morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Covjek ko covjek, al bend A mislim da tu kod njega nema elitistickog proseravanja, covjek je ocigledno lud. Obrati samo paznju na njegova razmisljanja i aktove, pa ce ti bit jasno da je to malo vise od obicne attention whore. No u sustini kao da je bitno.. vazno je da njegova izdanja isporucuju muziku i atmosferu koja meni jako odgovara. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Naravno, tu se slažem u potpunosti, bend je valjan totalno. Samo mi malo smeta to ludilo koje neki bendovi glume, videla deca da Darkthrone nije hteo ranih devedesetih da daje intervjue pa to rade i oni iako ne znaju ni zašto ni kako, ili sa druge strane, izigravanje nekih superstarova. Super je recimo kad bubnjar Moonspella obiđe ceo hotel da nađe marker da ti se potpiše na disk ili pevač Agent steel posle odličnog intervjua te zeza sa bine, to pokazuje da su normalni i prizemni ljudi, to se ceni. Quote
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 U pravu si, mada sam ja uvjek favorizovao nenormalne likove. Ne nabjedjene i umisljenje zvijezde, of kors. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Da, ali na jednog MkMa dolaze hiljade pozera, to je problem. Misliš, favorizuješ u privatnom životu? Ja tom liku oraja iz ruke ne bih uz'o da ga vidim na ulici, ipak su mi draži likovi kao Fenriz Quote
Brynhildr Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Jebo te više Fenriz, ne vadiš ga iz usta. Quote
Talvi Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Isto ovo sto je Grob rekao za Fenriza ja mogu da kazem za Dejva iz CoF, legenda kakvu u zivotu nisam sreo, za razliku od nekih drugih "mudonja" koji izigravaju zvezde a sviraju pred polupraznom salom. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Khm *Mortuus* khm Pa dobro, mogao sa i, recimo, Abbatha uzeti za primer. Ili Kinga. Quote
Sadomator Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Lazne autodestruktivne pizde ne mogu da se porede sa ovim bogovima http://www.blackdevilrecords.com/DarkThroneHIRAX_0285web.jpg Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ajmo kviz, ko je sa Fenrizom? (ja znam i necu da kazem) Quote
Sadomator Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ko ne zna, osudjen je na zajednicki zivot sa Kvarforthom. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Jebiga, pise u tagu fotke koji je bend Quote
Sadomator Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 A ne bi skontali na prvu Sad ce Gojko reci da ne zna, jer je ponuda veoma primamljiva. Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ona glavna Japanese bitch iz Gallhammera. Sreća pa je sa njim, inače im niko ne bi dao ugovor za ono govno. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Zar nju ne kara Nokturno Kulto? Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Hm, jebem li ga, ja mislim da je Fenriz. Quote
Grobodan Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Mozda i obojica, ko ce ga znati... Quote
Sadomator Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Fenriz kara Heidi Klum, samo sto onaj jadni crnac to ne zna Quote
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Nek iskara njegovu zenu ako smije Quote
Fapril ethereal Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) A ne bi skontali na prvu jebeni Hiraks sta sam dobio? Edited November 4, 2009 by april ethereal Quote
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Misliš, favorizuješ u privatnom životu? Ja tom liku oraja iz ruke ne bih uz'o da ga vidim na ulici, ipak su mi draži likovi kao Fenriz Ne favorizujem. Uglavnom se druzim sa normalnim momcima, fensi likovima, kolegama sa posla, koleginicama... al mi nekako opustenije padne druzenje sa dvojicom starih drugara koji su maltene na granici ludila. Totalno ekscentricni tipovi, genijalci, umjetnici, vrlo samodestruktivni.. rijetko se gledamo, al kad se tako skupimo i nedje uzmemo da kuliramo i pijemo, totalno je drugaciji feeling nego kad se cimam po vecernjim kaficima, guzvama i pickama materinama. Al jebi ga.. I da stvarno, mnogo ti nesto pricas o Fenrizu Kapiram da je skroz kul tip, i neizmjerno ga cijenim zbog njegovog skroz opustenog i prizemnog stava, iako je lik maltene bog bm muzike. Jednom rijecju- car. Quote
morbid god Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Neke su zle sile sa tim likom. Quote
Brynhildr Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 @morbid god - treba da dođeš ovde, mi imamo totalno drugačije vidove zabave. :haha: Quote
Brynhildr Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Dobro, prvi deo rečenice je bio ozbiljan. Quote
Recommended Posts