Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Covjek ko covjek, al bend :rockdevil:

A mislim da tu kod njega nema elitistickog proseravanja, covjek je ocigledno lud. Obrati samo paznju na njegova razmisljanja i aktove, pa ce ti bit jasno da je to malo vise od obicne attention whore. No u sustini kao da je bitno.. vazno je da njegova izdanja isporucuju muziku i atmosferu koja meni jako odgovara.

Posted

Naravno, tu se slažem u potpunosti, bend je valjan totalno. Samo mi malo smeta to ludilo koje neki bendovi glume, videla deca da Darkthrone nije hteo ranih devedesetih da daje intervjue pa to rade i oni iako ne znaju ni zašto ni kako, ili sa druge strane, izigravanje nekih superstarova.

Super je recimo kad bubnjar Moonspella obiđe ceo hotel da nađe marker da ti se potpiše na disk ili pevač Agent steel posle odličnog intervjua te zeza sa bine, to pokazuje da su normalni i prizemni ljudi, to se ceni.

Posted

Da, ali na jednog MkMa dolaze hiljade pozera, to je problem.

Misliš, favorizuješ u privatnom životu? Ja tom liku oraja iz ruke ne bih uz'o da ga vidim na ulici, ipak su mi draži likovi kao Fenriz :haha:

Posted

Isto ovo sto je Grob rekao za Fenriza ja mogu da kazem za Dejva iz CoF, legenda kakvu u zivotu nisam sreo, za razliku od nekih drugih "mudonja" koji izigravaju zvezde a sviraju pred polupraznom salom. :mhihi:

Posted

Misliš, favorizuješ u privatnom životu? Ja tom liku oraja iz ruke ne bih uz'o da ga vidim na ulici, ipak su mi draži likovi kao Fenriz :haha:

Ne favorizujem. Uglavnom se druzim sa normalnim momcima, fensi likovima, kolegama sa posla, koleginicama... al mi nekako opustenije padne druzenje sa dvojicom starih drugara koji su maltene na granici ludila. Totalno ekscentricni tipovi, genijalci, umjetnici, vrlo samodestruktivni.. rijetko se gledamo, al kad se tako skupimo i nedje uzmemo da kuliramo i pijemo, totalno je drugaciji feeling nego kad se cimam po vecernjim kaficima, guzvama i pickama materinama. Al jebi ga..

I da stvarno, mnogo ti nesto pricas o Fenrizu :mrgreen: Kapiram da je skroz kul tip, i neizmjerno ga cijenim zbog njegovog skroz opustenog i prizemnog stava, iako je lik maltene bog bm muzike. Jednom rijecju- car.