Burn My Eyes Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Moram ovo citirati: "Znaci ako hoces ozbiljnost u projketu i da tvoj projekat ima nivo uradi slobodno kako sam ti predlozio i kako su ti predlozili Razbijac , Talvi i jos neki ozbiljniji ljudi..." :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Moram ovo citirati: "Znaci ako hoces ozbiljnost u projketu i da tvoj projekat ima nivo uradi slobodno kako sam ti predlozio i kako su ti predlozili Razbijac , Talvi i jos neki ozbiljniji ljudi..." i trebas da citiras lepa... ja sam bre ozbiljan lik i dajem coveku ozbiljne predloge jer kako citam u njegovim postovima on zeli da radi ozbiljno na ovoj temi... samim tim ako on hoce u svom radu da pokaze ozbiljnost, bilo bi veoma neozbiljno sa moje strane ( i sa strane svih nas ovde ) da mu dajem neozbiljne sugestije ... razumes sada ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) Samo ne ti Satane .........to ce biti parodija. AHAHA , ako se ovaj dokumentarac realizuje , to moze biti samo josh samo veca smejurija nego sto je trenutno sad black metal a pogotovo u Srbiji .... Ajde ne seri leba ti. Mi imamo dosta kvalitetnih black metalbendova,to sto si ti suvise kul i sto moras da se povinujes grandsranju,roditeljima,drugarima i sl to je samo tvoj problem. Edited December 8, 2009 by SATAN-iz Batajnice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @Razbijac Napokon,da je neko ukapirao referencu na Vidimo se u Citulji.Jebote,upisao sam se od smeha dok sam citao ovo.Covece,ti bi trebalo da pises svoj materijal.HAHAHAHA GENIJALNO...bezanje u zdrav razum...do jaja!!! mislim da niko nije ocekivao takvu paralelu.. skoro pa se i ja nasmejah.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Pa zasto niste ocekivali takvu paralelu...? Pa zar nije ocigledno na keca ? 1. I jedno i drugo su dokumentarci 2.Razlika u naslovima je u samo jednoj reci ( citulji - paklu ) 3. Ovo pod tri ce imati slicnosti tek kad se snimi Vidimo se u paklu... bolidarija ce tad biti prisutna i u jednom i u drugom dokumentarcu u tolikoj meri da uopste nece biti razlike ko je black metalac , ko je kriminalac a ko je svestenik - mason. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Jel neko cuo novu pesmu na Troll myspace-u?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 I jos jedan predlog za filmadziju.. Video sam da se u nekim postovima poteze pitanje da li bi Gojko trebao biti u dokumentarcu... To pitanje je suvishno i nije na mestu. Moje misljenje i predlog autoru dokumentarca je da Gojko mora imati mesto u tom projektu...a zasto ? Ne zbog samoreklamiranja vec zato sto je Gojko deo domace black metal scene... Zanemarimo Sinod ( jer po meni Sinod trenutno nema ozbiljnost ) , ali Gojko se bavi nekim vidom distribucije , a distribucija je uvek bila jedan veoma vazan segment bilo koje scene ( u ovom slucaju black metal scene )... Scenu ne cine samo bandovi nego i distributeri , promoteri, novinari... Plus Gojko ima zavidno poznavanje danasnjih stremljenja u black metalu, ima i kontakte sa ino izdavacima - distibuterima i svakako bi imao sta da kaze o celoj toj prici ( sa kakvim poteskocama se bori prilikom distribucije, ko je od ino distributera i izdavaca fer i postuje deal a ko je rip-off, jer je sigurno naletao i na one koji ispostuju dogovor i na one koji ispaljuju ( budite sigurni da nemamo samo mi Polzovice vec da takvih likova ima svuda )... Sve bi to bilo zanimljivo cuti u dokumentarcu, a verujem da mesta , vremena i prostora u njemu ima , jer opet ponavljam scena nisu samo bandovi nego i distributeri, promoteri i novinari, kao i fanzinashi. Takodje i Grobodan bi trebao naci mesto u tom projektu jer decko je novinar, imao je prilike i da intervjuishe neke likove pa moze sa sigurnoscu reci ko je od tih likova true a ko fake . Verujem da bi to zanimalo svakog od nas. A po meni bi bi josh tu moralo da se nadje mesta i za prelepu ex-Brunhildu jer je ona praktikovala nesto sto su drugi pricali, pa kao takva i ona ima sta da kaze., makar se pojavila u dokumentarcu pod nekom maskom ili sa zatamnjenim licem ( ako je frka zbog shire javnosti ). Nadam se da ce autor ozbiljno razmotriti sve moje predloge jer sam bio i vishe nego konstruktivan u svakom postu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 pa sto se i ti ne bi pojavio u dokumentarcu? kao idejni tvorac njegovog koncepta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 I jos jedan predlog za filmadziju.. Video sam da se u nekim postovima poteze pitanje da li bi Gojko trebao biti u dokumentarcu... To pitanje je suvishno i nije na mestu. Moje misljenje i predlog autoru dokumentarca je da Gojko mora imati mesto u tom projektu...a zasto ? Ne zbog samoreklamiranja vec zato sto je Gojko deo domace black metal scene... Zanemarimo Sinod ( jer po meni Sinod trenutno nema ozbiljnost ) , ali Gojko se bavi nekim vidom distribucije , a distribucija je uvek bila jedan veoma vazan segment bilo koje scene ( u ovom slucaju black metal scene )... Scenu ne cine samo bandovi nego i distributeri , promoteri, novinari... Plus Gojko ima zavidno poznavanje danasnjih stremljenja u black metalu, ima i kontakte sa ino izdavacima - distibuterima i svakako bi imao sta da kaze o celoj toj prici ( sa kakvim poteskocama se bori prilikom distribucije, ko je od ino distributera i izdavaca fer i postuje deal a ko je rip-off, jer je sigurno naletao i na one koji ispostuju dogovor i na one koji ispaljuju ( budite sigurni da nemamo samo mi Polzovice vec da takvih likova ima svuda )... Sve bi to bilo zanimljivo cuti u dokumentarcu, a verujem da mesta , vremena i prostora u njemu ima , jer opet ponavljam scena nisu samo bandovi nego i distributeri, promoteri i novinari, kao i fanzinashi. Takodje i Grobodan bi trebao naci mesto u tom projektu jer decko je novinar, imao je prilike i da intervjuishe neke likove pa moze sa sigurnoscu reci ko je od tih likova true a ko fake . Verujem da bi to zanimalo svakog od nas. A po meni bi bi josh tu moralo da se nadje mesta i za prelepu ex-Brunhildu jer je ona praktikovala nesto sto su drugi pricali, pa kao takva i ona ima sta da kaze., makar se pojavila u dokumentarcu pod nekom maskom ili sa zatamnjenim licem ( ako je frka zbog shire javnosti ). Nadam se da ce autor ozbiljno razmotriti sve moje predloge jer sam bio i vishe nego konstruktivan u svakom postu. i Gojko i Grob su novinari i rade za Metal Sound i njih totalno treba staviti u film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @Tomba La Bomba heh.classic podjebavanje na finjaka:)Dobar si!Inace upravo procitao tekstove od Bombardera,no chance.Jednostavno ne cenim ljude koji se pojavljuju sa poklopcima od majoneza na koncertima.Heller,mozda,ipak Venom je kao thrash!Samo bendovi koji snimaju i izvode.Za Gojka,pricao sam nesto malo sa njim,znam da se jedno vreme lozio na dark ambient.Zanimljiv i prijatan lik,ali i njegova sekcija ce biti pokrivena.Kao zahvalnicu zbog pomoci(sad se ne zajebavam)na infou,dobijas jedan primerak dvd-a fraj.Castim.Sve najbolje,Steve. @SATAN iz Batajnice Ja ti pisah na pm.Dokle ste vi dogurali i koji koncept je u pitanju.Daj da se dogovorimo oko saradnje.Ti si bese basista u Awaiting Fear? p.s Vidimo se u citulji,pored bolida i kretena koji su prodefilovali u tom filmu,je ikona dokumentarizma ove zemlje i film je gurnuo ogroman broj mladih u kriminalne vode.To je,pored svog apsurda,testament jednog vremena i ozbiljna studija kvaliteta morala.Nasu scenu necu prikazati kao gomilu jebenih majmuna,vec kao kontrakulturnu antropolsku studiju,jer sam slusam black i zahavalan sam ljudima(pored svog podjebavanja) koji su se odlucili da u ovakvoj zemlji,pod ovakvim ekonomskim i kulturoloskim uticajima,prave najnekomercijalniju vrstu muziku znanu covecanstvu.Ma koliko to ne odgovaralo ukusima znalaca,napravilo se nesto!So fuck it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Pa zasto niste ocekivali takvu paralelu...? Pa zar nije ocigledno na keca ? 1. I jedno i drugo su dokumentarci 2.Razlika u naslovima je u samo jednoj reci ( citulji - paklu ) 3. Ovo pod tri ce imati slicnosti tek kad se snimi Vidimo se u paklu... bolidarija ce tad biti prisutna i u jednom i u drugom dokumentarcu u tolikoj meri da uopste nece biti razlike ko je black metalac , ko je kriminalac a ko je svestenik - mason. Ta referenca je toliko očigledna da uopšte nije bilo potrebe bilo šta reći tim povodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) pa sto se i ti ne bi pojavio u dokumentarcu? kao idejni tvorac njegovog koncepta.. Aprile aka Vjerice Radeta, nemojmo biti neozbiljni... Autor tog projekta je trazio sugestije i nase je da mu damo sugestije.... A na autoru dokumentarca je da odluci sta ce od tih sugestija uvaziti a sta nece. Sve sto sam predlozio je konstruktivno i zaista bi sa moje strane bilo vishe nego neozbiljno da o svojim sugestijama koje sam uputio autoru tog buduceg dokumentarnog filma ja polemisem ili sa tobom ili sa bilo kojim drugim clanom ovog foruma. O svojim sugestijama mogu da polemishem samo sa njim . Znaci ako ne mozete coveku da pomognete ozbiljnim predlozima koji ce taj dokumentarni film uciniti poptunijim i smislenijim onda nemojte ni da mu odmazete, a pogotovo nemojte da otvarate besmislene polemike, nego nek svako kaze svoj konstruktivan predlog ili predloge ( ako ga / ih ima ) a autor nek odluci sta ce da usvoji a sta nece. Ako autor pokazuje ozbiljost u vezi sa svojim projektom onda najmanje sto mozemo svi mi da uradimo , bez obzira na sve nashe medjusobne antagonizme , je da budemo ozbiljni. @Tomba La Bomba heh.classic podjebavanje na finjaka:)Dobar si!Inace upravo procitao tekstove od Bombardera,no chance.Jednostavno ne cenim ljude koji se pojavljuju sa poklopcima od majoneza na koncertima.Heller,mozda,ipak Venom je kao thrash!Samo bendovi koji snimaju i izvode.Za Gojka,pricao sam nesto malo sa njim,znam da se jedno vreme lozio na dark ambient.Zanimljiv i prijatan lik,ali i njegova sekcija ce biti pokrivena.Kao zahvalnicu zbog pomoci(sad se ne zajebavam)na infou,dobijas jedan primerak dvd-a fraj.Castim.Sve najbolje,Steve. Ne, nisam te podjebavao, zaista ja ne zelim da gubim svoje vreme na podjebavanja bilo kog clana ovoga foruma i zaista postujem to sto zelis da uradis jer smatram da to nije nimalo lako i da ce ti trebati puno truda i ulozenog napora da izguras stvar do kraja i nadam se da se neces predati i stati na pola puta. Sto se Bombardera tice to i nije bila moja ideja, ja sam predlozio pre svega Atilu kao vodju Hellera. Tako i treba , bendovi koji imaju live nastupe i treba da se nadju u tvom filmu. Takodje pozdravljam sto si usvojio predlog za Gojka, decko zna o tome i ima sta da kaze. Na kraju da ti se zahvalim i nadam se da ces obecanje ispuniti. Svako dobro. Tomba Edited December 8, 2009 by Tomba La Bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @Tomba racunaj garant da cu obecanje ispuniti i jos jednom ti hvala na predlozima.To stvarno i mislim.Sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @Tomba racunaj garant da cu obecanje ispuniti i jos jednom ti hvala na predlozima.To stvarno i mislim.Sve najbolje! Samo ti zavrsi svoj projekat a posle toga cemo lako za free copy dokumentarca, to je najmanji problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Jednostavno ne cenim ljude koji se pojavljuju sa poklopcima od majoneza na koncertima. Bolje sa poklopcima od majoneza,nego eurokremom po licu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...U picku materinu...grdno...sine,ovo ne bi ni Kanwulf uradio...do jaja...krsh...u picku materinu.Do jaja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Za Gojka,pricao sam nesto malo sa njim,znam da se jedno vreme lozio na dark ambient. Nikako jedno vreme, ložim se i dan-danas Mislim da ste malo oterali priču do ekstrema, ono, nisam ja zapravo deo domaće scene, a i ne znam koliko režiser smatra korisnim da mu o black metalu priča lik koji je potpuno casual od glave do pete Mada, rado ću reći koju o evoluciji žanra ako od mene to zapravo bude traženo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 (edited) I popljuvati bendove na koje se vecina domacih (i svh ostalih bm bendova) ugleda kao i obicno Edited December 8, 2009 by BLACK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Еволуцији жанра у Србији? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Nikako jedno vreme, ložim se i dan-danas Mislim da ste malo oterali priču do ekstrema, ono, nisam ja zapravo deo domaće scene, a i ne znam koliko režiser smatra korisnim da mu o black metalu priča lik koji je potpuno casual od glave do pete Mada, rado ću reći koju o evoluciji žanra ako od mene to zapravo bude traženo. E sad si ti Gojko skroman Nema veze sto si markiran , za tu priliku nabacish neku masku da se i norvezani bre useru kad te vide Nego ovo mene licno bash zanima...kad si radio distro da li te je neko ispalio, ono posaljesh shke a on ne posalje diskove i slicno...jel bilo takvih situacija ili je uvek bilo sve fer ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 @gojko e care,bilo bi super da se vidimo,imam tone i tone obskurnog dark ambienta da ti dam.a i da poricamo na temu.sto se tice izgleda,veruj mi nisi normalan cim slusas black metal.To otpisi!Bilo bi dobro ako bi mogo da kazes koju u filmu!Jel i dalje otkidas na Satyricon? Znaci,ovu sliku sam stavio na jebeni wallpaper...grdno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 (edited) Еволуцији жанра у Србији? Srbija je samo odraz onoga što se dešava napolju. Tako je i ovde - prvo je bio Darkthrone i Dissection worship, onda je već krenulo usložnjavanje, klavijature itd., a danas već imaš i nekoliko "religioznih" bendova, tipa Triumfall-a i mnogo više DSOU. Imalo bi o tome ponešto da se kaže. Nego ovo mene licno bash zanima...kad si radio distro da li te je neko ispalio, ono posaljesh shke a on ne posalje diskove i slicno...jel bilo takvih situacija ili je uvek bilo sve fer ? Uglavnom ne, jer sam aktivan na Arhivama, a tamo se tačno zna ko su rip-offovi, postoji spisak sa adresama i sve. Mislim da je njihov trading forum danas najaktivniji internacionalni trading forum na svetu, pogotovo za UG. I popljuvati bendove na koje se vecina domacih (i svh ostalih bm bendova) ugleda kao i obicno Pusti to, jedno je šta se meni lično sviđa, a drugo je šta koji bend objektivno predstavlja na sceni. Edited December 9, 2009 by oʞɾoƃ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomba La Bomba Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Srbija je samo odraz onoga što se dešava napolju. Tako je i ovde - prvo je bio Darkthrone i Dissection worship, onda je već krenulo usložnjavanje, klavijature itd., a danas već imaš i nekoliko "religioznih" bendova, tipa Triumfall-a i mnogo više DSOU. Imalo bi o tome ponešto da se kaže. Uglavnom ne, jer sam aktivan na Arhivama, a tamo se tačno zna ko su rip-offovi, postoji spisak sa adresama i sve. Mislim da je njihov trading forum danas najaktivniji internacionalni trading forum na svetu, pogotovo za UG. Hvala za odgovor, to me je bash interesovalo jer se devedesetih recimo desavalo poshaljes pare nekim italijanskim i grckim distroima i nikad ti ne stigne nishta...sad da li je poshta krala ili su oni krali to vec ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Ma sad će PayPal u roku 3-4 meseca, pa ćemo da ostavimo sve to iza sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted December 9, 2009 Report Share Posted December 9, 2009 Srbija je samo odraz onoga što se dešava napolju. Tako je i ovde - prvo je bio Darkthrone i Dissection worship, onda je već krenulo usložnjavanje, klavijature itd., a danas već imaš i nekoliko "religioznih" bendova, tipa Triumfall-a i mnogo više DSOU. Imalo bi o tome ponešto da se kaže. Triumfall није револуција, тај бенд је издао савршен албум и објаснио неке ствари. The Stone и May Result су, такође, издали одличне албум, и наставили одличним путем ка грађењу UG сцене. И уместо да се разграђује то и прича о разликама и којекавим еволуцијама, уместо да се чланови дркају међусобно, треба ујединити и подржати, да би black у Србији био јачи и објаснио и напољу у много већој мери него што сада ради. Нема ту никакве религиозности, има само black метала у својим најбољим формама код ових бендова. Клавијатуре је May имао од почетка. Треба уједињавати, не раслојавати. Зато овај документарац, уколико није добра зајебанција или неко дркање, треба да покаже српску уједињену сцену. Оно што се дешава напољу није исто као у Србији, ту се не слажемо, зато што се код нас још увек поштују стари дух, само што је Triumfall кренуо стазама Emperor-a о одређених бендова који нису стара школа, а May и екипа су остали доследни себи и унапредили своју музику на виши ниво него раније. Зато треба поштовати све што је квалитетно, а ове којекакве будалаштине од пројеката што дркају курац и уништавају све што се неки труде да створе треба уништити и бацити у ништавило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts