AstralliS Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Sta radi ovo Isus, sere u polju? Đubri bre. Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Jebem ti sve BM religious bendove na svetu! Nisam znao ni da treba da izađe! kakvo prijatno iznenađenje. Quote
AstralliS Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) U bre... Ovaj Katharsis "samo" 5 pesama, biće neki epic(al) fazon (fail). Edited May 17, 2009 by AstralliS Quote
Sadomator Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) Epic fazon, jesi ti prije slusao Katharsis? Svi albumi su oko 45 minuta, sa 5-6 pjesama, tako da vjerujem da ce i ovaj biti u njihovom standardnom stilu. Edited May 17, 2009 by Sadomator Quote
AstralliS Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Slušao sam više Katharsisa, i za sad mi najviše odgovara ovaj. A govoreći o ovom Katharsisu, "World Without End" je rasturio, "Eden Below" Quote
morbid god Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 jebem ti zivot i smrt, novi katharsis Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Morbid God se morao manifestovati na forumu zbog ovog albuma Elem, evo me pri kraju prvog puta... deluje mi OK, sve na mestu. Quote
morbid god Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ja cu sad da stavim na skidanje, a valjda stignem nocas da ga obrnem 2x. Ako je suditi po onom splitu sa Antaeus-om, bice to jedno mracno i perverzno putovanje. Quote
Talvi Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Fin album, vredi poslusati. Mada me je Nachmystium kupio za danas. Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Same here, više mi se Nacht dojmio. Ovo je blagi korak nazad u poređenju sa WWE, produkcija je čistija, ima čak i ženski vokal (?) u prvoj pesmi, pa i solaža, ali naravno nema govora o promeni, i dalje je to sirovi Katharsis. Quote
Goxy Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 meni je dosadnjikav.zvici kao prva dva,znaci,produzeni darkthrone. Quote
morbid god Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Ovaj novi 1349 je totalno promaseno izdanje, ocajno do bola. Htjeli su da isfuraju neki vizionarski koncept, ali su u stvari sebi zabili kurac u dupe. Da ironija bude potpuna - jedino 'vizionarsko' jeste onaj cover art sto izgleda kao slika njihovog razvaljenog chmara. Produkcija je osrednja, muziciranje nista bolje. A jos kad se sjetim da su im se ovuda hvalospjevi posvecivali.. pih, kakvo protraceno vrijeme. Glorior Beli mi je isto lose pao, mada se njima nisam nesto ni posvetio. Koliko sam mogao da zakljucim, emo black metal bez trunke originalnosti. Ovaj 1349 bar ima neku karakteristicnu crtu, kad krene sheganje - prepoznas njihov rad. Ali zato Glorior zvuci totalno genericki, onako ulickan i upeglan. Ima tu finih momenata, da ne grijesim ovu crnu dusu koju jos nisam prodao djavolu. Ali opet, nema momenta koji ti pomjera guzicu, sve zvuci tako 'sivo'. Vidjecu da probam jos koji put, cini mi se da ima potencijala u pojedinim momentima. Mozda za mjesec dana.. Sto se Katharsis tice, njih tek treba da preslusam kako treba. Za sad mi se cini da je to i dalje stari dobri KTHSS, u maniru VVE i onog monstruoznog splita sa Antaeus. Meni definitivno jedan od najomiljenijih bendova na BM sceni, bez sumnje. Quote
oʞɾoƃ Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Šta bre, kad novi Katharsis procureo?! EDIT: Sad tek vidim, kuku, ladno izađe NED izdanje da ja ne provalim. Bruka. Edited May 20, 2009 by Gojk O))) Quote
Grobodan Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Zbog toga ti je Satana automatski izbrisao 10 bogohulnih aktivnosti koje si pocinio u toku svog bitisanja, na korak si dalje od pakla. Quote
Guest martin512 Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 (edited) Vaistinu! Novi Foscor, meni su se dojmili kao zanimljiv bend na onom split izdanju sa bosanskim bendom KRV. http://depositfiles.com/en/files/tygwc6b2x Edited May 23, 2009 by martin512 Quote
Recommended Posts