Jump to content

Random BM diskusija [If You're a False, Don't Entry]

Recommended Posts

Posted

Meni je bash po opisu random black metal lik. A i neznam sta je loshe voleti mamu, jedino neznam sta su mu one black-ere i death-ere.

Ma nije u tome poenta, ne uklapa mu se u zli opis. :haha:

@Talvi - ups. :haha: Ja sam samo umrla od smeha kad me je dodao na spejsu. :D

Posted (edited)

Људи, ја не разумем оптерећивање око тих минуса и плусева.

1. Зашто би неко на форуму имао потребу да зна ко му је дао минус или плус? Свака будала може да сврати на било којој теми на форуму и да ти да минус. Је л' би требали да се штрецамо због тога?

2. Бедни су ми људи којима је мерило вредности постала репутација на форуму. Непотребно је доказивање, приметно код неких особа. Кога боли курац да се доказујеш на интернету. Исти случај као са Facebook-om. Интернет служи за комуникацију и учење, сазнавање, информације. То је то.

3. Ако је неко одлучио да дели минусе и плусеве, ок, нека, али форуми служе за дружење, ако је неко решио да се игра игрица и своје комплексе лечи тако што ће испред монитора рећи:" Јао, дао сам Јосифу 5 минуса данас јер је поставио слику са 5 пичака, а ја сам невин и даље." ок, његова ствар. Узимам пример Бојана јер он има највише минуса, а махом их је добијао због тих слика.

4. Форум никада није био, нити ће бити мерило вредности. Људе које ја познајем лично, а знам их подоста одавде, су већином сушпр ликови и супер друштво, може да се попије пиво са скоро свима и то је до јаја. Ево, нпр. Гојко. Са њим се увек скоро чаркам овде, а он је нпр. мене "спасио" пар пута што се тиче неких дискова, поклона за мени драге особе, није била фрка око кеша и плаћања, цимао се око тога, и иако слуша неке срање бендове, опет је кулијана. Или Гроб, кога познајем још поодавно, исто се исцимао пар пута око музике. Azaralena мало постује, углавном се смеје иза монитора свему овоме, али одговорно тврдим да не постоји боља особа на овом форуму од ње. Тачка. И да не набрајам даље, испашће да се шлихтам, а вероватно ће се наћи нека "паметна" особа која ће нешто одвалити, али добро, свако има своје.

5. Dissection је black метал, и ја молим Lunarka да активно, као модератор, започне петицију коју ћемо потписати да буде тема пребачена овде.

6. http://www.youtube.com/watch?v=PfnYqQfs6Z4

Овде има брдо...значи планине, зато се зове Калемегдан, Кале...Ту су били Турци.

Edited by Бритни Спирс
  • Upvote 2
Posted

5. Dissection је black метал, и ја молим Lunarka да активно, као модератор, започне петицију коју ћемо потписати да буде тема пребачена овде.

A to neće da može. Imali ste referendum, pošteno ste izgubili (i to sa velikom razlikom), a do sledećeg referenduma mora da prođe najmanje 2 godine. :P

Posted

A to neće da može. Imali ste referendum, pošteno ste izgubili (i to sa velikom razlikom), a do sledećeg referenduma mora da prođe najmanje 2 godine. :P

Иди слушај Whitesnake. :razz:

Posted

Zato nikad neces vladati svijetom, momce.

Muahahahahahaha.

Pa i ne želim. Svetom vladaju žene. One koje daju u dupe. Šta misliš zašto je Obama postao preSednik Amerike? Dala mu žena u dupe. :haha:

Posted

Шта му је дала жена у дупе?

@Душан Не, ово је сада спам тема, а кад филм буде завршен онда ће бити поновне дискусије око тога.

Posted

:" Јао, дао сам Јосифу 5 минуса данас јер је поставио слику са 5 пичака, а ја сам невин и даље." ок, његова ствар. Узимам пример Бојана јер он има највише минуса, а махом их је добијао због тих слика.

:haha:

http://www.yumetal.net/forum/topic/41059-slike-clanova-foruma/page__view__findpost__p__2068609

Posted

Nema teme pa cu ovde:

The forthcoming fourth album proper from English progressive black metal band THE MEADS OF ASPHODEL is in the final stages of completion. Entitled "The Murder Of Jesus The Jew", the CD will feature guest appearances by Hoest (TAAKE) and Vincent Crowley (ACHERON). Songtitles set to appear on the album include "From Eagle To Cross", "God Of Sand", "Apostle Of The Uncircumcised", "Jew Killer" and "The Man From Keiroth". The intro and one instrumental were created by Mirai (SIGH), with guitar and keyboard parts handled by Alisa Coral (SPACE MIRRORS) and Elle Torry (live guitarist for IMPERIAL VENGEANCE).

The core elements of THE MEADS OF ASPHODEL — Metatron (vocals), J.D Tait (guitar), Alan Davey (bass) and Urakbarameel (drums) — have created a concept album that centers around the humanity of the Galilean healer who became a God of western aspirations and whose own roots became washed away with the cleansing of the Roman Church.

"The Murder Of Jesus The Jew" is scheduled for release mid-2010.

RC + Meads-i + Burzum = savrsena black godina za mene. Srecan sam k'o dete na ljuljasci. :rockdevil: