morbid god Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) To je singl, mogu ti nac link za album u krajnjem slucaju, ukolko to nije to. jbt koliko dobar bend sunce ti kalajisano.. Ono pjevanje budi iz mrtvih, kakav glas. Jos samo tekstove da nadjem.. edit: nasao, idem da onanisem. Edited January 4, 2010 by morbid god Quote
~SilentWarrior~ Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Samo da provalim kako se to ovde skida Msm da je neko vec objasnjavao, pa cu provaliti, ali ako je singl onda je to to, a zeleni album vec imam. Quote
Brynhildr Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) edit - snašla sam se. Idi na Нажмите сюда, чтобы перейти к выбору рекламодателей. Klikni na neki link, ukucaš brojeve itd. Edited January 4, 2010 by Brynhildr Quote
Fapril ethereal Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Morbide,koliko te placaju ti Rusi? Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Zivota mi, pocecu da drzim casove iFolder-a. Quote
Маузер Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Ja sam danas bas nesto skidao i relativno sam sam skontao. Samo se malo zadubis u recenicu i skontas o cemu se radi. Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) ^ "Greska". Jarce, bacaj se na novi Temnozor, ima da te razdusevi. Edited January 4, 2010 by Talvi Quote
Маузер Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Sibica. @Talvi:Evo pri kraju je daunload. Edited January 4, 2010 by Jarac Quote
Brynhildr Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Ne treba uopšte da znaš značenja reči, već samo klikći. Quote
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 edit - snašla sam se. Idi na Нажмите сюда, чтобы перейти к выбору рекламодателей. Klikni na neki link, ukucaš brojeve itd. nije valjda da prvi put koristis ifolder.dobar deo najbolje muzike koje imam je skinuta sa ifoldera,jebes rapidshare Quote
Talvi Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Upravo. Puna brzina skidanja + mozes da skidas paralelno vise stvari = iFolder ftw. Edited January 4, 2010 by Talvi Quote
oʞɾoƃ Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Tako je, rapidshare i megaupload su jevrejski sistemi, baš kao i eBay i PayPal. iFolder i privatni trekeri su keva. Quote
Brynhildr Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Nije prvi put, al' nisam odavno, pa sam se pogubila. Posle sam se setila. A i ne skidam ja toliko muziku. I, da, ne skidam ni preko rapidshare-a (uvek zauzet ), već gde šta naletim... Quote
morbid god Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Morbide,koliko te placaju ti Rusi? Placaju u naturi. Nikad rapidshare.. Samo ifolder.. edit: ali ako je singl onda je to to, a zeleni album vec imam Alure je stvar sa albuma iz 2004 (evo i LINK ). Al su izdali nesto kao singl sad za 2009, pojma nemam koji je djavo. A zeleni album je izasao u novembru 09. Edited January 4, 2010 by morbid god Quote
kuruz Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Vi koji ne umete da se snađete na iFolder sajtu, počnite da koristite jDownloader, treba samo da ukucate četiri cifre. Quote
-Mare Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Zeleni Album je nesto najbolje sto sam cuo u poslednje vreme. Quote
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 A i ne skidam ja toliko muziku. ja nikada nebi mogao tako.volim da skidam maksimalno koliko mogu I, da, ne skidam ni preko rapidshare-a (uvek zauzet ), već gde šta naletim... da pogodim imas bezicni internet i zbog toga imas deljenu ip adressu Quote
Brynhildr Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Upravo. A imam mnoooogo muzike, koju svakako ne stižem da preslušam. Quote
kuruz Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 ja nikada nebi mogao tako.volim da skidam maksimalno koliko mogu Kako ti padaju na pamet ovakve rečenice? 1 Quote
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Kako ti padaju na pamet ovakve rečenice? ne razumem,to je bila jedna sasvim obicna recenica Quote
morbid god Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 (edited) Ne svidjaju mi se tekstovi. Edited January 4, 2010 by morbid god Quote
Теша Тешановић Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 A imam mnoooogo muzike, koju svakako ne stižem da preslušam. i ja imam bas bas mnooogo muzike,i znam da nikada necu preslusati ni 90 posto te muzike ali opet pored sve te silne muzike uvek mi se desi da mi slusa neka muzika a da je uopste nemam.to je zato sto slusam jako puno raznih pravaca muzike i zato sto imam tripove tipa 'e sada mi se bas sada muzika jermenske nacionalne manjine u turskoj" ili 'sada hocu da cujem tehno,ska i metal ali spojene" 2 Quote
Recommended Posts