kuruz Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Коментарисао сам албуме Мардука и СОДМ, рад Калесина у студију и још понешто, али не морам да пишем сваког дана овде. Занимљиво је што је са оног списка изостављен човек који на овом форуму највише зна о блек металу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Hahahha... nemogu da verujem, ali dobro. Znash koji je ovo bend/album sada na mom avataru? jebi se,ti si mlad pa vidis dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Занимљиво је што је са оног списка изостављен човек који на овом форуму највише зна о блек металу. Goxy kult? On je prodao BM. edit: Lunarko, koliki je meni warn level? Ne znam gde je to sad? Edited November 24, 2009 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 cekaj i ako ja sada postujem ovde a nisam na spisku dobijam ban? ja koji sam dusu dao za bljek metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Не правите већу спрдњу од овога него што већ јесте. Овај подфорум је барем личио на нешто пре него што сте направили гето од њега. Одјебите са идиотизмом и концентришите се на музику. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Ja stvarno ne znam sta se uopste drkate oko tih sranja. Kao da ce sad, sa ovom dozvolom, neko doci da postuje ovde samo zato sto moze. I sam Random je vec neko vreme mrtav sto se tice kvalitetnog spamovanja, nego uglavnom sluzi za youtube i "znaci, tebra" fore (bez uvrede, samo konstatujem ). Ako neko tako dodje i pocne da zaserava temu nepotrebnim glupostima neka Lunar lepo obrise, ko naidje nov a nije trol i ima finu, pametnu pricu neka se slobodno pridruzi a mi koji smo ovde frekventni cemo dotad da u miru nastavimo sa nasim troo gay black metal fantazijama i cao. Mir vam bozji. http://www.youtube.com/watch?v=fQrU6-nhUy4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) У то име: http://www.youtube.com/watch?v=eKXtJ1mviT8 Edited November 24, 2009 by Narsil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 cekaj i ako ja sada postujem ovde a nisam na spisku dobijam ban? ja koji sam dusu dao za bljek metal Ti ćeš dobiti kitu, verovatno. Ja stvarno ne znam sta se uopste drkate oko tih sranja. Kao da ce sad, sa ovom dozvolom, neko doci da postuje ovde samo zato sto moze. I sam Random je vec neko vreme mrtav sto se tice kvalitetnog spamovanja, nego uglavnom sluzi za youtube i "znaci, tebra" fore (bez uvrede, samo konstatujem ). Ako neko tako dodje i pocne da zaserava temu nepotrebnim glupostima neka Lunar lepo obrise, ko naidje nov a nije trol i ima finu, pametnu pricu neka se slobodno pridruzi a mi koji smo ovde frekventni cemo dotad da u miru nastavimo sa nasim troo gay black metal fantazijama i cao. Slažem se. Osim ovoga za gej fantazije, to prepuštam vama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Good, cim vidim nekog sa tvog spiska na Randomu ili SiS lupicu mu warn po istom principu, osim ako je iz Rume. It's a deal. Ako si ovde na spisku onda samo ovde.. Zao mi je obrati se Lunaru da te skine sa spiska ako zelish da postujesh na SiS i randomu. Ja idem sad da postujem regularno na SiS. Ban me if you can edit: Tema je za aktivnu ekipu, ne znam koji se kurac buni neko ko ne postuje na ovom dijelu foruma. I jebes pravila, sad se kao pozivate na njih kad odgovara, a kad neko popije ban zbog samovolje moderatora, kolektivna amnezija i fraza 'a sto da se radi, to su samo smjernice, nisu bas pravila,bla bla'. Nisam za ovo reciprocno banovanje, al ako neko dolazi da smara i flejmuje - ban. A to da se neko sveti preko nase grbace, ne hvala. Ja planiram i dalje da postujem na SiS Edited November 24, 2009 by morbid god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 E ljudi... A je l' zna neko što nema teme o jednom vrlo dobrom black metal bendu Opera IX? Je l' bila teme, ili izbrisana... ili niko to ovde ne sluša? Ja njih obožavam, može se reći da su mi u prvih 5-10 bendova ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Bili bi još bolji kad bi bar i jedan jedini Italijan znao engleski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Verovatno je nekad davno bila tema ali nije prezivela ono legendarno Veliko Brisanje o kojem se pripoveda... Nisu oni bili los bend, tj. slusao sam ih samo sa Cadaveriom, onaj kasniji period bas i nisam. Ako nista drugo, super su obradili "Bela Lugosi Is Dead". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) hahah inace, mozda je i bolje ovako za temu, jer realno ne smatram sebe a ni bilo koga drugoz za "elitu", a realno ne verujem da ce ljudi koji nisu aktivni na ovom (pod)forumu dolaziti da spamuju, u sushtini talvi je sve rekao koji post iznad da se vratimo na kvlt http://www.youtube.com/watch?v=KS5b4PUNWLk&feature=related Edited November 24, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 (edited) Bili bi još bolji kad bi bar i jedan jedini Italijan znao engleski. Da... a black metal vokali su inače poznati po razgovetnosti i dikciji engleskog jezika. Verovatno je nekad davno bila tema ali nije prezivela ono legendarno Veliko Brisanje o kojem se pripoveda... Nisu oni bili los bend, tj. slusao sam ih samo sa Cadaveriom, onaj kasniji period bas i nisam. Ako nista drugo, super su obradili "Bela Lugosi Is Dead". Na period sa Kadaverijom i mislim, posle ih ni ja nisam slušao mnogo, mada mi se čini da su im i sledeći albumi vrlo dobri (ili album), a Kadaverija je otišla u kurac. Mislim, malo sam slušao i nju i njih posle razlaza, ali to mi je bio prvi utisak. Edited November 24, 2009 by d4rk3lf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Da... a black metal vokali su inače poznati po razgovetnosti i dikciji engleskog jezika. Možeš ti da pričaš šta god hoćeš, njena dikcija je toliko loša, da uši krvare. Plus, imaju i klin vokala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Najbolja je Opera sa Kadaverijom. Kako dobar bend, dobro je se sjeti. Fin im je onaj spot sa golom ribom i clanovima benda koji nesto mlate rukama i izigravaju zlo. A Kadaverija je dobra za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Možeš ti da pričaš šta god hoćeš, njena dikcija je toliko loša, da uši krvare. Plus, imaju i klin vokala. Klin vokal je u njihovom slučaju pun pogodak. A i... može se pesma svirati na akustičnoj gitari, imati klin vokal i opet biti blek metal u pitanju... bitna je atmosfera. Recimo, Bathory pesma "Iron Man" sa albuma "Blood on Ice" mi odiše blekeraškijom atmosferom od mnogih bendova. Najbolja je Opera sa Kadaverijom. Kako dobar bend, dobro je se sjeti. Fin im je onaj spot sa golom ribom i clanovima benda koji nesto mlate rukama i izigravaju zlo. A Kadaverija je dobra za sve pare. Uh da... gestikulacija im je očajna. Smešni su skroz. Pogotovo onaj tip (vođa benda) sa cvikerima pikslama, koji izgleda kao oni cvikeraši po školama što ih lopta za fizičko redovno puca u glavu. ------------ Rekoh Iron man pesma... u stvari... Man of Iron. Evo je... Sever... http://www.youtube.com/watch?v=kthQSQlXj2U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Klin vokal je u njihovom slučaju pun pogodak. A i... može se pesma svirati na akustičnoj gitari, imati klin vokal i opet biti blek metal u pitanju... bitna je atmosfera. Pričaš pogrešnom čoveku, ne priznajem ja metal bez bubnja i distorzije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Људи, јел има неки форум или сл. где се може скинути цела дискографија, рецимо, Сатирикона или Мардука? Нека врста базе БМ бендова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 http://www.bunalti.com/?p=626 Full diskografija Satiricona,kao i milion drugih bendova. SIgurno ces naci 90% onoga sto ti treba tu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 http://dclxvi-archive.blogspot.com/2007/12/marduk-discography.html evo i za marduk mada sve ja rapidshare koliko vidim isto za retka(ali bash ultrararitenta izdanja) dobar ti je forum metalarea.org 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 То матори! Пуно хвала за ово. Uruk Hai, хвала и теби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Za skidanje celokupnih diskografija je dobro i torrent koristiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 То матори! Пуно хвала за ово. Nema na cemu Mada,kao sto Black rece,komplet diskografije je dobro traziti i preko torrenta. Podjes na www.torrentz.com ukucas ime benda...ostalo je istorija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Нет ми је преко антене, а брзина је срање, тако да ћу радије изабрати форум. Скинем данас албум или 2 и ја сам задовољан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts