Narsil Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) @Sigridibrunhilda Ти и ја нећемо улазити у расправу по питању музике, да не бих био непристојан, толико тога бих могао али нећу. Саветујем да се манеш. @Gojče Све си погодио, даћу ти плусић после поноћи, немам их више. Барем нешто и од тебе паметно да прочитам. А за разлику од одређених особа са форума тебе ценим из једног другог разлога - имаш своје ја и браниш то. Edited December 2, 2009 by Narsil Quote
Josif Visarionovič Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Sve zavisi šta podrazumevaš pod black metalom. Ako je black metal mazanje lica bojom, ekseri, sekire, naloženost na Tolkina i ostale zmajoobožavatelje, plastični Satana na coverima diskova To je ona tuzna strana ove muzike.Doduse Forgotten Tomb ima jednu dobro strofu na konto toga a glasi ovako Tired of all your bullshit, fed up with all your crap A bunch of retarded children, all dressed up in black A mass of nerds, so repressed, behind your PC screens Trying to appear so evil, to look more and more extreme Quote
oʞɾoƃ Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 @Gojče http://www.metalkult.com/wp-content/uploads/2008/11/watain-erik-live.jpg Pejnt im je originalan (jer referenca za loš pejnt mi je uvek Immortal), ali ova sranja na podlakticama su jednako smešna kao i na bilo kom drugom bendu, to ne sporim ni najmanje. Quote
Narsil Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Pejnt im je originalan (jer referenca za loš pejnt mi je uvek Immortal), ali ova sranja na podlakticama su jednako smešna kao i na bilo kom drugom bendu, to ne sporim ni najmanje. Пејнт им је одличан. За мене је лош пејнт који има Caligula из Funerala сада, али онај стари му је много бољи. А улазити у оваку расправу је доиста смешно и понашамо се као деца. Quote
Josif Visarionovič Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Meni je ovo kao neka zajebancija,sa svoje 22 godine i dalje ne mogu da pojmim sto je taj pejnt toliko bitan. U najmanju ruku izgledaju kao iz cirkusa(muziku ne mesam u ovo sto sam rekao) 2 1 Quote
Sisus Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Onaj gore izgleda kao da je iz plemena Mau-mau (što bi rekao moj nastavnik istorije u 5. razredu). 1 Quote
Oak Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Soul Extinction - Lost, Švedska Album jebe kevu, sve preporuke ko ima vremena nek poslusha. Hotfile Quote
Josif Visarionovič Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Novi Slavland http://rapidshare.com/files/315437522/SlvLec09sc_KZH_www.mediaportal.ru.rar i Wedard,split sa Nocturnal Depression http://rapidshare.com/files/315339071/Wedard_and_Nocturnal_Depression_by_Wiseman_mediaportal.ru.rar Quote
The Prince of Dorkness Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Diplomirani sam filmski reziser i scenarista sa Akademije Umetnosti.Kao diplomski sam pokusavao jedno vreme da uradim Lords of Chaos na domacem terenu,ali nisam dobio zeleno svetlo.Sada trenutno sam u fazi prikupljanja informacija za prvi dokumentarac o srpskoj black sceni.Da li bi neki velikodusni devilworshipper ikako mogao da mi sastavi listu svih aktivnih i neaktivnih BM bendova,projekata iz Srbije.Film je vec u fazam preprodukcije i pisu se sinopsisi,takodje svako ko moze da podeli neku informaciju o bilo cemu vezanog za temu nek pise na [email protected] se festivali i trajanje od barem dve chuke.Pozdrav-Djura. SUPPORT THE SCENE!!! 6 Quote
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Gde si seceru, 100 godina te nema. Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 To care, bas sam ovih dana mnogo citao o njemu! Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Alcest & Les Discrets - Alcest/Les Discrets [split] (2009) Исполнитель: Alcest & Les Discrets Альбом: Alcest/Les Discrets Год выхода: 2009 Страна: Франция Жанр: Black Metal/Shoegaze | Atmospheric Metal/Shoegaze Качество: 192 kbp/s Размер: 40 мб Треклист: Alcest: 1. Percées De Lumière (6:32) 2. Circe Poisoning the Sea (3:03) Les Discrets: 3. L'Échappée (4:11) 4. Après l'Ombre (6:39) 5. Song for Mountains (Demo) (6:39) http://ifolder.ru/15310170 http://rapidshare.com/files/316237366/Alcest_Les_Discrets_by_Wiseman_mediaportal.ru.rar Edited December 4, 2009 by Talvi Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 YESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Les Discrets! Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Okej interesantna mi je ideja skroz, nadam se da ce se naci ljudi koji ce ti pomoci da izgurash projeka do kraja i ovde koji ce ti dati potrebne informacije. Quote
Маузер Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ako hoces na pm cu ti sastaviti listu najvaznijih bendova? Quote
Narsil Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Шта ти је све потребно и у коликој мери? Quote
morbid god Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 VIDIMO SE U WC SOLJI ce biti dokumentarac-odgovor o CG black metalu iz Crne Gore i doticnoj crnoj i gnojnoj sceni. Inace pozdrav za ovaj projekat 1 2 Quote
Recommended Posts