F4R15 Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 I meni je ta pjesma killer, pogotovo rad saxofona Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 NEK STE ZIVI I ZDRAVI... ... ZA JARCA... ABSU JE SMECE... 1 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Nisam ja smece... Vec ABSU... :-) 1 Quote
Маузер Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Jok. Nije mi dobro. Lebac ti jebem sto sam toliko opijata uneo u sebe. Quote
morbid god Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 To ti je nedostatak skila i ikspirijensa. Quote
Маузер Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Oca mu jebem, pa ja sam se i u blatu sinoc valjao. Quote
F4R15 Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 (edited) Dugo niko ne prolazi putem Sto prepreci les vec polutruo Tu na putu sto u zabit vodi Zabio u blato glavu, umro Nikog nema nogom da ga gurne Grozeci se na spodobu vrazju Da poleti dole niz liticu I nestane negde u siprazju Da poleti niz liticu Sav se izlomi od stene Raskomadan da postane Razbacana hrana za hijene Kisa lije, nebo tmurno On I dalje lezi gde je umro Nikog nema A on zeli vise nego da prodise Da ga neko trulog, jadnog Bar pokrije suvim liscem Lezi Mrtvim okom gleda Mrtvo oko place Za obicnom rupom nekom Rupom bilo kakvom Da mu cuva kosti da je zove svojom rakom Sa sto debljim pokrovom od vlazne ilovace Edited January 1, 2010 by F4R15 Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 JARCE... Djes ti si sinoc bio.. Bog te jebo... Kaze u blatu se valja... Kakvih ovdje ima ludaka matero... A na prvi pogled bi reko da je to jedan fin i povucen momak... A ono kroner... Quote
Маузер Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 (edited) Ma opaz scenu,, stojim pisam za neko drvo i samo odjednom se prevalio u blato. Cudno da nisam zaspao tu. Edited January 1, 2010 by Jarac Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Jebem ti zivot... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA... JARAC... HAHAHAHAHAHAHAAA... A joj sile... 1 Quote
Svart Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Back to our roots in the new year: http://www.youtube.com/watch?v=CBWcRMonvWA 1 Quote
Sisus Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Oca mu jebem, pa ja sam se i u blatu sinoc valjao. Ubedljivo najčudniji način da me keva probudi je bilo ovim rečima: Nikola, ustaj, stao si u konjsko govno. Jbt, gde nađoh konjsko govno? Al' to je bilo davno. Danas sam ustao lepo, mada mučio me je želudac noćaš. Too much rolovane prasetine. Quote
AstralliS Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Meni danas baš mutno u glavi, možda je to upravo vreme da slušam After. Inače, svidela mi se Heavens Black Sea. Quote
Brynhildr Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 'bem ti alkohol. Jebote, ja još uvek nisam došla kući sa dočeka. Žurka je trajala do 6 popodne, sa par sati pauze iliti spavanja. Quote
Talvi Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 Meni danas baš mutno u glavi, možda je to upravo vreme da slušam After. Pa i naziv albuma ti kaze kada ga treba slusati. Quote
AstralliS Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Haha, slažem se Btw, On the Shores Sve u svemu, album nije razočarao i iziskuje pažnju Quote
morbid god Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Odavno ih nisam slusao, mogli bi se malo podsjetit.. u jebote, ovi raznose, tacno opisuju moje raspolozenje. Welcome to the world of worms http://www.youtube.com/watch?v=EBkmLmA6mN4 Quote
kuruz Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Zyklon > Ihsahn http://www.youtube.com/watch?v=_mjgnyLQ5Pw&is_adult=True&hl=en&gl=US&warned=True&client=mv-google Quote
Recommended Posts