Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted (edited)

@Sigridibrunhilda Ти и ја нећемо улазити у расправу по питању музике, да не бих био непристојан, толико тога бих могао али нећу. Саветујем да се манеш. :)

@Gojče watain-erik-live.jpg

Све си погодио, даћу ти плусић после поноћи, немам их више. Барем нешто и од тебе паметно да прочитам.

А за разлику од одређених особа са форума тебе ценим из једног другог разлога - имаш своје ја и браниш то.

Edited by Narsil
Posted

Sve zavisi šta podrazumevaš pod black metalom. Ako je black metal mazanje lica bojom, ekseri, sekire, naloženost na Tolkina i ostale zmajoobožavatelje, plastični Satana na coverima diskova

To je ona tuzna strana ove muzike.Doduse Forgotten Tomb ima jednu dobro strofu na konto toga a glasi ovako

Tired of all your bullshit, fed up with all your crap

A bunch of retarded children, all dressed up in black

A mass of nerds, so repressed, behind your PC screens

Trying to appear so evil, to look more and more extreme

Posted

Pejnt im je originalan (jer referenca za loš pejnt mi je uvek Immortal), ali ova sranja na podlakticama su jednako smešna kao i na bilo kom drugom bendu, to ne sporim ni najmanje.

Пејнт им је одличан. За мене је лош пејнт који има Caligula из Funerala сада, али онај стари му је много бољи.

А улазити у оваку расправу је доиста смешно и понашамо се као деца.

Posted

Diplomirani sam filmski reziser i scenarista sa Akademije Umetnosti.Kao diplomski sam pokusavao jedno vreme da uradim Lords of Chaos na domacem terenu,ali nisam dobio zeleno svetlo.Sada trenutno sam u fazi prikupljanja informacija za prvi dokumentarac o srpskoj black sceni.Da li bi neki velikodusni devilworshipper ikako mogao da mi sastavi listu svih aktivnih i neaktivnih BM bendova,projekata iz Srbije.Film je vec u fazam preprodukcije i pisu se sinopsisi,takodje svako ko moze da podeli neku informaciju o bilo cemu vezanog za temu nek pise na [email protected] se festivali i trajanje od barem dve chuke.Pozdrav-Djura.

SUPPORT THE SCENE!!!

• Upvote 6
Posted (edited)

Alcest & Les Discrets - Alcest/Les Discrets [split] (2009)

Исполнитель: Alcest & Les Discrets

Альбом: Alcest/Les Discrets

Год выхода: 2009

Страна: Франция

Жанр: Black Metal/Shoegaze | Atmospheric Metal/Shoegaze

Качество: 192 kbp/s

Размер: 40 мб

5179fa552eeaf7cdfe3b513af67f5675.png

Треклист:

Alcest:

1. Percées De Lumière (6:32)

2. Circe Poisoning the Sea (3:03)

Les Discrets:

3. L'Échappée (4:11)

4. Après l'Ombre (6:39)

5. Song for Mountains (Demo) (6:39)

254274.jpg

http://ifolder.ru/15310170

http://rapidshare.com/files/316237366/Alcest_Les_Discrets_by_Wiseman_mediaportal.ru.rar

Edited by Talvi
Posted

Okej interesantna mi je ideja skroz, nadam se da ce se naci ljudi koji ce ti pomoci da izgurash projeka do kraja i ovde koji ce ti dati potrebne informacije. :)