quote
Sachnoth Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Oduvek sam znao da u tom klovnu ima nešto više no što se na prvi pogled primeti. Quote
Azaralena Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 (edited) I jedna slatka Jbg, bolje je editovati nego leciti Edited July 9, 2007 by Azaralena Quote
Novaliis Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 hm..fotka je stvarno..i ja se pridružujem upozorenjima ako imate slabo srce.. Quote
Recommended Posts