Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

E sad znaš kako je meni kad me zajebavaš za Marduk i Maranathu :)

Al ti je fora :) :) :) Mada znam ja da ti ne voles Necromorbusa zbog one price da ga je meto tvom super heroju Mortuusu :mhihi:

DObar je Merrimack, bas onako kako treba. Po pitchci.

Posted

Ne volem, mislim da je Salvation ili prvi Watain morao imati kvalitetniju produkciju, ali kao što primeti kolega Sadomator (i usra mi koncepciju), ja slušam upravo ono što se naziva norsecore, pa ne mogu kritikovati takav zvuk :) I mrzim taj termin iz dna duše.

Posted

Ne volem, mislim da je Salvation ili prvi Watain morao imati kvalitetniju produkciju, ali kao što primeti kolega Sadomator (i usra mi koncepciju), ja slušam upravo ono što se naziva norsecore, pa ne mogu kritikovati takav zvuk :) I mrzim taj termin iz dna duše.

Salvation zvuci bas kako treba. Nisu je polirali, nit su ubacivali efekte telefonske sekretarice. Znaci perfektno. I to to dobro znas, Gojko.
Posted

DObar je Merrimack, bas onako kako treba. Po pitchci.

Može li to tvoja pička izdržati?

Ne volem, mislim da je Salvation ili prvi Watain morao imati kvalitetniju produkciju

Ne.

Posted (edited)

Ja bih to rekao za Blaze in the northern sky :rockdevil: Al zadnji Mayhem je definitivno nekro, bas su ga uboli sa produkcijom :da:

edit:sad cu da ga metnem u plejer, nisam odavno! naravno, zadnji album Mayhema, ne ono drugo sto ste pomislili.

Edited by morbid god