BLAGOJE Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Dopethrone je bash onako kultan album , ali i predhodna dva su zakon Come my fanatics i Electric Wizards. \m/ Inache za fanove sporog horor inspirisanog zvuka. ma znam,ja sam fan jos od 2002ge,cak smo i obradjivali nesto sa supercovena,samo nikad,ali nikad nijesam imao omote,kao ni za pola ug bendova.a nikako da mi omot zadnja dva-tri dana izadje iz glave,a sve na nekim malim slicicama sam ga vidjao,pa nijesam mogao da procitam koji je bend u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Hahahha... nemogu da verujem, ali dobro. Znash koji je ovo bend/album sada na mom avataru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 BURNING WITCH - Crippled Lucifer. Dajte pluseve!!!11! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Joj Grobe mislio sam da nisi online. Pitanje je bilo doktoru Dabicu, znao sam da ces ti znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 jebi se grobe jutros si mi uleteo za Dopethrone a i sad za Burning Witch 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 jebi se grobe jutros si mi uleteo a i sad Evo plus, bar toliko mojim kurvama mogu dati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ja dao talviju plus za ovu stvar, opaka je bash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 ja dao talviju plus za onu stvar, opaka je bash ne bih znao, ali ako kažeš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 jebi se perverznjaku http://www.youtube.com/watch?v=b2vc5vRh_YQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ibP2dAa2GyI Ovo mi danas baš leži 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Inache ovaj festival Hole in the Sky , kako svake godine ima fenomenalnu postavu bendova. Bash zajeban festival. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 BURNING WITCH - Crippled Lucifer. Dajte pluseve!!!11! Meni je ovaj drazi. Njih sam cuo krajem 2001e, bila je to ljubav na prvi riff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 aj baci line-up? prosle godine je onaj brutal assault festival super line up imao, razmisljam da iskombinujem ove godine nesto eventualno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ove godine? Ajde sa nama u martu na Agalloch i Alcest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) ma nista od tog agallocha sto se mene tice, realno. eventualno na leto nesto, bar se nadam... btw, "nama"? ko jos ide? i'm just (bi-)curious da, za brutal assault fest, kad rekoh ove godine, mislio sam na 2010 naravno Edited November 23, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 aj baci line-up? prosle godine je onaj brutal assault festival super line up imao, razmisljam da iskombinujem ove godine nesto eventualno. Ides na Brutal 2010? Ja sam kontao da idem i ozbiljno to planiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Za sada Ja , Defunctus i April. I eventualno Talvi ako ga nagovorim. Edited November 23, 2009 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) @talvi-razmisljam se. prosle godine je ekstra line up bio, ove godine su mi devin, sybreed i diablo swing orchstra jedini interesantni, mada me devin najvise zanima. naravno, samo razmisljam ne mogu ti sad nista reci daleko je avgust 2010. @lunar-fina ekipa. pristace talvi samo ako budes bio uporan , morace da popusti Edited November 23, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Ja bih isao na Metal Camp al tesko da cu uspeti 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Ja bih zasad isao na Brutal zbog D:S:O, Kanibala i Devija, a sigurno ce objaviti jos more toga u narednim mesecima... Isao bi tata na Agalloch deco, ali ce morati da se pohvata oko love i cinjenice da je Rammstein samo dan ranije. Videcemo. Edited November 23, 2009 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Moram ovo postaviti ovde: XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Mr_bin_Mladen’s Library 666 Artists in total Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 (edited) Ja idem 99% na Party San, ko planira, neka mi posalje pp. EDIT: Urice Grenjar razbija. Edited November 23, 2009 by Jarac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 @lunar-fina ekipa. pristace talvi samo ako budes bio uporan , morace da popusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 24, 2009 Author Report Share Posted November 24, 2009 Na vasu opstu zalost ni jedan deo yum foruma nije elitisticki (sem altara), therefore, nikome ne moze biti zabranjen pristup odredjenim temama. Nadam se da je to jasno. Ili cu biti primorana da se vratim kao mod na ovaj podforum. A to nit ja zelim nit vi zelite. Hvala na paznji. You may proceed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts