morbid god Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Master's Hammer - Mantras Skida se, a mozda bacim i ovaj Alcest. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 JA ne pozdravljam ovo ako ne stavis kozeljnika kako pije vino i kaze SATAN 2 3 Quote
Џрк Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Mislis, Satan pije vino i kaze "Kozeljnik" Edited December 4, 2009 by Џ.P.K 4 Quote
Nemethor Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ovo je generalno sjajna ideja! Maksimalna podrska! Quote
delay Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Mislis, Satan pije vino i kaze "Kozeljnik" Da, na to je mislio. edit> pece me grlo od kiseline koja me je udarila posle smejanja. da nam zivi yumetal jos sto godina. Edited December 4, 2009 by delay Quote
Zen Posted December 4, 2009 Author Report Posted December 4, 2009 Jos da neko coveku i da neko informaciju koju je trazio podrska bi bila jos bolja Srecno Quote
Brynhildr Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Alcest & Les Discrets - Alcest/Les Discrets [split] (2009) Исполнитель: Alcest & Les Discrets Альбом: Alcest/Les Discrets Год выхода: 2009 Страна: Франция Жанр: Black Metal/Shoegaze | Atmospheric Metal/Shoegaze Качество: 192 kbp/s Размер: 40 мб Треклист: Alcest: 1. Percées De Lumière (6:32) 2. Circe Poisoning the Sea (3:03) Les Discrets: 3. L'Échappée (4:11) 4. Après l'Ombre (6:39) 5. Song for Mountains (Demo) (6:39) http://ifolder.ru/15310170 http://rapidshare.com/files/316237366/Alcest_Les_Discrets_by_Wiseman_mediaportal.ru.rar Aaaa! Odmah se skida. Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Alcest je okej klasichno, ali je ipak Les Discrets tu pobedio. Odlichne su obe pesme od Les Discrets samo je onaj demo malo slabiji. Inache za one koji neznaju Les Discrets je drugi gitarista Amesoeursa i u febbruaru ili martu trebaju oboje da izbace u isto vreme LPove. Ovo je nesto ko uvod u prichu. Edited December 4, 2009 by Lunar Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Lunare, jesi slusao ovog lika: www.last.fm/music/novemthree? Mislim, ovo veze bele nema sa black metalom, ali kontam da bi se jako svidelo fanovima ovakvog zvuka i Agalloch-a kada upadnu u akusticni trip. Quote
Lunar Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Ajde prvo ti poslusaj pa mi reci dal je dobro, nije da ne olim folk, ali mi klasichan folk veoma brzo dosadi. Ja volim kad uz folk ima tu josh neshto poput ambijentala, psihodelije itd. Jedini folk koji sam bash mnogo zavoleo je Neutral milk hotel.... Ako neko oce bash preporuku sa slichim zvukom i atmosferom poput Alcest: http://www.last.fm/music/L%C3%ADam Edited December 4, 2009 by Lunar Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Poslusao sam ja njega vec odavno i super je, zato pitam jesi li ga ti slusao. Edited December 4, 2009 by Talvi Quote
Guest Alva.Mater.Ceten.Tanan Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Kakvi shokovi Quote
Grobodan Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ja sam toliko UG da ne dam nikakav info. 1 Quote
The Prince of Dorkness Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 @Morbid God-hehe verovatno ce se i to desiti,ali mi ne gine put u Crnu Goru.Definitivno nameravam da pokrijem kompletnu bivsu nam zemlju.Jebi ga,post toliko ciljam na te jebene festivale-mora da bude sarenoliko.A koliko black bendova postoji generalno u Crnoj Gori?Malo mi je cak i trip,planine i plaze vs.planine i frost bitten kingdoms.U stvari DO JAJA!!! Samo neka neko sastavi(ne mora definitivnu listu)ili caka ako ima OZBILJAN bend neka samo sibne na pm ili e-mail.Prihvatam sve.Rece mi partner in crime da su Introtius bili prvi,ali potrebno je sto vise bendove kada budem sastavlja moju Headbangers rip off geneologiju! Totalno mi se svidja ideja da intervjuisem Satanu licno,ako neko zna njegovog zastupnika isto na pm.Ovde iskljucujem LaVeyevce:)! Quote
Svart Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ovaj Les Discrets je odlican. Bas mi odgovara taj shoegaze ovih dana Quote
Grobodan Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Split je fantazija, po meni je Alcest pobedio ali i Les Discrets je vrhunski odradio posao. Ne mogu da dočekam albume, all hail Prophecy Quote
Џрк Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Zivi u Batajnici, i svira bas u jednom bendu odavde. Manje-vise je dostupan Quote
iron will Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Извињавам се, али не видим стварну потребу за снимањем таквог документарца... Могу да замислим каква би спрдња испао са овим нашим блекерима. А и нисмо ми Норвежани па да снимамо блек документарце, наша сцена је патуљаста наспрам њихове. Ко ће уопште да се појављује у том документарцу, сем Козељника? Вожд Јован и Бетор? Познајући овдашње блекере, представили би се у најгорем светлу, као Гробари ономад у Football Factory... Мислим да би била боља идеја да се сними један генерални метал документарац, па о најистакнутијим представницима сваког правца да се каже понешто. Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Za sve crustavce medju vama: Alehammer / Tyrant - At War with Straightedge / Go Ahead, Raise the Dead (Split LP) (2009) Artist: Alehammer | Tyrant Album: At War with Straightedge | Go Ahead, Raise the Dead (Split LP) Genre: Crust | Black/Thrash Origin: United Kingdom | Sweden Quality info: mp3 192 kbps Size: 30 mb Tracklist: Alehammer: 1. City of Treason (02:35) 2. Fuck Off License (01:33) 3. Negative Vibe Merchants (01:36) 4. I Cadge the Furious One (01:54) 5. At War with Straightedge (03:15) Tyrant: 6. Go Ahead, Raise the Dead (02:13) 7. Hell to Pay (02:13) 8. I'll Burn That Bridge (Before You Can Cross It) (03:28) 9. Hungry Flames (03:20) Total: 22:10 http://rapidshare.com/files/315704805/ALH_TRT_LP_09_by_Argentum_mediaportal.ru.rar http://rghost.net/668403 Btw, odlican server ovaj rghost, koliko vidim. Quote
morbid god Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Aj da vidimo, opis i kover obecavaju Quote
Grobodan Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Video sam, ali Tyrant album mi nesto dosadnjikav pa me mrzelo da skidam. Quote
Talvi Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Alehammer je daleko zanimljiviji sto se ovog albuma tice, rifcuge im lome sve pred sobom. Quote
Grobodan Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Srećan rođendan Morbid Gode, istaknuti člane ovog podforuma! Ovo je prava tema za čestitke tebi Quote
The Prince of Dorkness Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 @pita sa sirom znas kako ideja za takav dokumentarac mi se vec dosta vrzmala u glavi i to ce definitivno da padne...ali garant.Samo posle ovoga,jer vrsta muzika za koju pored ambijentala najvise gajim pasije je black metal.Kapiram sve sto hoces da kazes,ali smatram da black metal scena,ukljucujuci i ovu ovde,je kosmogonija za samu sebe.Ovaj dokumentarac ce biti cista posvecenost i strast,jer to je vrsta muzike o kojoj bi generalno najvise voleo da razglabam.A i da ne pominjem da nasa scena pati od kuge zvana TRIBUTE BAND.Black je toliko frivolan,da recimo uvek ispada nesto ekstremnije i ekstremnije na kraju.Recimo,malo pre sam saznao za lika pod imenom ShadowDream.Fascinantan do jaja,i definitivno bih voleo da ga profiliram u dokumentarcu.A inace voleo bih da sve ovo deluje ljudima kao antidot GRIND paradi.Hvala na savetu,ali i to onako sleduje,samo kasnije. Seen one Maiden tribute,seen them all! Pozdrav. Quote
Recommended Posts