In The Flesh Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Dijete vise i ne place,zasto,zasto ,majka pita... Pazi slijetanje na glavu,a i malo gejstine u skladu sa temom: http://www.youtube.com/watch?v=BPHjiuhsi20&feature=related Inace fenomenalan rif i najbolja njegova pjesma. Quote
morbid god Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) Ma ludjak, jebo ga otac. Imam nuklearne, pankera i neki live album dje je i cuveni spot 'oci u magli'. Bio je legenda. Beogradski pasaluk, jede samo crni luk Takva im je sudbina, Srbija se smanjila Dobar je rif i na 'Dragi sine moj'. Pravi black metal rif. Edited February 15, 2010 by morbid god Quote
In The Flesh Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) Ja imam kasete "Kako je panker branio Hrvatsku" i " Nuklearne olimpijske igre". Ovo drugo je kompilacija hitova kao sto su: Trpi Kurvo,Lepi Mario,Odrezi-narezi,zarezi,Odrezite sise,Beduin itd. Mnoooogo bolestan lik. Nikola Vranjkovic je u intervjuu za Rock Express pricao ,and I quote "Kad bi jedan Marilyn Manson znao da je je na ovim prostorima prije 15ak godina postojao Ivica Čuljak,objesio bi se od muke". Kaze da je bio totalno poremecen lik. Ono,nista novo,ali kad to kaze covjek koji je sa njim i saradjivao,onda dobija na tezini. edit: sad vidim da imamo iste albume. Edited February 15, 2010 by In The Flesh Quote
morbid god Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 I ja sam imao te kasete, al sam ih ispustio iz vida kad sam nabavio mp3. Kad se samo sjetim koliko se to slusalo jedan period. Inace jeste bio poremecen covjek, al iz njegovih interjvua se moglo zakljucit da je bio i vrlo elokventan. Dakle, klasicna definicija ludaka. Quote
Brynhildr Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DqepvFsApWo Ladno! Quote
oʞɾoƃ Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Nisi znala za to? Cirkulisalo je po forumu davnih dana... Odoh na gramatiku, fak jea, vid sejtn and viktorijs vepnz. Quote
Brynhildr Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ja večito kasnim. (Kad nisam nolajfer ko vi, njanja ) Quote
Svart Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ovo nema veze sa bm ali: ST. SATAN Records And Releases Album On Same Day Koji likovi, nema mrcvarenja nikakvog, samo snimili i izdali, moze da se skine besplatno i da se plati. Quote
Јарослав Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ja trenutno djeljem ovaj album. najbolji DT-ov, definitivno. фиксд Quote
Grobodan Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Hot shit on the horizon: I SHALT BECOME are currently working on a new studio album for MORIBUND RECORDS, with the band slated to enter the studio next month. As yet untitled, I SHALT BECOME's new album for MORIBUND will be their second full-length for the label (the band's cult Wanderings demo was reissued by the label in 2006, with 2008's Requiem the band's first post-retirement recording) and also the first to feature real, live drums. Mainman S. Holliman reports, "Honestly, I'm not sure what I can say about it as it's genuinely unlike anything else I've heard," while drummer A. Scherer offers that it's "atmospheric, orchestral plague metal for those whom ride gallant on black steed from the foul, gaping maw of Hell itself to wage War on ignorant mortals" or just "really fucking good." I nešto za prave momčine: Deiphago interview Metal Sound Quote
morbid god Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 To su ti bolesni filipinci. Quote
Svart Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Motorhead majice nose svi, bilo da sviraju gothic rock ili ultra brutal guttural metal. Quote
lemmy sixx Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Zato sto je Motorhead velik,uticajan i dobar koliko i cela blek metal scena zajedno. 1 1 Quote
Svart Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) Znam ja zasto, to je bila samo konstatacija. A koji ti black slusas pa si tako upucen u zanr? Edited February 16, 2010 by Svart Quote
Vozd Jovan Pogani Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Jebes motorhed... Ovo je zakon... Quote
morbid god Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Veceras nesto trazim po netu, i nalazim da uopste nema filma o Zilu de Reju(ako ne racunamo Orleanku). Zanimljivo, ni dokumentarca, a i u knjigama se rijetko spominje. Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) I mazi se Nutelom. Edited February 17, 2010 by Grobodan Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Dole as in E da, video sam Lunara na PLostu. Nije umro, smuvao se sa Astralisom kad mu je nosio krofne u zatvor (Astralis je jos tamo zbog Nile). Pise post o 3 nova benda koja je otkrio sto ce mu oduzeti aproksimativno 6,5 meseci (typos included). Quote
morbid god Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) Znaci, nije jos otisao u pakao. http://www.youtube.com/watch?v=eEbcAPP8DGQ Edited February 17, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sG97k6DMNVM Quote
Recommended Posts