Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ja to nisam okačio na Youtube. To je okačio jedan šaban. Neka mi puši kurac taj, ako čita ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ja to nisam okačio na Youtube. To je okačio jedan šaban. Neka mi puši kurac taj, ako čita ovo. šta sereš kad ti imponuje? a to je taj šaban kojem si uspo da uguraš svih dajes i kusur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Imponovalo bi mi da je okačio ljudski snimak, a ne ovaj koji je prethodno prejebao tako da zvuk i slika nisu usklađeni. Pravi snimak se nalazi na drugoj adresi, al' tamo imam i neke druge snimke, koji nisu muzički. Šabani nemaju pičku, tako da si pogrešno formulisao pitanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Faaaaaaak........ :) :) Jel ovo stvarno princ? Auuuu brate, nEsam znao da volis da pevas! Inace, da ne budNemo van tJeme, odgledacu DB u Novembru... P.S. Jebote!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Imponovalo bi mi da je okačio ljudski snimak, a ne ovaj koji je prethodno prejebao tako da zvuk i slika nisu usklađeni. Pravi snimak se nalazi na drugoj adresi, al' tamo imam i neke druge snimke, koji nisu muzički. Šabani nemaju pičku, tako da si pogrešno formulisao pitanje. a šabanke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Šabanke imaju, ali nisam s takvima imao bliske susrete. Ne znam koji je pajser došao na ideju da ovo stavi na Dimmu Borgir temu. Okačio sam lepo pre neki dan link za myspace stranicu na temu Potražnja muzičara, gde imate ovu i još neke pesme otpevane u novom fazonu, tako da na tu temu više nemam šta da dodam, sve sam rekao, ostalo neka kažu snimci i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Šabanke imaju, ali nisam s takvima imao bliske susrete. Nisi jebo ribe koje neslušaju metal? auuuuuuuuuu,pa dal' si ti zdrav? pa dok se pet meseci cimaš da ti neka metalka lopata da pičku,i to zavučenu u šumi od stidnih dlaka šabanku radodajku ćeš izjebati posle samo deset pametno prozborenih rećenica.i možeš da joj radiš šta oćeš, ko gazda ciganima po svadbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Nije jebo jer su mJetalke iskljucivo njegov segmeNAt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jeb'o ti muškarca koji nije jeb'o ništa sem metalki. Pa to je polu-nevin čovek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jel' vam nekad palo na pamet da postoje cure koje nisu ni metalke, ni šabanke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Svi se nesto jebemo... :) Ako cemo iskreno, nismo trve ako ne jebemo Shagrata i Silenoza... blek rupa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jel' vam nekad palo na pamet da postoje cure koje nisu ni metalke, ni šabanke? pa šta su one ondak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Jel' vam nekad palo na pamet da postoje cure koje nisu ni metalke, ni šabanke? Kako da nije.Moja 'sojka' slusa ljubu alicica pa se opet krese samnom Nema to nikakve veze,zajebavamo se mi malo,al meni je bar najlepse kad pamprcim neku nasviranu fenserku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Prince,nakon snimka kojeg sam vido,da sam žensko,ne da ti ne bik dao pićke,nego bik se već sutra zamonašio,i prestao da mislim o sexualnim delima za do kraja života mojega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Prince,nakon snimka kojeg sam vido,da sam žensko,ne da ti ne bik dao pićke,nego bik se već sutra zamonašio,i prestao da mislim o sexualnim delima za do kraja života mojega. Pa onda bi ta sebe zajebala. Meni neće da nanese nikakvu štetu ako ode u manastir, ja nisam zavisan od njene pičke i mogu bez nje do kraja života, a ona je blesava ako će zbog mene da se odrekne kurca do kraja svoga veka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ti si bezpredemetan.predajem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 kao sto kaze narod : sve se na kraju vrti oko picke ... pa i dimmu borgir . tema je nacisto u kurac otisla . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Kako da nije.Moja 'sojka' slusa ljubu alicica pa se opet krese samnom Nema to nikakve veze,zajebavamo se mi malo,al meni je bar najlepse kad pamprcim neku nasviranu fenserku. da samo tako bolje da bude sojka koja slusa ljubu a da valja nego da bude neki ruzni debeli krmak koji slusa black metal.evo jedna pesma u to ime http://www.youtube.com/watch?v=nCvWxq3xmM8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Princ Tame: http://www.youtube.com/watch?v=n2XPy6vthq0 Jebote zivot!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Najjači je pršljen koji mu iskače dok headbanguje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 E da, i ko ga je ubedio da zna da peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Kovrdžavi serijski ubica, treba ga deflorisati užarenim trozupcem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) nego , zar nema neko pravilo o objavljivanju informacija / otkrivanju identiteta clanova ? a i mozda bi mogli da se vratite na temu , a ako vam je princ toliko interesantan otvorite temu o njemu pa spamujte citav dan . Edited September 8, 2008 by Butna Sila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Svaka tema je Princu Bogom data da na njoj postuje i ostalima da se o Princu diskutuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts